RANGE ROVER

СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Изберете от гамата опции и аксесоари.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Изтънчен. Луксозен. Ексклузивен.
МОДЕЛИ RANGE ROVER

МОДЕЛИ RANGE ROVER

Вижте пълната гама модели.

±†Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

**Вижте данните по WLTP.

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

С активирана функция Dynamic Launch.

Включва водач с тегло 75 кг., пълни резервоари с течности и 90% гориво.

Включва пълни резервоари с течности и 90% гориво.

При Range Rover SV с дълго междуосие брутната маса на автомобила (GVW) и максималната маса на комбинацията автомобил и ремарке (GTW) намалява с 30 кг, когато е избрана SV Signature Suite.

„Сух“: Обемът, измерен чрез твърди блокове по VDA (200 x 50 x 100 мм).

„Мокър“: Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност багажно пространство.

**Със свалено капаче на отвора на теглича.

Масите се отнасят за автомобили със стандартни спецификации. Опционалните екстри увеличават масата.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.