Информация и развлечение

 • ВОЛАН
  ВОЛАН

  Воланът има сензорни бутони, скрити преди да светнат. Един от тези бутони е програмируем, така че може да бъде персонализиран спрямо предпочитанията ви да изпълнява редица функции.

 • РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ
  РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

  Опционалната Развлекателна система за пътниците на задните седалки предлага два 8-инчови екрана, вградени в гърба на предните подглавници, или 10-инчови регулируеми сензорни екрана с висока резолюция, монтирани на седалките. Системата е оборудвана с безжични слушалки и дистанционно управление, USB и HDMI портове, които поддържат множество устройства.

 • ГЛАСОВО РАЗПОЗНАВАНЕ
  ГЛАСОВО РАЗПОЗНАВАНЕ

  За да можете да изпълнявате задачи без да сваляте очи от пътя, Range Rover предоставя интелигентно гласово разпознаване. Например, „Задай радиостанция 97,9“ или „Обади се вкъщи“.

 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.

 • PRO SERVICES
  PRO SERVICES

  InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.

 • PROTECT
  PROTECT

  Заедно с възможността дистанционно да проверявате нивото на горивото и лесно да намирате паркирания си Range Rover, използвайте Protect, за да записвате пътуванията си и дори да проверявате дали не сте оставили някое стъкло отворено. Включва Оптимизирана пътна помощ на Land Rover.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™

Изключително ясен звук, кристално чисти високи тонове и плътни, дълбоки баси - благодарение на специалното разположение на 13 високоговорителя, включително двуканален субуфер.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd.

Разгледайте Meridian™

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™ СЪС СЪРАУНД ЗВУК

Цялата плътност и яснота на звука на живото изпълнение, предоставена чрез разпределение на 19 предни, странични и задни високоговорители, включително двуканален субуфер - безпроблемно съчетани чрез технологията Trifield™.

Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Production Ltd.

РАЗГЛЕДАЙТЕ Meridian™

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™ SIGNATURE

Аудиосистемата Signature има 29 високоговорителя, включително двуканален субуфер, и осигурява дълбоко, лично аудио изживяване за всяка седалка. Първата в света 3D технология Trifield издига съраунд звука на следващо ниво.

РАЗГЛЕДАЙТЕ Meridian™

Иновации

 • PHEV (PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE)
  PHEV (PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE)

  Без компромис с проходимостта, динамиката или външния вид, Plug-in хибридният електрически автомобил (PHEV) се задвижва от нашия най-иновативен силов агрегат досега с CO₂ емисии от 64 г/км.

  РАЗГЛЕДАЙТЕ PHEV
 • ИЗЦЯЛО АЛУМИНИЕВА КАРОСЕРИЯ
  ИЗЦЯЛО АЛУМИНИЕВА КАРОСЕРИЯ

  По-лека, по-силна и по-устойчива, иновативната монокок конструкция на каросерията предоставя забележителна здравина и финес със способността да издържа на същите офроуд въздействия като всички автомобили Land Rover.

 • Land Rover IGUIDE (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО)
  Land Rover IGUIDE (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО)

  Приложението Land Rover iGuide използва най-новата технология за добавена реалност, за да обясни всички характеристики и бутони за управление на вашия автомобил, които трябва да знаете. То се използва и като мобилно ръководство на собственика, като ви гарантира, че винаги ще имате под ръка отговор на всеки въпрос.

Динамика

 • СНИЖАВАНЕ ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ
  СНИЖАВАНЕ ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ

  Системата Снижаване при висока скорост използва електронното въздушно окачване, за да намали въздушното съпротивление и разхода на гориво при постоянни скорости, като снижава автомобила с 15 мм спрямо нормалната височина на возията, когато скоростта достигне 105 км/ч.

 • РЕЖИМ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ
  РЕЖИМ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

  Големият капацитет на батерията позволява на Range Rover да се движи само на електрически мотор. Ако искате повече мощност или зарядът на батерията спадне до ниво, което не е достатъчно да поддържа движението, системата ще превключи на бензиновия двигател. Освен автоматичния режим, водачът може да избере измежду три различни режима на шофиране, за да оптимизира използването на енергията.

 • ДИНАМИЧЕН РЕЖИМ
  ДИНАМИЧЕН РЕЖИМ

  Тази настройка - като част от Terrain Response - осигурява по-твърди настройки на окачването, за да позволи по-динамичен стил на шофиране. Возията е свързана и стабилна, което ви гарантира максимално удоволствие от шофирането.

 • РЕЖИМ КОМФОРТ
  РЕЖИМ КОМФОРТ

  Като част от Terrain Response тази настройка осигурява първокласни нива на комфорт на пътя, постигнати чрез калибриране на настройките на окачването, за да се постигне по-фино задвижване.

Проходимост

 • ДВУСТЕПЕННА РАЗДАТЪЧНА КУТИЯ
  ДВУСТЕПЕННА РАЗДАТЪЧНА КУТИЯ

  Допълнителните по-ниски предавки могат да се окажат безценни при трудни условия като офроуд шофиране или при теглене. Двустепенната раздатъчна кутия ви осигурява прецизна скорост и контрол в такива моменти.

 • СТАРТИРАНЕ ПРИ НИСКО СЦЕПЛЕНИЕ
  СТАРТИРАНЕ ПРИ НИСКО СЦЕПЛЕНИЕ

  Осигурявайки ви оптимален контрол на въртящия момент, когато потегляте от място, стартирането при ниско сцепление увеличава проходимостта при хлъзгави повърхности като мокра трева, сняг или лед.

 • ADVANCED TOW ASSIST
  ADVANCED TOW ASSIST

  Усъвършенстваният асистент за теглене ви позволява да контролирате посоката на вашето ремарке при движение на заден ход чрез въртящия се контролер на Terrain Response 2. Опционалната система управлява завиването на автомобила, за да постигне желаната траектория на ремаркето.

 • КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН
  КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН

  Патентованата система Контрол при спускане по наклон (HDC) на Land Rover е стандартно оборудване. Тя подпомага водача с контролирано спускане по трудни склонове. Системата прави това, като поддържа постоянна скорост и прилага спирачно усилие на всяко колело поотделно.

СТАНДАРТНИ СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

 • АВАРИЙНА СПИРАЧКА
  АВАРИЙНА СПИРАЧКА

  Ако е засечен потенциален челен сблъсък, се извежда предупреждение, което ви дава време да предприемете действие. Ако не бъде предприето действие, системата задейства спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък.

 • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЛЕНТАТА
  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЛЕНТАТА

  Прави дългите пътувания много по-безопасни. Функцията Предупреждение за напускане на лентата засича неволно напускане на лентата на движение и предупреждава водача с визуална индикация и вибрация на волана.

 • ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА ПРЕДЕН И НА ЗАДЕН ХОД
  ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА ПРЕДЕН И НА ЗАДЕН ХОД

  Прави маневрирането още по-лесно. Когато изберете задна предавка, сензорите в предната и задната броня се активират. По време на паркирането сензорният екран и звуковата обратна връзка указват колко близо се намирате до препятствията.

 • АВТОПИЛОТ И ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА
  АВТОПИЛОТ И ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА

  Автопилотът и Ограничителят на скоростта поддържат текущата скорост без необходимост да се ползва непрекъснато педалът на газта и спомагат за по-малко умора на водача. Ограничителят на скоростта ви позволява и да зададете предварително максимална скорост.

Пакети в помощ на водача

 • DRIVE
  DRIVE

  Опционалният пакет Drive предлага редица функции, които ви помагат да останете информирани и в безопасност, включително Следене на състоянието на водача, Следене на мъртвата точка на видимост, Разпознаване на пътните знаци и Адаптивен ограничител на скоростта.

 • ПАКЕТ DRIVE PRO
  ПАКЕТ DRIVE PRO

  Освен технологиите, включени в пакета Drive, пакетът Drive Pro съдържа Асистент за придържане в лентата, Асистент за мъртвата точка на видимост, Адаптивен автопилот с Queue Assist и Аварийна спирачка при висока скорост.

 • PARK
  PARK

  Съдържа Помощ при паркиране на 360 градуса и Следене на трафика зад автомобила, за да осигури пълна увереност при маневриране на тесни места. Функцията Следене за свободно излизане предупреждава пътниците на задните седалки за приближаващи автомобили преди излизане.

 • PARK PRO
  PARK PRO

  Освен технологиите, включени в пакета Park, пакетът Park Pro съдържа Асистент за паркиране, за да направи успоредното и перпендикулярното паркиране по-лесни от всякога, като управлява волана на автомобила за заемане на подходящото паркомясто.

Комфорт и удобство

 • СЕДАЛКИ С ПОДГРЯВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ
  СЕДАЛКИ С ПОДГРЯВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ

  Предлагат се предни и задни седалки с подгряване и охлаждане, за да осигуряват оптимален комфорт, независимо от температурата. Опцията позволява на вас и пътниците ви да зададете предпочитаната си температура независимо един от друг.

 • МАКСИМАЛНО ОТДРЪПВАНЕ НА СЕДАЛКАТА НА ПЪТНИКА ОТПРЕД
  МАКСИМАЛНО ОТДРЪПВАНЕ НА СЕДАЛКАТА НА ПЪТНИКА ОТПРЕД

  Тази функция включва бутон с едно натискане, който премества седалката на пътника отпред максимално далеч от пътника отзад, като така увеличава пространството отзад и видимостта на този пътник.

 • ХЛАДИЛНИК В ЦЕНТРАЛНАТА КОНЗОЛА
  ХЛАДИЛНИК В ЦЕНТРАЛНАТА КОНЗОЛА

  Опционалното хладилно отделение в предната централна конзола ви предоставя лукса да охлаждате напитки, когато поискате. То може да побере до 4 бутилки от 500 мл и да поддържа температура от 5°C.

 • УСЪВЪРШЕНСТВАНО НАСОЧЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ
  УСЪВЪРШЕНСТВАНО НАСОЧЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ

  Пътниците на задните седалки имат възможност за избор между 2 настройки: Ярка бяла светлина и Топла бяла светлина, всяка с множество нива на яркост. Първата е по-подходяща за работа и дейности, които изискват съсредоточаване, а втората предлага по-релаксираща, естествена светлина.

 • ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК
  ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

  Четиризоновият климатроник може да направи живота още по-комфортен чрез регулиране на температурата, посоката и интензитета на въздушния поток. Тази система може да бъде управлявана индивидуално от водача, пътника отпред и пътниците на двете странични седалки на втория ред. Включва допълнителни въздушни отвори на колона В.

 • СВЪРЗАНОСТ
  СВЪРЗАНОСТ

  Range Rover е наличен с до 7 USB порта, порт за зареждане и прехвърляне на данни, HDMI порт, допълнителни контакти от 12V и битови контакти. Така че всеки пътник се наслаждава на постоянно заредени устройства и развлечение, било то на таблета, мобилния си телефон и др.

 • ДИСТАНЦИОНЕН КЛИМАТРОНИК
  ДИСТАНЦИОНЕН КЛИМАТРОНИК

  Тази иновативна система позволява предварително затопляне или вентилация на автомобила чрез дистанционно и 7-дневен таймер. Можете винаги да сте сигурни, че купето е с подходящата температура преди да се качите в автомобила.

 • ЗАДНА ВРАТА, УПРАВЛЯВАНА С ЖЕСТОВЕ
  ЗАДНА ВРАТА, УПРАВЛЯВАНА С ЖЕСТОВЕ

  Задната врата, управлявана с жестове, дава възможност на водача да я отваря или затваря без да е нужно да докосва автомобила или ключодържателя. Управлявана електронно, тя включва два сензора от двете страни на автомобила. За да активирате функцията, просто раздвижете крак под сензорите.

 • МЕКО ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАТАТА
  МЕКО ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАТАТА

  Range Rover е наличен и с опционална функция за меко затваряне на вратата, за да предостави електрическо затваряне на предните и задните врати. Това позволява контролиране на последните 6 мм от движението на вратата, осигурявайки меко затваряне на предните и задни врати.