RANGE ROVER

ВЪРХОВИЯТ RANGE ROVER

ВИЖТЕ ВИДЕО
TOP
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Land Rover
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ДИЗАЙН
LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

За впечатляващо, модерно усещане Range Rover е оборудван със зашеметяващи обгръщащи външни LED фарове като стандартно оборудване.

Конфигурирайте свой модел
ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ
ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ

Върхът в лукса, задните седалки Бизнес клас осигуряват образцови нива на комфорт и представляват по-широки и по-дълбоки седалки. Електроуправляемата централна конзола се интегрира хармонично със страничните седалки, за да създаде луксозна четириместна среда.

НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
VIEW GALLERY
yt:EotE-ljturU
АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ
АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Конфигуруемото амбиентно осветление и Усъвършенстваното насочено осветление допълват атмосферата в интериора и подобряват средата. С избор между 10 цвята, осветлението е създадено да подчертава характеристиките на дизайна и да създава наистина уникална и успокояваща среда.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
СПЕЦИАЛНИ МОДЕЛИ АВТОМОБИЛИ
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

Оборудван с конфигуруемо амбиентно осветление и озвучителна система Meridian Surround Sound System, Range Rover Westminster се отличава с красив и луксозен интериор. Направете динамичния външен вид на автомобила още по-добър в цвят Westminster Black, включващ акценти Narvik Black и джанти Gloss Black.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Special Vehicle Operations създават най-уникалните автомобили Land Rover, като SVAutobiography Dynamic Stealth, който се отличава с фурнир Grand Black и 22-инчови джанти с разпънати спици с покритие Gloss Black. Всеки един от тези детайли придава на SVAutobiography Dynamic още по-мощно присъствие.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ТЕХНОЛОГИИ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
ПИКСЕЛИЗИРАНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Пикселизирани лазерни LED предни фарове с характерни дневни светлини осигуряват най-добрата опция за предни фарове, с лазерна технология, която предоставя пет пъти по-голяма осветеност в сравнение със стандартните LED светлини. Системата предоставя ясна видимост на над половин километър напред.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Heavy traffic and motorway driving has never been more comfortable. Adaptive Cruise Control with Steering Assist1 provides moderate intervention - gently assisting with steering, acceleration and braking to centre the vehicle in lane, while maintaining a set distance from vehicles ahead.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Head-up дисплеят2 представя ключови данни за автомобила, включително скорост, позиция на предавката и навигационни насоки, на предното стъкло. Той съдържа пълноцветни графики с висока резолюция, позволявайки ви да виждате съответната информация по-лесно.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
Нашата информационно-развлекателна система InControl, Touch Pro Duo, изглежда и функционира като никоя друга. Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, тя включва най-интуитивните и авангардни интегрирани технологии, за да ви гарантира, че можете да извлечете максималното от пътуването.
ИНОВАЦИИ
Гамата фини и икономични двигатели на Range Rover предоставя силна динамика. Изберете от селекцията модерни бензинови и дизелови двигатели или новия Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)—нашия най-иновативен силов агрегат досега.
ИЗТЪНЧЕНА ДИНАМИКА
Редица внимателно проектирани технологии, включително системата Terrain Response 2 с Динамичен режим, осигуряват уверено шофиране независимо от пътната настилка и условията на шофиране.
ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
Първият автомобил, съчетаващ лукс и финес със световно известна проходимост при всякакви условия, Range Rover продължава да бъде модерен. Образцовата офроуд проходимост на Range Rover произлиза от комбинацията между системата за задвижване на всички колела (AWD) и уникалните, иновативни технологии за движение по всякакви терени.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
От справяне с градския трафик до осигуряване на допълнителна безопасност за вас и вашите пътници - на разположение са многобройни SUV технологии на Range Rover като стандартно или допълнително оборудване. Всяка характеристика е проектирана и конструирана да увеличава удоволствието от автомобила ви.
КОМФОРТ И УДОБСТВО
Интериорът на Range Rover се предлага с предни и задни седалки, осигуряващи комфорт и свобода. В допълнение се предлагат опционална четиризонова климатична система и система за йонизация на въздуха в купето с филтър PM2.5. Звукова система Meridian Sound System™ и конфигуруемо амбиентно осветление допълват успокояващата атмосфера, която се създава в автомобила.
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ
ACTIVITY KEY
ACTIVITY KEY

Наслаждавайте се на любимите си дейности на открито и дръжте ключа за запалване на сигурно място в автомобила. Опционалният Activity Key на Land Rover представлява здрава, напълно водоустойчива гривна за ръката, позволяваща ви да участвате в редица активности, при които носенето на ключ е неудобно.

НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
yt:o28JHF3EIk0
АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА ДОСТЪП
АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА ДОСТЪП

Влизайте и излизайте от автомобила по-лесно и елегантно. Когато бъде активирана, функцията Автоматично регулиране на височината на достъп, която е възможна благодарение на електронното въздушно окачване, снижава автомобила с 50 мм за допълнително удобство.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ИНТЕЛИГЕНТИ ПРОСТРАНСТВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ
ИНТЕЛИГЕНТИ ПРОСТРАНСТВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Поддържайки подредено купе и осигурявайки лесен достъп до личните ви вещи, Range Rover е оборудван с удобно пространство за съхранение - от дълбокото отделение на централната конзола до луксът, предлаган от охладените напитки в опционалното хладилно отделение.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
КОМФОРТ И УДОБСТВО
СЕДАЛКИ

Налични са редица опции за седалките от отопляеми предни седалки с 16-степенно регулиране и задна седалка тип „пейка“, сгъваема в съотношение 60:40, до седалки с подгряване и охлаждане, 24-степенно регулиране и функция за масаж, допълвани от задни седалки Бизнес клас. Всяка от тях има функция памет за седалката на водача и пътника отпред.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Автоматична щора
Автоматична щора

За да се предотврати прегряване на купето и да се намали необходимостта от климатик, щората се затваря автоматично, когато пътниците са слезли и вратите са заключени.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
СЕДАЛКИ С ФУНКЦИЯ ЗА МАСАЖ С ГОРЕЩИ КАМЪНИ
СЕДАЛКИ С ФУНКЦИЯ ЗА МАСАЖ С ГОРЕЩИ КАМЪНИ

Насладете се на върховния масаж с горещи камъни, докато седите удобно на седалката си. Включва 25 релаксиращи програми за масаж, включително режими с въртене и пулсиране.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО
ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Активирайки бутона PURIFY във вашия автомобил, системата за йонизация на въздуха в купето с PM2.5 филтър ще улави фините прахови частици и алергените, пренасяни във въздуха, като прах и полени. По този начин се намалява излагането на пътниците в автомобила на външни замърсители и бактерии.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
yt:M-qqtkmQPIg
ПРОХОДИМОСТ
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Отговорете на изискванията на терена. Terrain Response 2 адаптира реакциите на двигателя, скоростната кутия, диференциала и шасито на автомобила ви спрямо условията на шофиране. Изберете от седемте режима: Динамичен, Еко, Комфорт, Трева/Чакъл/Сняг, Кал/Бразди, Пясък и Пълзене по скали.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
yt:-sz3IQ8oRC8
ЕЛЕКТРОННО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ
ЕЛЕКТРОННО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ

Електронното въздушно окачване променя височината на автомобила ви бързо, като държи и четирите колела на земята при неравни повърхности за сигурно и уверено шофиране. Можете да използвате тази функция и за да променяте височината на автомобила с цел по-лесно товарене и разтоварване на тежки предмети.

Намерете търговец
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) дава възможност на водача да зададе и поддържа постоянна скорост при трудни условия като кал, мокра трева, лед, сняг и черни пътища. Тя работи между 1,8 км/ч и 30 км/ч, като ви позволява да поддържате пълна концентрация върху кормилното управление и да намирате път през трудните терени.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ДИНАМИКА
АДАПТИВНА ДИНАМИКА
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Адаптивната динамика кара километрите да се изнизват почти незабелязано. Системата засича движенията на автомобила поне 500 пъти в секунда, като реагира почти мигновено на въздействието на водача и пътя, за да осигури по-голям контрол и да намали накланянето на каросерията. Така движението е спокойно и стабилно.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ДИНАМИЧНИ РЕАКЦИИ
ДИНАМИЧНИ РЕАКЦИИ

Системата Динамични реакции3 подобрява управлението на автомобила чрез хидравличен контрол на накланянето и оптимизира динамиката при шофиране по пътна настилка и комфорта на пътниците, като намалява накланянето на каросерията при завиване. Като контролира поотделно предната и задната ос, тя може да предостави подобрена пъргавина при ниски скорости заедно с увеличена стабилност при високи скорости и по-голяма прецизност на кормилното управление.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
АКТИВЕН ЗАДЕН БЛОКИРАЩ ДИФЕРЕНЦИАЛ
АКТИВЕН ЗАДЕН БЛОКИРАЩ ДИФЕРЕНЦИАЛ

Активният заден блокиращ диференциал осигурява по-добра стабилност при завиване на пътя и подобрено сцепление, с ограничено приплъзване на гумите при офроуд шофиране. Той гарантира, че мощността се предава на колелата с най-добро сцепление.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
УСТОЙЧИВОСТ
ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА STOP/START
Всички силови агрегати на Range Rover включват технологии за ниски нива на CO₂. Усъвършенстваната интелигентна система Stop/Start подобрява разхода на гориво, а режим ЕКО гарантира, че Range Rover се движи по-икономично, като автоматично прилага серия от действия - от омекотяване на педала за газта и смяната на предавките до изключване на отопляемите странични огледала.
АЛУМИНИЕВА АРХИТЕКТУРА
Дизайнът на Range Rover включва до x процента рециклирани материали от производствения процес на ламарината на каросерията. Това води до големи предимства в динамиката и по-ниски емисии на CO₂ в жизнения цикъл на автомобила.
ПОДХОД КЪМ ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ
Ние сме поели ангажимент да произвеждаме автомобили, които използват по-устойчиви материали, произвеждат по-малко отпадъци и употребяват по-малко природни ресурси. В съответствие с това Range Rover е проектиран да бъде 85 процента рециклируем и 95 процента възстановим.
ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ISOFIX
Точките ISOFIX в задните седалки улесняват монтирането на детски седалки. Те осигуряват и здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност.
ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
Цялостната система от въздушни възглавници на Range Rover осигурява отлична защита за всички пътници в автомобила.
ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ
Обтегачите на предпазните колани предлагат допълнителна защита, като намаляват движението напред в случай на челен сблъсък.
АВТОНОМНА СПИРАЧКА
Спомага за предотвратяването на сблъсъци с други автомобили или пешеходци, като задейства спирачките, за да смекчи тежестта на евентуалния удар.
ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ НА СЦЕПЛЕНИЕТО
Тази система оптимизира сцеплението и стабилността, като контролира превъртането на колелата чрез намаляване на въртящия момент към колелото и прилагане на спирачките, ако е необходимо.
АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ
Функцията Авариен Спирачен асистент разбира кога натискате спирачките бързо, но без необходимата сила, за да увеличи максимално силата на спирачките. Съответно тя увеличава спирачния натиск чрез ABS помпата, за да осигури своевременно спиране.

1Част от пакета Driver Assist.
2Изисква отразяващо инфрачервените лъчи предно стъкло на някои пазари. 
3Предлага се само на V8 двигатели.
Базовият модел седалки имат нови възглавници и междинни слоеве с по-мека кожа, за да оптимизират допълнителните функции в автомобила. Моля, обърнете се към вашия търговец за повече информация