ТЕХНОЛОГИИ
TOP
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
ВОЛАН
Воланът има сензорни бутони, скрити преди да светнат. Един от тези бутони е програмируем, така че може да бъде персонализиран спрямо предпочитанията ви да изпълнява редица функции.
РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ
Информационно-развлекателната система Rear Seat предлага два сензорни 10 инчови екрана с висока разделителна способност. Системата е оборудвана с безжични слушалки и дистанционно управление, USB и HDMI портове, които поддържат множество устройства.
ГЛАСОВО РАЗПОЗНАВАНЕ
За да можете да изпълнявате задачи без да сваляте очи от пътя, Range Rover предоставя интелигентно гласово разпознаване. Например, „Задай радиостанция 97,9“ или „Обади се вкъщи“.
SMARTPHONE PACK
By screen sharing with your SUV’s InControl infotainment system, the Smartphone Pack helps you stay safely connected to your smartphone even while in the vehicle. Applications include both Android Auto™ and Apple CarPlay®
PRO SERVICES
InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.
PROTECT
Заедно с възможността дистанционно да проверявате нивото на горивото и лесно да намирате паркирания си Range Rover, използвайте Protect, за да записвате пътуванията си и дори да проверявате дали не сте оставили някое стъкло отворено. Включва Оптимизирана пътна помощ на Land Rover.
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™

Изключително ясен звук, кристално чисти високи тонове и плътни, дълбоки баси - благодарение на специалното разположение на 13 високоговорителя, включително двуканален субуфер.1

Разгледайте Meridian™
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™ СЪС СЪРАУНД ЗВУК
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™ СЪС СЪРАУНД ЗВУК

Цялата плътност и яснота на звука на живото изпълнение, предоставена чрез разпределение на 19 предни, странични и задни високоговорители, включително двуканален субуфер - безпроблемно съчетани чрез технологията Trifield™.2

Разгледайте Meridian™
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™ SIGNATURE
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™ SIGNATURE

Аудиосистемата Signature има 29 високоговорителя, включително двуканален субуфер, и осигурява дълбоко, лично аудио изживяване за всяка седалка. Първата в света 3D технология Trifield издига съраунд звука на следващо ниво.

Разгледайте Meridian™
ИНОВАЦИИ
ИЗЦЯЛО АЛУМИНИЕВА КАРОСЕРИЯ
По-лека, по-силна и по-устойчива, иновативната монокок конструкция на каросерията предоставя забележителна здравина и финес със способността да издържа на същите офроуд въздействия като всички автомобили Land Rover.
LAND ROVER IGUIDE
Приложението Land Rover iGuide използва най-новата технология за добавена реалност, за да обясни всички характеристики и бутони за управление на вашия автомобил, които трябва да знаете. То се използва и като мобилно ръководство на собственика, като ви гарантира, че винаги ще имате под ръка отговор на всеки въпрос.

ДИНАМИКА
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
СНИЖАВАНЕ ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ
Системата Снижаване при висока скорост използва електронното въздушно окачване, за да намали въздушното съпротивление и разхода на гориво при постоянни скорости, като снижава автомобила с 15 мм спрямо нормалната височина на возията, когато скоростта достигне 105 км/ч.
ДИНАМИЧЕН РЕЖИМ
Тази настройка - като част от Terrain Response - осигурява по-твърди настройки на окачването, за да позволи по-динамичен стил на шофиране. Возията е свързана и стабилна, което ви гарантира максимално удоволствие от шофирането.
РЕЖИМ КОМФОРТ
Като част от Terrain Response тази настройка осигурява първокласни нива на комфорт на пътя, постигнати чрез калибриране на настройките на окачването, за да се постигне по-фино задвижване.
ПРОХОДИМОСТ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ДВУСТЕПЕННА РАЗДАТЪЧНА КУТИЯ
Допълнителните по-ниски предавки могат да се окажат безценни при трудни условия като офроуд шофиране или при теглене. Двустепенната раздатъчна кутия ви осигурява прецизна скорост и контрол в такива моменти.
СТАРТИРАНЕ ПРИ НИСКО СЦЕПЛЕНИЕ
Осигурявайки ви оптимален контрол на въртящия момент, когато потегляте от място, стартирането при ниско сцепление увеличава проходимостта при хлъзгави повърхности като мокра трева, сняг или лед.
ADVANCED TOW ASSIST
Усъвършенстваният асистент за теглене ви позволява да контролирате посоката на вашето ремарке при движение на заден ход чрез въртящия се контролер на Terrain Response 2. Опционалната система управлява завиването на автомобила, за да постигне желаната траектория на ремаркето.
КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН
Патентованата система Контрол при спускане по наклон (HDC) на Land Rover е стандартно оборудване. Тя подпомага водача с контролирано спускане по трудни склонове. Системата прави това, като поддържа постоянна скорост и прилага спирачно усилие на всяко колело поотделно.
СТАНДАРТНИ СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
АВАРИЙНА СПИРАЧКА
Ако е засечен потенциален челен сблъсък, се извежда предупреждение, което ви дава време да предприемете действие. Ако не бъде предприето действие, системата задейства спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЛЕНТАТА
Прави дългите пътувания много по-безопасни. Функцията Предупреждение за напускане на лентата засича неволно напускане на лентата на движение и предупреждава водача с визуална индикация и вибрация на волана.
ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА ПРЕДЕН И НА ЗАДЕН ХОД
Прави маневрирането още по-лесно. Когато изберете задна предавка, сензорите в предната и задната броня се активират. По време на паркирането сензорният екран и звуковата обратна връзка указват колко близо се намирате до препятствията.
АВТОПИЛОТ И ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА
Автопилотът и Ограничителят на скоростта поддържат текущата скорост без необходимост да се ползва непрекъснато педалът на газта и спомагат за по-малко умора на водача. Ограничителят на скоростта ви позволява и да зададете предварително максимална скорост.
ПАКЕТИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
DRIVER ASSIST PACK

Пакетът Driver Assist предлага широка гама системи в помощ на водача, включително функции от пакета Drive Pro* и пакета Park Pro и системата от пространствени камери. Той включва и новия Адаптивен автопилот с Подпомагане на кормилното управление.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
DRIVE
Опционалният пакет Drive предлага редица функции, които ви помагат да останете информирани и в безопасност, включително Следене на състоянието на водача, Следене на мъртвата точка на видимост, Разпознаване на пътните знаци и Адаптивен ограничител на скоростта.
ПАКЕТ DRIVE PRO
Освен технологиите, включени в пакета Drive, пакетът Drive Pro съдържа Асистент за придържане в лентата, Асистент за мъртвата точка на видимост, Адаптивен автопилот с Queue Assist и Аварийна спирачка при висока скорост.
PARK
Съдържа Помощ при паркиране на 360 градуса и Следене на трафика зад автомобила, за да осигури пълна увереност при маневриране на тесни места. Функцията Следене за свободно излизане предупреждава пътниците на задните седалки за приближаващи автомобили преди излизане.
PARK PRO
Освен технологиите, включени в пакета Park, пакетът Park Pro съдържа Асистент за паркиране, за да направи успоредното и перпендикулярното паркиране по-лесни от всякога, като управлява волана на автомобила за заемане на подходящото паркомясто.
КОМФОРТ И УДОБСТВО
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
СЕДАЛКИ С ПОДГРЯВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ
Предлагат се предни и задни седалки с подгряване и охлаждане, за да осигуряват оптимален комфорт, независимо от температурата. Опцията позволява на вас и пътниците ви да зададете предпочитаната си температура независимо един от друг.
МАКСИМАЛНО ОТДРЪПВАНЕ НА СЕДАЛКАТА НА ПЪТНИКА ОТПРЕД
Тази функция включва бутон с едно натискане, който премества седалката на пътника отпред максимално далеч от пътника отзад, като така увеличава пространството отзад и видимостта на този пътник.
ХЛАДИЛНИК В ЦЕНТРАЛНАТА КОНЗОЛА
Опционалното хладилно отделение в предната централна конзола ви предоставя лукса да охлаждате напитки, когато поискате. То може да побере до 4 бутилки от 500 мл и да поддържа температура от 5°C.
УСЪВЪРШЕНСТВАНО НАСОЧЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ
Пътниците на задните седалки имат възможност за избор между 2 настройки: Ярка бяла светлина и Топла бяла светлина, всяка с множество нива на яркост. Първата е по-подходяща за работа и дейности, които изискват съсредоточаване, а втората предлага по-релаксираща, естествена светлина.
yt:k_8t-2Gs3NA
ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК
Четиризоновият климатроник може да направи живота още по-комфортен чрез регулиране на температурата, посоката и интензитета на въздушния поток. Тази система може да бъде управлявана индивидуално от водача, пътника отпред и пътниците на двете странични седалки на втория ред. Включва допълнителни въздушни отвори на колона В.
СВЪРЗАНОСТ
Range Rover е наличен с до 7 USB порта, порт за зареждане и прехвърляне на данни, HDMI порт, допълнителни контакти от 12V и битови контакти. Така че всеки пътник се наслаждава на постоянно заредени устройства и развлечение, било то на таблета, мобилния си телефон и др.
yt:2k9_4gom_PE
ДИСТАНЦИОНЕН КЛИМАТРОНИК
Тази иновативна система позволява предварително затопляне или вентилация на автомобила чрез дистанционно и 7-дневен таймер. Можете винаги да сте сигурни, че купето е с подходящата температура преди да се качите в автомобила.
ЗАДНА ВРАТА, УПРАВЛЯВАНА С ЖЕСТОВЕ
Задната врата, управлявана с жестове, дава възможност на водача да я отваря или затваря без да е нужно да докосва автомобила или ключодържателя. Управлявана електронно, тя включва два сензора от двете страни на автомобила. За да активирате функцията, просто раздвижете крак под сензорите.
МЕКО ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАТАТА
Range Rover е наличен и с опционална функция за меко затваряне на вратата, за да предостави електрическо затваряне на предните и задните врати. Това позволява контролиране на последните 6 мм от движението на вратата, осигурявайки меко затваряне на предните и задни врати.
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Land Rover
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас

1Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd.
2Trifield и устройството “three fields” е търговска марка на Trifield Productions Ltd.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.