НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

ВИЖТЕ ВИДЕО

Новият Range Rover Sport служи за
пример. От фокусирана динамика
на пътя и световноизвестна проходимост върху всякакъв
терен, редица вълнуващи и
иновативни технологии превръщат
Range Rover Sport в еталон за
спортен лукс.

ПОДПОМАГАЩИ ДИЗАЙНА ТЕХНОЛОГИИ

Дизайн, излъчващ изтънченост и финес, с изравнени стъкла и висока прецизност. Подпомагащи дизайна технологии подчертават изчистените линии и аеродинамична ефективност на новия Range Rover Sport. Скритата лайстна по средната линия и лазерно-завареният покрив създават модерна, безупречна визия.

АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

Активното шумопотискане от следващо поколение филтрира нежелания шум, оставяйки ви да се фокусирате върху удоволствието от шофирането. Микрофони в арката на всяко колело отчитат шума. Дигитални процесори изчисляват звука, необходим за отстраняване на тези нежелани честоти с помощта на високоговорителите в купето и в подглавниците.

СИСТЕМА MERIDIAN SIGNATURE

Подобрете качеството на звука. Мощната аудиосистема Meridian Signature осигурява висококачествено възпроизвеждане на музика с до 29 високоговорителя, субуфер и усилвател с мощност 1430 W – създавайки индивидуална звукова среда и едно от най-фините автомобилни аудио изживявания за четиримата пътници.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Качеството на въздуха в автомобила е на по-високо ниво благодарение на системата за професионално пречистване на въздуха в купето. Филтрацията на фини прахови частици с размер до 2,5 µm и технологията nanoe™ X значително намаляват миризмите, бактериите и алергените, включително вируса SARS-COV-2*, докато управлението на CO2 повишава благосъстоянието и бдителността на всички обитатели чрез следене и контролиране на нивата на CO2. Можете да управлявате системата дистанционно, за да подготвите купето преди пътуване.

КОРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

ПО-ВИСОКА СКОРОСТ

ПО-ВИСОКА СКОРОСТ

С кормилното управление на всички колела задните колела завиват под ъгъл до 7,3 градуса, увеличавайки стабилността на новия Range Rover Sport при по-високи скорости чрез завъртане в същата посока като предните колела.

ДИГИТАЛНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Дигиталните LED предни фарове със знакови дневни светлини осигуряват отлична видимост при нощно шофиране с обсег до 500 м. Всеки фар съдържа 1,3 милиона дигитални микро-огледални устройства, които настройват лъча да маскира до 16 обекта, оптимизирайки осветяването и минимизирайки риска от заслепяване на другите участници в движението.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Издигнат на друго ниво.
МОДЕЛИ RANGE ROVER SPORT

МОДЕЛИ RANGE ROVER SPORT

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.

*Texcell Research, проучване, проведено през 2020 г. за Panasonic и резултати, предоставени от Panasonic.