НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

ВИЖТЕ ВИДЕО

Новият Range Rover Sport служи за
пример. От фокусирана динамика
на пътя и световноизвестна проходимост върху всякакъв
терен, редица вълнуващи и
иновативни технологии превръщат
Range Rover Sport в еталон за
спортен лукс.

ПОДПОМАГАЩИ ДИЗАЙНА ТЕХНОЛОГИИ

Дизайн, излъчващ изтънченост и финес, с изравнени стъкла и висока прецизност. Подпомагащи дизайна технологии подчертават изчистените линии и аеродинамична ефективност на новия Range Rover Sport. Скритата лайстна по средната линия и лазерно-завареният покрив създават модерна, безупречна визия.

АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

АКТИВНО ШУМОПОТИСКАНЕ

Активното шумопотискане от следващо поколение филтрира нежелания шум, оставяйки ви да се фокусирате върху удоволствието от шофирането. Микрофони в арката на всяко колело отчитат шума. Дигитални процесори изчисляват звука, необходим за отстраняване на тези нежелани честоти с помощта на високоговорителите в купето и в подглавниците.

СИСТЕМА MERIDIAN SIGNATURE

Подобрете качеството на звука. Мощната аудиосистема Meridian Signature осигурява висококачествено възпроизвеждане на музика с до 29 високоговорителя, субуфер и усилвател с мощност 1430 W – създавайки индивидуална звукова среда и едно от най-фините автомобилни аудио изживявания за четиримата пътници.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Качеството на въздуха в автомобила е на по-високо ниво благодарение на системата за професионално пречистване на въздуха в купето. Филтрацията на фини прахови частици с размер до 2,5 µm и технологията nanoe™ X значително намаляват миризмите, бактериите и алергените, включително вируса SARS-COV-2*, докато управлението на CO2 повишава благосъстоянието и бдителността на всички обитатели чрез следене и контролиране на нивата на CO2. Можете да управлявате системата дистанционно, за да подготвите купето преди пътуване.

КОРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

ПО-ВИСОКА СКОРОСТ

ПО-ВИСОКА СКОРОСТ

С кормилното управление на всички колела задните колела завиват под ъгъл до 7,3 градуса, увеличавайки стабилността на новия Range Rover Sport при по-високи скорости чрез завъртане в същата посока като предните колела.

ДИГИТАЛНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Дигиталните LED предни фарове със знакови дневни светлини осигуряват отлична видимост при нощно шофиране с обсег до 500 м. Всеки фар съдържа 1,3 милиона дигитални микро-огледални устройства, които настройват лъча да маскира до 16 обекта, оптимизирайки осветяването и минимизирайки риска от заслепяване на другите участници в движението.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Издигнат на друго ниво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
МОДЕЛИ RANGE ROVER SPORT

МОДЕЛИ RANGE ROVER SPORT

Вижте пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

*Texcell Research, проучване, проведено през 2020 г. за Panasonic и резултати, предоставени от Panasonic.