DISCOVERY

СПЕЦИФИКАЦИИ
DISCOVERY
DISCOVERY
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY S

DISCOVERY S

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

ДИНАМИКА
Максимална скорост км/ч 194
Ускорение (секунди) 0-100 км/ч 8,1
РАЗХОД НА ГОРИВО
СИЛОВ АГРЕГАТ
МАСИ
ТЕГЛЕНЕ
ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
РАЗМЕРИ
ПРОСТРАНСТВО ЗА ГЛАВАТА
ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА
КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
ДИАМЕТЪР НА ЗАВОЙ
ДЪЛБОЧИНА НА ГАЗЕНЕ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Изберете от гамата опции и аксесоари.
МОДЕЛИ DISCOVERY

МОДЕЛИ DISCOVERY

Вижте пълната гама модели.

*Показаните по-горе стойности за „мокър“ обем се равняват на „сух“ капацитет от 922 литра.

*Показаните данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез използване на правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

**Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.

Когато са оборудвани 21-инчови джанти.

Широчината на багажното отделение ще бъде 1.273, когато е монтирана четиризонова климатична система. Четиризонова климатична система не е налична при лекотоварните автомобили.

Включва пълни резервоари с течности и 90% гориво.

Включва водач с тегло 75 кг., пълни резервоари с течности и 90% гориво.

Максималната маса в точката на прикачване е ограничена до 100 кг, когато са монтирани 20-инчови джанти Style 5011 в цвят Gloss Sparkle Silver с 5 двойни спици.

Максималният капацитет на теглене е ограничен до 2500 кг, когато са монтирани 20-инчови джанти Style 5011 в цвят Gloss Sparkle Silver с 5 двойни спици.

Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност багажно пространство.

Обемът, измерен чрез твърди блокове по VDA (200 x 50 x 100 мм).

Масите се отнасят за автомобили със стандартни спецификации. Опциите може да увеличат теглото. Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.