Основни характеристики

  • ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН

   Функционалността на купето е подчертана от лесно конфигурируемото, опционално седемместно разположение на седалките и просторно място за съхранение, с интелигентно използване на пространството и изтънчен комфорт. Функцията Интелигентно сгъване на седалките ви позволява да конфигурирате втория и третия ред седалки с помощта на бутони, разположени в багажното отделение, на основния сензорен екран или дори дистанционно от смартфона си.

   РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ

   Информационно-развлекателната система осигурява най-високите нива на свързаност и информираност. От интелигентни системи, подпомагащи шофирането, паркирането и тегленето, до свръхмодерни технологии - светът е на върха на пръстите ви.

  • НАЙ-ДОБРАТА В КЛАСА ПРОХОДИМОСТ

   Discovery не само изглежда наистина у дома си в града, но предлага и ненадминати офроуд възможности. Той издига възможностите за теглене на ново ниво, с капацитет до 3 500 кг и редица функции, които правят тегленето лесно и сигурно. А благодарение на оптимизираната му геометрия в съчетание с уникалните технологии на Land Rover, автомобилът предлага водеща в класа проходимост на всякакви терени.

   РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  Дизайн

  Функционалност

  Технология

  Проходимост

  Динамика

  ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ