ТЕСТВАН ОТ ЕКСПЕРТИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ

ТЕСТВАН ОТ ЕКСПЕРТИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ

ГОТОВ ДА ПОДДЪРЖА ДОБРОТВОРЦИТЕ НАВСЯКЪДЕ

Експерти по всякакви терени от Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец (IFRC) подложиха Defender на изпитание още преди да бъде пуснат на пазара.


Те искаха да проверят дали преродената легенда се справя със задачата да подкрепя хуманитарната дейност в някои от най-труднодостъпните общности в света. Специалистите по автопарковете на IFRC получиха отговор в Дубай.


От пустинни дюни до криволичещи асфалтирани пътища, те изпитаха увереното управление и комфорт на автомобила 4x4, докато се изкачваха по най-високата планина в Обединените арабски емирства.

Defender

Defender премина всички тестове за радост на Илир Чаушай от IFRC. Той каза: „Червеният кръст подкрепя милиони хора в криза всяка година, като работи в почти всяка страна по света. Действаме в някои от най-труднодостъпните места на земята, често работим на много труден терен, така че нашите екипи трябва да могат да се справят с всичко.“


Експертите от автопарка на IFRC тестваха Defender по мек пясък сред хълмистите дюни на пустинята, където прототипът на модела преодоля стръмните изкачвания, трудните странични наклони и слепите хребети, които характеризират офроуд шофирането в региона.

Defender
Defender

При температури над 40 градуса, острите завои на магистралата Джебел Джайс бяха следващата дестинация. Defender демонстрира своя комфорт на пътя и пъргаво управление, изкачвайки височини от близо 2000 м. 


Дубай беше подходяща дестинация да се продължи партньорството на Defender с Червения кръст. Отношенията датират от 1954 г., когато специално адаптирана серия Land Rover влезе в експлоатация в региона като мобилен диспансер.

Defender

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Свобода за всички. Осем места за споделено изследване.
КРАЛСКИЯТ DEFENDER НА АКТИВНА СЛУЖБА

КРАЛСКИЯТ DEFENDER НА АКТИВНА СЛУЖБА

Отива навсякъде с Британския червен кръст.