КРАЛСКИЯТ DEFENDER НА АКТИВНА СЛУЖБА

ОТИВА НАВСЯКЪДЕ С БРИТАНСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ

Екипите на Червения кръст са на активна служба с Defender в Северен Уелс, помагайки на нуждаещите се от подкрепа хора в труднодостъпни общности като планините Сноудония, полуостров Лейн и остров Ангълси.  


Техният трансформиран Defender 130 беше дарен на Британския червен кръст от JLR в чест на платинения юбилей на Нейно Величество кралица Елизабет II.

Работейки с Британския червен кръст, на който кралицата беше патрон в продължение на 70 години, Defender 130 е адаптиран в съответствие с принципите на JLR за модерен лукс, за да включва усъвършенствани комуникационни функции. 


Неговата подобрена 4G антена осигурява надежден, силен сигнал навсякъде – от съществено значение по крайбрежието на Уелс с неговия планински терен и отдалечени места.

Има вграден телефон, радио за VHF комуникация и подобрена телематика с GPS проследяване. Система за слънчева енергия на покрива зарежда допълнителна батерия, за да работят аксесоарите, когато двигателят е изключен.  


Монтирана система с чекмеджета позволява на екипите да транспортират одеяла, храна и консумативи за първа помощ. Екипажът може дори да прави чай, благодарение на вградения бойлер.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Свобода за всички. Осем места за споделено изследване.
ДОБРОТВОРЦИ В ДЕЙСТВИЕ

ДОБРОТВОРЦИ В ДЕЙСТВИЕ

На място в година на криза.