АКСЕСОАРИ

Не всички опции са налични за всички модели. Моля, свържете се с вашия местен търговец на автомобили Land Rover за повече подробности.

TOP
ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ
ПАКЕТ BLACK
ПАКЕТ BLACK

Подчертайте екстериора на Range Rover Sport, като изберете пакет Black. Осигурявайки по-динамичен външен вид, този пакет съчетава характеристики в цвят Gloss Black с акценти в цвят Narvik Black в различни елементи, включително предната решетка, предния капак, въздухозаборниците и капаците на огледалата, за да придаде на автомобила още по-силно присъствие.

Разгледайте галерията
ПАКЕТ CARBON FIBRE
ПАКЕТ CARBON FIBRE

Подчертава Range Rover Sport по изключителен начин. Този пакет включва екстериорни покрития от лъскави карбонови влакна, включително капаците на огледалата, канта на предната решетка, предния капак, въздухозаборниците и канта на задната врата, за да подчертае безспорния вид и стойка на автомобила.

Разгледайте галерията
yt:eCmT5XnZ3Ys
ПАКЕТ SVR CARBON FIBRE
ПАКЕТ SVR CARBON FIBRE

Екстериорният пакет SVR Carbon Fibre добавя акценти с покрития от лъскави карбонови влакна към предната броня, предната решетка и въздухозаборниците. Ексклузивният преден капак с карбонови влакна на Range Rover Sport SVR, който се предлага в цвета на каросерията като стандартно оборудване, е наличен и с впечатляващата опция на откроена централна част на предния капак с карбонови влакна.

Разгледайте галерията
ПАКЕТ ПРОХОДИМОСТ ON/OFF-ROAD

Увеличете несравнимата проходимост и усещане при шофиране на Range Rover Sport на пътя и офроуд с пакета On/Off-Road, който включва двустепенна раздатъчна кутия, Terrain Response 2 с Динамична програма, All-Terrain Progress Control (ATPC), функция Динамични реакции и Електронен активен диференциал с Векторно разпределение на въртящия момент при спиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ
ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Нашият най-пъргав, динамичен и откликващ Land Rover досега се предлага с подходяща гама джанти. Ексклузивни премиум джанти с размери от 19 до 22 инча се предлагат с най-различни покрития, включително Gloss Black, с ефект „диамант“ и сатинирано полирано покритие. Ексклузивно за SVR се предлагат и уникални олекотени джанти.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изпълвайки купето на Range Rover Sport със светлина, опционалният фиксиран или плъзгащ се панорамен покрив подсилва усещането за простор и връзка с външния свят. Той се предлага в най-различни цветове, за да е в унисон с екстериорния цвят на каросерията на автомобила или в контрастиращия цвят Narvik Black.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Опционални матрични LED предни фарове с характерни дневни светлини включват системите Advanced Driving Beam (ADB) и Адаптивни предни светлини (AFS). И двете системи работят заедно, за да увеличат максимално видимостта във всякакви условия —видимост, осигурена от дългите светлини, без заслепяване на насрещния трафик, и оптимизиране на осветеността на къси светлини според условията на шофиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Опционалните пикселизирани LED предни фарове с характерни дневни светлини предлагат най-модерната технология и надграждат възможностите на системите ADB и AFS на матричните LED предни фарове. Те предоставят по-висока резолюция за максимално увеличение на наличните светлини за водача и по-прецизно затъмняване за избягване на заслепяване на насрещния трафик.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
yt:Idxkxl4pdg4
ПИКСЕЛИЗИРАНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Пикселизирани лазерни LED предни фарове с характерни дневни светлини осигуряват най-добрата опция за предни фарове, с лазерна технология, която предоставя пет пъти по-голяма осветеност в сравнение със стандартните LED светлини. Работеща при скорост над 80 км/ч и когато не се засичат други външни светлини, системата предоставя ясна видимост на повече от 500 м.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
ИНТЕРИОРНИ ПОКРИТИЯ
Изберете от гама интериорни покрития, включително дърво, алуминий и карбонови влакна. Покритията може да са уникални за конкретни модели.
ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
За да се гарантира, че този автомобил изглежда толкова добре, колкото се и шофира, се предлагат гама цветови решения, включително съвременните, нови Ebony Vintage Tan и Ebony Eclipse.
СЕДАЛКИ
С над 22 степени на движение седалките на вашия автомобил се предлагат с тапицерия от гама материали, включително полуанилинова кожа, и в съвременни, нови цветови решения. Опционалните технологии за масаж, подгряване и охлаждане осигуряват увеличен комфорт.
MONOTONE SEATS
For those seeking simplicity. Monotone seats in Ebony, Almond, Espresso or Ivory are available in Grained, Windsor and Semi-Aniline leather.
DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS
Providing a contrasting, sportier interior. Duo-tone with suedecloth seats are available in Windsor leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
DUO-TONE SEATS
Delivers an even more luxurious interior. Duo-tone seats are available in Semi-Aniline leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
ТЕХНОЛОГИИ

Свърхмодерните технологии на Range Rover Sport осигуряват безопасност, забавление и свързаност на всички в купето при всяко пътуване. Най-новите иновации и усъвършенствани характеристики по отношение на динамика и проходимост ви дават възможност да извлечете максималното от своя автомобил.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
НАМЕРЕТЕ АКСЕСОАРИ
ПАКЕТ PET
Изберете от нашата селекция от пакети Pet, за да сте уверени, че Вашият домашен любимец е в безопасност, като същевременно пътува удобно, интериорът на Вашия автомобил се запазва.
yt:53jhjBNto4s
СИСТЕМА CLICK AND GO
Тази мултифункционална система за прикрепяне на аксесоари на гърбовете на седалките може да бъде фиксирана между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на таблети, чанти и якета.
yt:zYNw8zoz9OM
СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ
Добре прибрани под праговете и изтеглящи се при необходимост, тези елегантни, практични степенки правят влизането и излизането от автомобила по-лесно.
yt:_JyDMoGrZkw
АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
Насладете се на гъвкав товарен капацитет и удобство, благодарение на гамата аксесоари за покрива, включително багажник за велосипеди с монтиране на покрива, багажник за пренасяне на оборудване за водни спортове и покривна кутия за спортно оборудване.
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Sport
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас

Опционалните характеристики и тяхната наличност могат да се различават според спецификацията на автомобила (модел и мощност) или да изискват инсталирането на други функции, за да бъдат монтирани. Моля, свържете се с местния търговец за повече подробности или конфигурирайте автомобила си онлайн.