RANGE ROVER EVOQUE

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

Набор от опции за пакети е наличен за допълнителна персонализация на вашия Range Rover Evoque.

ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

Усъвършенствайте вече отличителния външен вид на Range Rover Evoque със завладяващия пакет Black Exterior. Покрития в цвят Gloss Black на надписа на предния капак и задната врата, решетката, страничните въздуховоди, предната и задната броня, долната престилка и капаците на огледалата подчертават изразителния дизайн.
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR
ПАКЕТ R-DYNAMIC BLACK EXTERIOR

ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Изберете идеалния цвят на боята, стила на покрива и джантите по свой вкус.

ДЖАНТИ

Добавете вашите идеални джанти към зашеметяващия дизайн на Range Rover Evoque. Изберете от 17- до 21-инчови джанти с редица цветове и покрития, включително Satin Dark Grey, Gloss Black и контрастно покритие Dark Grey или Silver с ефект „диамант“.​

ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Подобрете пространството, като изберете вашите идеални материали, цветови решения, добавите люк и още много.

ПЛЪЗГАЩ СЕ ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

ПЛЪЗГАЩ СЕ ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Внасяйки естествена светлина в интериора на Range Rover Evoque, плъзгащият се панорамен покрив1 създава усещане за по-ярко, по-просторно купе. Изберете между покрив в цвета на каросерията или в контрастриращ цвят Corinthian Bronze2 или Black.
ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ

ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ

Изберете контрастриращи или допълващи цветови решения за тапицерията на вашите седалки, включително цвят Ebony или Light Oyster Morzine и облицовка на тавана от велур в цвят Ebony.
ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА

ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА

Персонализирайте още просторния интериор с допълнителни пакети като Premium Upgrade Interior. Луксозните щрихи включват премиум мокетни стелки, облицовка на тавана от велур в цвят Ebony, първокласно осветление в купето, полирани метални педали и осветени метални протектори на праговете.
СЕДАЛКИ

СЕДАЛКИ

Предлага се изобилие от опции за избор на устойчиви и дишащи материали: тапицерия на седалките от зърнеста кожа, първокласни вълнени миксове Kvadrat с велур Dinamica®, текстил Eucalyptus с UltrafabricsTM. Елегантните детайли като шевове на лицевата част допринасят за изтънченото усещане.

БЕЗОПАСНОСТ И ПОДПОМАГАНЕ

Нашата гама от функции за подпомагане на шофирането и паркирането са предназначени да гарантират, че всяко пътуване е толкова безопасно, колкото и приятно.

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-просто и по-безопасно. С многото налични иновативни технологии ще откриете, че всички функции са проектирани да усилят усещането при шофиране и същевременно да осигурят повече безопасност.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Извлечете повече от вашия свят. С Evoque можете да персонализирате автомобила изцяло спрямо вашия начин на живот.

АКСЕСОАРИ LAND ROVER

АКСЕСОАРИ LAND ROVER

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Range Rover Evoque с гама аксесоари за екстериора и интериора.
РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Открийте ккаво може да ви предложи Range Rover Evoque, включително интегрирани в автомобила технологии, проходимост, динамика и още много.
МОДЕЛИ RANGE ROVER EVOQUE

МОДЕЛИ RANGE ROVER EVOQUE

Тук можете да намерите пълната гама модели с богат избор на превъзходни дизайни, подпомагащи динамиката системи и технологии.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за динамиката на двигателя, размерите и разхода на гориво.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Изключителното внимание към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. Range Rover Evoque се проявява истински.

1Избирането на опцията плъзгащ се панорамен покрив ще намали пространството за главата отпред и отзад.
2Налично само за Bronze Collection.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време​.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.