### Информирайте ме
Новият Range Rover

За да сте осведомени с актуалните новини за новия Range Rover, включително събития за предварителен поглед към автомобила, попълнете своите данни по-долу.

С предоставянето на информацията по-долу вие давате своето съгласие за използване на личните данни с цел получаване на маркетинг комуникации за Range Rover.

Вие можете по всяко време да промените или оттеглите съгласието си. За повече информация относно практиките на Jaguar Land Rover за защита на данните, включително информация за упражняване на правата ви на субекти на данни, вижте нашата Декларация за поверителност за повече подробности.

1. Лична информация

2. Допълнителна информация

3. Съгласие

Land Rover ще използва събраната информация за да Ви информира за своите продукти и услуги, които предоставя, и за да подобрява начина, по който Ви обслужва.

Вашата лична информация ще бъде използвана само от Land Rover, неговите официални търговски представителства, франчайз партньори, дъщерни или асоциирани дружества. Свържете се с отдел Администрация на Land Rover, в случай че желаете да актуализирате или коригирате данните, които сте ни предоставили доброволно.