СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА И LAND ROVER

LAND ROVER УЧАСТВА В СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА

ГЛЕДАЙТЕ НАШИЯ ФИЛМ
от ноември В КИНАТА
ИКОНИЧНИТЕ ВСЪДЕХОДИ СА В СЪРЦЕТО НА ЕКШЪНА

Новият Defender и Range Rover Sport SVR в зрелищен екшън в 25-ия филм за Джеймс Бонд, съвместно с класическите модели Land Rover и Range Rover

НОВИЯТ DEFENDER

Джеймс Бонд се завръща в Смъртта може да почака. Новият Defender беше тестван от екип каскадьори, които го поставиха до границите на възможностите му. Всеки Defender 110X е в цвят Santorini Black и с алуминиеви джанти Satin Dark Grey. След направените каскади в Смъртта може да почака, новият Defender постави нови стандарти за издръжливост и проходимост.

МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ВЪВ ФИЛМА СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА

RANGE ROVER SPORT SVR

Новият Defender не е единственият автомобил на Land Rover във филма Смъртта може да почака, Range Rover Sport SVR също участва в екшъна. 5.0-литровият бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър и 575 к.с. осигурява 700Нм въртящ момент. Като най-бързият и мощен Land Rover досега, Range Rover Sport SVR е перфектният автомобил за Смъртта може да почака. Завършен в Eiger Grey с 22-инчови джанти Gloss Black, той разполага с външен пакет Carbon Fiber в същия цвят като купето.


МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ВЪВ ФИЛМА СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА

КЛАСИЧЕСКИ МОДЕЛИ НА LAND ROVER

Насладете се и на класическите модели Land Rover в Смъртта може да почака.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER III СЕРИЯ
Във филма ще видите Land Rover III серия в Ямайка. Серия III на Land Rover се е произвеждала от 1971 до 1990 година.
RANGE ROVER CLASSIC
Ще забележите също така и Range Rover Classic, оригиналният луксозен SUV от 1970 до 1996 г., в Италия. Land Rover Classic Works може да възстанови изцяло автомобилите обратно към оригиналните им спецификации. С персонал от експертни инженери и автомобилни специалисти с многогодишен опит, отделът предлага най-доброто при реставрационните съоръжения.
JAMES BOND: <br>СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА

В "Смъртта може да почака" Бонд се е оттеглил от активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка, но това е за кратко - старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ го търси за помощ. Мисията да спасят отвлечен учен се оказва доста по-коварна от очакваното, хвърляйки Бонд по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

ГЛЕДАЙТЕ ТРЕЙЛЪРА

© 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Каскадите са изпълнени от професионалисти в контролирана среда. Моля не опитвайте това.
Екипът на Special Vehicle Operations (SVO) работи съвместно с професионални каскадьори по време на снимките на Смъртта може да почака, за да осигури максимални условия за безопасност. Автомобилите са снабдени с рол кейдж, система за гасене на пожари и други предпазни средства. Всичко това гарантира по-голяма издръжливост на всъдеходите, както и защита по време на заснемането за каскадьорите.