ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Не всички опции са налични за всички модели. Моля, свържете се с вашия местен търговец на автомобили Land Rover за повече подробности.

TOP
ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

Пакет Black Exterior осигурява по-динамичен външен вид чрез редица характеристики като надпис на предния капак и задната врата в цвят Narvik Black, детайли на предната решетка, кант на въздушния отвор на предната броня1 и акценти на бронята.

Разгледайте галерията
ПАКЕТ SHADOW EXTERIOR
ПАКЕТ SHADOW EXTERIOR

Пакет Shadow Exterior предлага специфични детайли, за да подсили още повече усещането за изтънченост на Range Rover. Той включва надпис на предния капак и задната врата в цвят Shadow Atlas, детайли на предната решетка, кант на въздушния отвор на предната броня и акценти на бронята, кантове на дръжките на вратите, графични акценти на страничните въздуховоди, странични графични акценти и покритие на задната врата.

Разгледайте галерията
ДИЗАЙН ПАКЕТ НА SVO
ДИЗАЙН ПАКЕТ НА SVO

Внимателно изработен от екипа на Special Vehicle Operations, дизайн пакета на SVO перфектно допълва отличителния дизайн и изтънчения външен вид на Range Rover. Дизайн пакетът се отичава с редица отличителни промени в екстериора като уникални предна и задна броня – последната съдържа интегриран четворен ауспух – нови странични въздухозаборници, странични прагове и радиаторна решетка по поръчка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПАКЕТ ENTERTAINMENT
ПАКЕТ ENTERTAINMENT

Гарантирайки, че всяко пътуване е забавно и за водача, и за пътниците, пакет Entertainment включва DAB радио, аудиосистема Meridian™ със съраунд звук, CD/DVD плейър, развлекателна система за пътниците на задните седалки с 10-инчови екрани, цифрова телевизия и битов електрически контакт(и).

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПАКЕТ SIGNATURE ENTERTAINMENT
ПАКЕТ SIGNATURE ENTERTAINMENT

Съчетавайки най-добрите автомобилни аудио и визуални технологии, пакет Signature Entertainment включва DAB радио, аудиосистема Meridian™ Signature, CD/DVD плейър, развлекателна система за пътниците на задните седалки с 10-инчови екрани, цифрова телевизия и битов електрически контакт(и).

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПАКЕТ TOWING
ПАКЕТ TOWING

Идеален за онези, които искат да се възползват максимално от несравнимия капацитет за теглене на Range Rover. Пакет Towing се състои от приемник за теглича, теглич с различни височини, теглич с електрическо изваждане, Усъвършенстван асистент за теглене, пълноразмерна резервна гума и Activity Key на Range Rover.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ
ХАРАКТЕРНИ ДЖАНТИ

Range Rover е най-изтънченият Land Rover досега и се предлага с подходяща гама джанти. Ексклузивни премиум джанти са налични в размери от 19 до 22 инча и се предлагат с разнообразни покрития, включително с ефект „диамант“, в цвят Dark Grey и Gloss Black.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изпълвайки купето на Range Rover със светлина, опционалният фиксиран или плъзгащ се панорамен покрив подсилва усещането за простор и връзка с външния свят. Той се предлага в най-различни цветове, за да е в унисон с екстериорния цвят на каросерията на автомобила или в контрастиращите цветове Narvik Black или Indus Silver.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Опционалните матрични LED предни фарове с характерни дневни светлини включват Адаптивни фарове (ADB) и системата Адаптивни предни светлини (AFS). И двете системи работят заедно, за да увеличат максимално видимостта при всякакви условия.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Опционалните пикселизирани LED предни фарове с характерни дневни светлини предлагат най-модерната технология и надграждат върху възможностите на системите ADB и AFS на матричните LED предни фарове. Те предоставят по-висока резолюция за максимално увеличение на наличните светлини за водача и по-прецизно затъмняване за избягване на заслепяване на насрещния трафик.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Пикселизираните лазерни LED предни фарове с характерни дневни светлини осигуряват най-добрата опция за предни фарове, с лазерна технология, която предоставя пет пъти по-голяма осветеност в сравнение със стандартните LED светлини. Те функционират при скорост над 80 км/ч и когато не са засечени други външни светлини.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
REAR BENCH SEAT
The leather seating in Range Rover is truly comfortable and effortlessly versatile. The powered recline variant provides Intelligent Seat Fold which offers the ability to fold and configure your seats from the loadspace. Seat comfort is heightened even further with the addition of heated and cooled variants.
REAR EXECUTIVE CLASS SEAT
The ultimate in luxury, these seats provide exemplary levels of comfort and feature wider and deeper cushioning. The power deployable centre console integrates seamlessly with the two outer passenger seats to create a luxury four-seat environment. If more versatility is required, fold your rear Executive Class seats forward to maximise your loadspace.
ПОКРИТИЯ
Изберете измежду седем нови фурнира, включително Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut и Black Burr Ash.
СЕДАЛКИ
Проектирани и създадени с цел максимален комфорт, седалките в Range Rover са с възможност за избор на тапицерия от фина кожа или текстил. Усъвършенстваната функционалност на седалките включва опционалната горна раменна опора и функция за масаж с „горещи камъни“.
ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
Купето на Range Rover въплъщава най-доброто от съвременния живот. Топлотата на дървените фурнири, великолепните метални покрития и меката кожа се съчетават, за да създадат усещане за дом. Налична е широка гама от цветови комбинации и висококачествени материали за седалките, удовлетворяващи всеки вкус.
ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА
За персонализация на вашия Range Rover се предлага богата гама от допълнителни опции. От пакети Entertainment до пакет Connect Pro, предлагащ 4G Wi-Fi, и пакет Smartphone, позволяващ синхронизация на повечето смартфони, има пакет, който ще удовлетвори нуждите ви.
ТЕХНОЛОГИИ

Range Rover съдържа нашите най-иновативни, интуитивни и съвременни SUV технологии, за да ви поддържа информирани и забавлявани.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
НАМЕРЕТЕ АКСЕСОАРИ
PET PACKS
Choose from our selection of Pet Packs to ensure your pet is safe, yet comfortable on every journey while protecting your vehicle’s interior.
СИСТЕМА CLICK AND GO
Тази мултифункционална система за прикрепяне на аксесоари на гърбовете на седалките може да бъде фиксирана между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на таблети, чанти и якета.
СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ
Добре прибрани под праговете и изтеглящи се при необходимост, тези елегантни, практични степенки правят влизането и излизането от автомобила по-лесно.
АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
Насладете се на гъвкав товарен капацитет и удобство, благодарение на гамата аксесоари за покрива, включително багажник за велосипеди с монтиране на покрива, багажник за пренасяне на оборудване за водни спортове и покривна кутия за спортно оборудване.
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Land Rover
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd.
Trifield и устройството “three fields” е търговска марка на Trifield Productions Ltd.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Фабричните седалки разполагат с нови възглавници и междинни слоеве с по-мека кожа, за да оптимизират тези функции. Моля, обърнете се към вашия търговец за повече информация.