RANGE ROVER SPORT

Най-динамичният Range Rover

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИЗАЙН
TOP
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Sport
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ДИЗАЙН
ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Range Rover Sport е проектиран да приковава вниманието. По-ниската му и по-спортна стойка е подчертана от освежените предна и задна броня с интегрирани накрайници на ауспуха*, а впечатляващото, модерно усещане се допълва от обгръщащите LED светлини с опционални широки анимирани мигачи.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Разгледайте галерията

АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ
АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Извънредно удобен. Изключително функционален. Изчистеният съвременен дизайн на интериорното пространство се допълва от подобрено амбиентно осветление и оборудваната система Touch Pro Duo.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Разгледайте галерията
СЕДАЛКИ
СЕДАЛКИ

Независимо дали предпочитате класически неща или стилни контрасти, изборът на седалки при Range Rover Sport гарантира перфектно впечатление при всяко отваряне на вратите. Можете да избирате от четири вида кожа - включително Windsor и полианилинова - които се предлагат в осем различни цветове. Те могат да бъдат едноцветни, двуцветни или с велур.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Разгледайте галерията
ДИНАМИКА
АДАПТИВНА ДИНАМИКА
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Тази система осигурява перфектен баланс на возия и контрол, като предлага непрекъснато променливи настройки на амортисьорите. Адаптивната динамика следи движенията на автомобила до 500 пъти в секунда и откликва на действията на водача и пътните условия, за да осигури комфортно, уверено шофиране.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
SPORTSHIFT SELECTOR
COMMANDSHIFT 2

Просторният кокпит е създаден с мисъл за водача. Спортната командна позиция на водача спомага за по-уверено шофиране, а интуитивните контроли включват скоростния лост CommandShift 2, осигурявайки опцията за ръчна смяна на предавките, и пера за смяна на предавките, монтирани на волана.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

Осигурявайки избор между по-голям финес и комфорт или динамика, опционалната Програмируема динамика* ви позволява да програмирате настройките на горивния дросел, точките за смяна на предавките, настройките на кормилното управление и окачването да отговарят на вашите нужди при шофиране.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ТЕХНОЛОГИИ
LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Пикселизирани лазерни LED предни фарове с характерни дневни светлини осигуряват най-добрата опция за предни фарове, с лазерна технология, която предоставя пет пъти по-голяма осветеност в сравнение със стандартните LED светлини. Работеща при скорост над 80 км/ч и когато не се засичат други външни светлини, системата предоставя ясна видимост на повече от 500 м.

ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
yt:9t6C057826g
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Head-up дисплеят представя ключови данни за автомобила, включително скорост, позиция на предавката и навигационни насоки, на предното стъкло. Той съдържа пълноцветни графики с висока резолюция, позволявайки ви да виждате съответната информация по-лесно.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, автомобилната информационно-развлекателна система Touch Pro Duo включва най-интуитивните и авангардни интегрирани технологии, за да ви гарантира, че можете да извлечете максималното от пътуването.
ИНОВАЦИИ
Гамата фини и икономични двигатели на Range Rover Sport предоставя силна динамика. Изберете от селекцията модерни бензинови и дизелови двигатели или новия Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)—нашия най-иновативен силов агрегат досега.
ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
Изключителното сцепление и кормилно управление утвърждават Range Rover Sport като нашия най-динамичен SUV. С редица внимателно проектирани технологии той предоставя въодушевяващо задвижване, независимо от пътя и условията на шофиране.
ОФРОУД ДИНАМИКА
Образцовата офроуд проходимост на Range Rover Sport произлиза от комбинацията между системата за задвижване на всички колела (AWD) и уникалните, иновативни технологии за движение по всякакви терени.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
От справяне с градския трафик до осигуряване на допълнителна безопасност за вас и вашите пътници - на разположение са многобройни иновативни технологии като стандартно или допълнително оборудване. Всяка е проектирана и създадена да осигурява удобство, лесно ползване и комфорт по време на пътуването ви.
КОМФОРТ И УДОБСТВО
Range Rover Sport издига комфорта на водача и пътника отпред на най-високите нива. Внимателно проектиран, съвременният интериор идва с нови предни седалки, предлагащи увеличена опора и опцията да ги изберете с тапицерия от полуанилинова кожа.
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ
АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА ДОСТЪП
АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА ДОСТЪП

Осигурявайки допълнително удобство и проходимост, функцията за автоматично регулиране на височината на достъп, активирана през електронното въздушно окачване, позволява на пътниците по-лесно влизане и настаняване чрез снижаване на автомобила с 50 мм.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
5 + 2
5 + 2

Опционалното разпределение 5 + 2 съдържа две седалки, прибрани под пода на багажника, и позволява на автомобила да побере до седем души. Не се губи товарно пространство и вторият ред седалки се движи напред/назад до 100 мм, позволявайки лесен достъп.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИНТЕЛИГЕНТИ ПРОСТРАНСТВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ
ИНТЕЛИГЕНТИ ПРОСТРАНСТВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

За да се запази купето подредено, пространството за съхранение на вещи е увеличено, включително с ниша за смартфон. Опционалното хладилно отделение в предната част на централната конзола може да побере до четири бутилки от 500 мл и да ги поддържа при температура 5 °C.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
yt:y640zxyQjm8
КОМФОРТ И УДОБСТВО
ЩОРА, УПРАВЛЯВАНА С ЖЕСТОВЕ

За да се предотврати прегряване на купето и да се намали необходимостта от климатик, щората се затваря автоматично, когато пътниците са слезли и вратите са заключени. Опционалната, управлявана с жестове щора* осигурява интуитивен контрол с жестове напред/назад и позволява на водача да остане концентриран върху пътя пред себе си.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
ПРОХОДИМОСТ
ALL-TERRAIN
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Задайте и поддържайте стабилна скорост при трудни условия като кал, мокра трева, лед, сняг и черни пътища. Функцията All Terrain Progress Control (ATPC)* работи между 1,8 км/ч и 30 км/ч, като ви позволява да поддържате пълна концентрация върху кормилното управление и да намирате път през трудните терени.

ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
ГАЗЕНЕ
ГАЗЕНЕ

Range Rover Sport може да гази на максимална дълбочина от 850 мм*. Нашата опционална функция Сензори за газене използва сензори, разположени в страничните огледала, за да ви информира, когато нивото на водата е близко до максималната дълбочина на газене на автомобила. Контролната система осигурява информация в реално време и е особено полезна в условия на слаба осветеност.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Нашата уникална система Terrain Response оптимизира двигателя, скоростната кутия, диференциалите и шасито, за да отговорят на изискванията на терена. Опционалната Terrain Response 2 отвежда награждаваните възможности на системата на ново ниво, като автоматично избира най-подходящата настройка. Тя съдържа и допълнителния режим Пълзене по скали.

ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
yt:uPZIFx1vTac
УСТОЙЧИВОСТ
ИКОНОМИЧНОСТ
Силовите агрегати на Range Rover Sport съдържат технологии за ниски CO₂ емисии като модерната, интелигентна система Stop/Start. Системата изключва двигателя при спиране и го стартира отново, когато вдигнете крака си от педала на спирачката, с което подобрява разхода на гориво с между 5 и 7 процента. Допълнителният режим ECO използва софтуер, за да гарантира, че автомобилът се движи по-икономично и ефективно.
АЛУМИНИЙ
Алуминиевата конструкция на каросерията на Range Rover Sport съдържа рециклиран материал, което води до намаляване на теглото, подобрена икономия на гориво, по-ниски емисии и ползи по отношение на динамиката.
ПОДХОД КЪМ ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ
Като екологично отговорна компания ние сме поели ангажимент да произвеждаме автомобили, които използват по-устойчиви материали, произвеждат по-малко отпадъци и употребяват по-малко природни ресурси. В съответствие с това Range Rover Sport е проектиран да бъде 85 процента рециклируем и 95 процента възстановим. Ние също така инвестираме в свръхмодерни предприятия, където можем да произвеждаме автомобилите си още по-икономично - като използваме по-малко вода и енергия, генерираме по-малко отпадъци и излъчваме по-малко въглерод.
ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
ISOFIX
Точките ISOFIX в задните седалки улесняват монтирането на детски седалки. Те осигуряват и здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност.
ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
Цялостната система от въздушни възглавници на Range Rover Sport осигурява отлична защита за всички пътници в автомобила.
ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ
Обтегачите на предпазните колани предлагат допълнителна защита, като намаляват движението напред в случай на челен сблъсък.
LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
Range Rover Sport се отличава с обгръщащи външни LED фарове като стандартно оборудване. LED светлините са проектирани да издържат до края на експлоатационния живот на автомобила и да използват по-малко енергия.
СПОРТНА КОМАНДНА ПОЗИЦИЯ НА ВОДАЧА
Спортната командна позиция на водача на Range Rover Sport осигурява по-уверено, завладяващо шофиране. Издигнатата позиция ви осигурява подобрена видимост, допринасяйки за по-голяма безопасност и сигурност.
yt:mhcj81F7kLQ
АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ (EBA)
Функцията Авариен Спирачен асистент разбира кога натискате спирачките бързо, но без необходимата сила, за да увеличи максимално силата на спирачките. Съответно тя увеличава спирачния натиск чрез ABS помпата, за да осигури своевременно спиране.

Опционалните характеристики и тяхната наличност могат да се различават според спецификацията на автомобила (модел и мощност) или да изискват инсталирането на други функции, за да бъдат монтирани. Моля, свържете се с местния търговец за повече подробности или конфигурирайте автомобила си онлайн.