RANGE ROVER

МОДЕЛИ

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ
RANGE ROVER
Кратък преглед на спецификациите

Кратък преглед на спецификациите

Основни характеристики

Основни характеристики

Кратък преглед на спецификациите

Кратък преглед на спецификациите

Основни характеристики

Основни характеристики

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Изберете от гамата опции и аксесоари.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Изтънчен. Луксозен. Ексклузивен.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте фактите и данните.

С активирана функция Dynamic Launch.

1Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Land Rover.

2Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay®. Услугите, предлагани от Apple CarPlay®, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

3Вашият автомобил е подготвен за Android AutoTM. Услугите, предлагани от Android AutoTM, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация. ​

4Само със съвместими телефони.

5Тризоновата климатична система е стандартно оборудване при P550e със стандартно междуосие.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата, в която е закупен автомобилът, варианта на двигателя и трансмисията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време. ​​

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Извежданите информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Някои функционалности на Alexa зависят от технологията за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

Apple CarPlay® е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android AutoTM е търговска марка на Google LLC. ​

App Store е търговска марка на Apple Inc. ​

Google Play Store е търговска марка на Google LLC. ​

MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. TrifieldTM и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.