МОДЕЛИ DEFENDER

МОДЕЛИ DEFENDER

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

ИЗБЕРЕТЕ СТИЛ НА КАРОСЕРИЯТА
DEFENDER 90
ИЗБЕРЕТЕ МОДЕЛ
DEFENDER

DEFENDER 90 SE

От 164,960 BGN
Вижте по-далеч. Отидете навсякъде.
Кратък преглед на спецификациите

Кратък преглед на спецификациите

P400 AWD AUTOMATIC MHEV

Максимална скорост км/ч

191 ‡

Ускорение от 0 до 100 км/ч секунди

6,0

Мощност (kw/к.с.)

294 / 400
Основни характеристики

Основни характеристики

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЕКСТЕРИОРА
 • Стандартен покрив в цвета на каросерията
 • LED предни фарове със знакови дневни светлини
ДЖАНТИ И ГУМИ
 • 20-инчови джанти Style 5094
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИНТЕРИОРА
 • Стандартен интериор
 • Ръчно регулируема кормилна колона
 • Некожен волан
 • Скоростен лост Resist (некожен текстил)
ТАПИЦЕРИЯ НА СЕДАЛКИТЕ И ИНТЕРИОРА
 • Седалки с тапицерия Resist в цвят Ebony
 • Предни седалки с 12-посочно електрическо регулиране и функция за запаметяване, с подглавници с 2-посочно ръчно регулиране
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
 • 10-инчов сензорен екран с Pivi Pro1
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
 • Автопилот и Ограничител на скоростта
 • Асистент за придържане в лентата и Следене на трафика зад автомобила

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Изберете от гамата опции и аксесоари
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте фактите и данните.
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Мощен и устойчив.

Максималната скорост е 209 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 22-инчови джанти.

‡‡В съчетание с електрически мотор. Максималната скорост е 191 км/ч, ако автомобилът е оборудван с 20-инчови джанти.

*Available from late 2023. Please ask Retailer for details.


1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover. 2Само за съвместими смартфони. Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация. Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ за повече информация. App Store е търговска марка на Apple Inc. Google Play Store е търговска марка на Google LLC. 3Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, обявен от вашия търговец на Land Rover. Приложението Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store. Само за съвместими смартфони. 4Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Стандартен 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover. 5Електронното въздушно окачване с Адаптивна динамика е стандартно оборудване при моделите с двигател P400e. 6Подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти. 7Изисква соларно нискоемисийно стъкло на някои пазари. Навигационните насоки на предното стъкло се появяват само когато в автомобила е оборудвана система Pivi Pro.

Моделите Defender V8 имат 0 кг товароносимост на покрива. Опциите за аксесоари са ограничени, свържете се с вашия местен търговец на Land Rover за повече информация.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата, в която е закупен автомобилът, варианта на двигателя и трансмисията.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.