RANGE ROVER EVOQUE

АКЦЕНТИ

ТЕХНОЛОГИИ

Напълно оборудван за живота в 21ви век.

PIVI И PIVI PRO

Стандартните функции на Pivi включват:

- 10-инчов сензорен екран
- DAB дигитално радио
- Новоразработен интерфейс
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote3

Надградете до Pivi Pro4 и ще бъдете придружавани от най-новия интегриран в автомобила изкуствен интелект, осигуряващ функции като самообучаваща се навигационна3 система за напълно свързано пътуване.
PIVI И PIVI PRO
КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ИНФОРМАЦИЯТА
АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN™
АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

Вашият автомобил разполага с актуална информация чрез актуализации на софтуера6. Информационно-развлекателната система, телематичното устройство и различните модули за управление на автомобила могат да бъдат актуализирани дистанционно за осигуряване на максимални резултати. Това означава, че вашият автомобил просто става все по-добър.
ПАКЕТ ONLINE

ПАКЕТ ONLINE

Пакетът Online7 предлага още свързани услуги чрез вградена SIM карта, осигуряваща достъп до неограничен медиа стрийминг8 и прогнози за времето.
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Опционалното безжично зареждане на устройства с усилвател на телефонния сигнал9 ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или докинг станция. Докато сте в автомобила, телефонът ви ще използва неговата антена за подобрен сигнал и по-ясни разговори.
СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Опционалната система за пречистване на въздуха подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. С включването на бутона PURIFY специално проектираните филтри улавят фините частици от външния въздух с размер 2,5 µm и алергените във въздуха като прах и полени.

ПРОХОДИМОСТ

Съчетание от ежедневна проходимост и уверено офроуд изживяване.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Осигурява уверено шофиране офроуд или върху пътна настилка. Върху хлъзгави повърхности като трева и сняг въртящият момент може да бъде балансиран между предните и задните колела за максимално увеличение на сцеплението.
КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН

КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН

Патентованата система Контрол при спускане по наклон (HDC) на Land Rover е стандартно оборудване. Тя подпомага водача с контролирано спускане по трудни склонове. Системата прави това, като поддържа постоянна скорост и прилага спирачно усилие на всяко колело поотделно.
СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ПОТЕГЛЯНЕТО ПО НАСТИЛКИ С НИСКО СЦЕПЛЕНИЕ

СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ПОТЕГЛЯНЕТО ПО НАСТИЛКИ С НИСКО СЦЕПЛЕНИЕ

Осигурявайки ви оптимален контрол на въртящия момент, когато потегляте, тази система увеличава възможностите на автомобила върху хлъзгава настилка като мокра трева, сняг и лед.
АСИСТЕНТ ЗА ПОТЕГЛЯНЕ ПО НАКЛОН

АСИСТЕНТ ЗА ПОТЕГЛЯНЕ ПО НАКЛОН

С автоматично задействане при потегляне по наклон, асистентът гарантира, че вашият Range Rover Evoque няма да потегли назад. Действието му се изразява в поддържане на спирачно усилие, което ви предоставя време да преместите крака си от педала на спирачката върху педала на газта.

ДИНАМИКА

Независимо дали търсите уверено изживяване зад волана или по-добра икономия на гориво, съществува опция на силов агрегат, подходяща за вас.

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid комбинира 3-цилиндров, 1,5-литров бензинов двигател с електрически мотор за обща мощност от 309 к.с. Шофирайте или в хибриден, или в електрически режим.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

СПЕЦИФИКАЦИИ НА PLUG-IN HYBRID

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ (ДО)

62 KM††


Показан е електрическият пробег по WLTP TEL.​

CO2 ЕМИСИИ (ОТ)

32 Г/КМ††


Наслаждавате се на нулеви емисии, когато сте в електрически режим.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА (ОТ)

132 МИН.*


До 100% с домашно зарядно устройство с мощност 7 kW AC.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ (ОТ)

30 МИН.*


Зареждате до 80% за по-малко от 30 минути на станции за бързо зареждане с мощност 32 kW DC.
ДВИГАТЕЛИ

ДВИГАТЕЛИ

За Range Rover Evoque се предлага гама двигатели, включително опцията Plug-in Hybrid, които покриват всички аспекти - от мощността и чистото удоволствие от шофирането до икономията на гориво и фината работа.
ТРАНСМИСИЯ

ТРАНСМИСИЯ

Събудете Range Rover Evoque за живот с богат набор от опции за трансмисия. Изберете между 6-степенна механична или 8- и 9-степенна автоматична.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

С функцията Адаптивна динамика, избираема от сензорния екран, Range Rover Evoque осигурява още по-строг контрол на каросерията с по-твърдо управление и по-резки реакции.
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

Функцията Програмируема динамика ви позволява да програмирате настройките на горивния дросел, точките за смяна на предавките, настройките на кормилното управление и окачването спрямо вашите нужди при шофиране.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

Създаден и конструиран да извлече максималното от съвременния живот.

5 СЕДАЛКИ

5 СЕДАЛКИ

591 литра


Стандартният за бранша „мокър“ обем е 591 литра, а „сухият“ е 472 литра. Казано по-просто, можете да пътувате удобно с четирима приятели.

Преместете плъзгача, за да видите всички стойности за капацитета на багажното пространство.

„Мокрият“ обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на товарното пространство с течност. „Сухият“ обем се измерва чрез твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Въведена за първи път при Land Rover и сред много иновативни характеристики, които правят Range Rover Evoque удоволствие за шофиране. Тази опционална технология предоставя отлична видимост на пътя зад вас независимо от пътниците на задните седалки или предметите в багажното пространство11.
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Част от нашата гама иновативни технологии, матричните LED предни фарове с отличителни дневни светлини съдържат адаптивен лъч. Това увеличава максимално броя сегменти на дългите светлини за отлична видимост и едновременно хвърля сянка върху насрещния трафик, спомагайки за предотвратяване на заслепяването.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-просто и по-безопасно. С многото налични иновативни технологии ще откриете, че всички функции са били проектирани да усилят усещането при шофиране, същевременно осигурявайки повече безопасност.
БЕЗОПАСНОСТ

БЕЗОПАСНОСТ

ISOFIX и въздушните възглавници подобряват още повече безопасността. Две ISOFIX точки на закрепване за бебешка/детска седалка са оборудвани от всяка страна на задните седалки и цялостна система от шест въздушни седалки за водача, пътника отпред, странични тип „завеса“ и за гръдния кош са стандартно оборудване за защита на обитателите.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Създайте идеалния Range Rover Evoque в съответствие с вашите нужди и начин на живот.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШИЯ RANGE ROVER EVOQUE

Създайте своя перфектен Range Rover Evoque с нашия конфигуратор.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ RANGE ROVER EVOQUE

МОДЕЛИ RANGE ROVER EVOQUE

Тук можете да намерите пълната гама модели с богат избор на превъзходни дизайни, подпомагащи динамиката системи и технологии.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за динамиката на двигателя, размерите и разхода на гориво.
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Range Rover Evoque с гама аксесоари за екстериора и интериора.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Изключителното внимание към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. Range Rover Evoque се проявява истински.

*Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.​

††Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега са базирани на сериен автомобил по стандартизиран маршрут.

1Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.
2Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.
3 Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover. Приложението Land Rover Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.
4Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
5​Навигационните насоки на предното стъкло се появяват само когато в автомобила е оборудвана система Pivi Pro.​
6Актуализациите изискват свързаност с пренос на данни.

7Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.
8Прилага се политика на добросъвестно ползване. След изразходване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта за предаване на данни и функционалността в автомобила може да се понижат за останалите дни от месеца. За подробности относно политиката на добросъвестно ползване, свързана с тази функция, вижте Общи условия на InControl Pivi Pro на www.landrover.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на стрийминг услугата и резолюцията на видео съдържанието. HD видеото ще увеличи значително използването на данни.
9Само за съвместими смартфони.
10ClearSight Ground View зависи от наличието на 3D пространствена камера. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.
11Характеристиката подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.​

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.