DISCOVERY SPORT

АКЦЕНТИ

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

Функционален и удобен – прави живота малко по-лесен и по-приятен.

5+2 СЕДАЛКИ

157литра


С достатъчно пространство за вас и шестима приятели, стандартният за бранша „мокър“ обем е 157* литра. Това се равнява на „сух“ капацитет от 115* литра, измерен чрез твърди блокове.
Преместете плъзгача, за да видите всички стойности за капацитета на багажното пространство.

*„Мокрият“ обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на багажното пространство с течност. „Сухият“ обем се измерва чрез твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Водещото в класа багажно пространство отзад е идеално за важните семейни вещи, а с вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight1 можете да се наслаждавате на безпрепятствен изглед, независимо кой или какво има зад вас.
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Част от нашата гама технологии, матричните LED предни фарове съдържат адаптивен светлинен лъч, който се затъмнява и регулира, за да осигури максимална видимост без да заслепява насрещния трафик.
БЕЗОПАСНОСТ

БЕЗОПАСНОСТ

Редица функции за подпомагане на водача и цялостна система с до осем въздушни възглавници за водача и пътниците помагат да се поддържа вашето семейство в безопасност.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-просто и по-безопасно. С многобройните налични иновативни технологии ще откриете, че всички функции са създадени да подобрят вашето изживяване зад волана, като същевременно осигурят по-голяма безопасност.

ТЕХНОЛОГИИ

Бързи и интуитивни технологии, предназначени за вашето удоволствие от шофирането.

PIVI PRO
КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ИНФОРМАЦИЯТА
АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN
АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

Вашият автомобил разполага с актуална информация чрез актуализации на софтуера7. Информационно-развлекателната система, телематичното устройство и различните модули за управление на автомобила могат да бъдат актуализирани дистанционно за осигуряване на максимални резултати. Това означава, че вашият автомобил просто става все по-добър.
ПАКЕТ ONLINE

ПАКЕТ ONLINE

Пакетът Online с план за мобилни данни8 предлага още свързани услуги чрез вградена SIM карта, осигуряваща достъп до:

- Неограничен медиа стрийминг8
- Прогнози за времето
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Опционалното безжично зареждане на устройства с усилвател на телефонния сигнал9 ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или докинг станция. Докато сте в автомобила, телефонът ви ще използва неговата антена за подобрен сигнал и по-ясни разговори.
СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С ФИЛТЪР PM2,5

СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С ФИЛТЪР PM2,5

Опционалната NanoeTM йонизация повишава благосъстоянието на водача и пътниците. С включването на бутона PURIFY специално проектираните филтри улавят фините частици от външния въздух с размер 2,5 µm и алергените във въздуха като прах и полени.

ПРОХОДИМОСТ

Компактен SUV с точно такава проходимост, каквато бихте очаквали от Land Rover.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Осигурява уверено шофиране на пътя и извън него. Върху хлъзгави повърхности като трева и сняг въртящият момент може да бъде балансиран между предните и задните колела за максимално увеличение на сцеплението.
КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН

КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН

Тази функция сваля напрежението при движение по трудни склонове, като поддържа постоянна скорост и прилага спирачка на всяко колело поотделно.
СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗАДАДЕНА СКОРОСТ ПО ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН

СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗАДАДЕНА СКОРОСТ ПО ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН

Системата помага да се зададе и поддържа постоянна скорост в предизвикателни офроуд условия.
ТЕГЛЕНЕ И УСЪВЪРШЕНСТВАН АСИСТЕНТ ПРИ ТЕГЛЕНЕ

ТЕГЛЕНЕ И УСЪВЪРШЕНСТВАН АСИСТЕНТ ПРИ ТЕГЛЕНЕ

Капацитетът за теглене на товари до 2500 кг и Усъвършенстваният асистент при теглене улесняват транспортирането на всичко от обикновени ремаркета до ремаркета за коне. Автомобилът може да бъде оборудван с опционален разглобяем теглич или теглич с електрическо изваждане.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Идеална за офроуд и преодоляване на трудни терени. Налична с 3D пространствена камера, функцията ClearSight Ground View11 ви позволява да виждате ефективно „през“ предния капак на Discovery Sport и да извеждате множество външни изгледи, включително под автомобила и джантите, докато шофирате.

ДИНАМИКА

Наслаждавайте се на плавна работа с усъвършенствана динамика на задвижване и набор от ефективни двигатели, които отговарят на всяка нужда.

PLUG-IN HYBRID

Перфектен за градски пътувания, както и за семейни приключения, Discovery Sport Plug‑in Hybrid предоставя изцяло електрическо шофиране с нулеви емисии и може да се зарежда на зарядни станции за бързо зареждане с постоянен ток.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА PLUG-IN HYBRID

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

60 KM††


Показан е електрическият пробег по WLTP TEL.​

CO2 ЕМИСИИ (ОТ)

34 Г/КМ††


Наслаждавате се на нулеви емисии, когато сте в електрически режим.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

132 МИН.*


До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

30 МИН.*


Зареждате до 80% за по-малко от 30 минути на станции за бързо зареждане с мощност 32 kW DC.
ДВИГАТЕЛИ

ДВИГАТЕЛИ

За Discovery Sport се предлага гама двигатели, включително опцията Plug-in Hybrid, които покриват всички аспекти - от мощността и чистото удоволствие от шофирането до икономията на гориво и фината работа.
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

Избрани характеристики като окачване и кормилно управление могат да бъдат конфигурирани индивидуално от сензорния екран на Discovery Sport спрямо вашите лични предпочитания.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

С инсталирана Адаптивна динамика, можете да изберете динамичен режим, който осигурява още по-строг контрол на каросерията с по-твърдо управление и по-резки реакции.
ТРАНСМИСИЯ

ТРАНСМИСИЯ

Налични с 6-степенна механична скоростна кутия или 9-степенна автоматична скоростна кутия, нашите трансмисии предлагат плавна смяна на предавките и допринасят за удоволствието от шофирането.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Функционалният и компактен SUV на Land Rover във ваш стил.

Discovery Sport

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ DISCOVERY SPORT

С богат избор от бои, джанти и аксесоари, създаването на вашия идеален Discovery Sport е лесно.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ DISCOVERY SPORT

МОДЕЛИ DISCOVERY SPORT

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Персонализирайте своя Discovery Sport.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Демонстрация на ДНК-то на Discovery Sport

††Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

*Данните са представителни за седалки, които са изцяло напред и не са наклонени.

**Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.​

1Подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.
2Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
3Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.
4Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.
5 Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover. Приложението Land Rover Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.
6 Изисква соларно нискоемисийно стъкло на някои пазари. Навигационните насоки на предното стъкло се появяват само когато в автомобила е оборудвана система Pivi Pro.
7Актуализациите изискват свързаност с пренос на данни.
8Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
9В зависимост от пазара. Само за съвместими смартфони.
10Винаги проверявайте маршрута и изхода преди газене.
11ClearSight Ground View зависи от наличието на 3D пространствена камера. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.
Android Auto е търговска марка на Google LLC.
Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.
Nanoe™ е търговска марка на Panasonic Corporation.