Дизайн

Технологии

 • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
  ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

  Нашата информационно-развлекателна система InControl, Touch Pro Duo, изглежда и функционира като никоя друга. Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, тя включва най-интуитивните и авангардни интегрирани технологии, за да ви гарантира, че можете да извлечете максималното от пътуването.

 • ИНОВАЦИИ
  ИНОВАЦИИ

  Гамата фини и икономични двигатели на Range Rover предоставя силна динамика. Изберете от селекцията модерни бензинови и дизелови двигатели или новия Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)—нашия най-иновативен силов агрегат досега.

 • ИЗТЪНЧЕНА ДИНАМИКА
  ИЗТЪНЧЕНА ДИНАМИКА

  Редица внимателно проектирани технологии, включително системата Terrain Response 2 с Динамичен режим, осигуряват уверено шофиране независимо от пътната настилка и условията на шофиране.

 • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
  ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

  Първият автомобил, съчетаващ лукс и финес със световно известна проходимост при всякакви условия, Range Rover продължава да бъде модерен. Образцовата офроуд проходимост на Range Rover произлиза от комбинацията между системата за задвижване на всички колела (AWD) и уникалните, иновативни технологии за движение по всякакви терени.

 • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
  СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

  От справяне с градския трафик до осигуряване на допълнителна безопасност за вас и вашите пътници - на разположение са многобройни SUV технологии на Range Rover като стандартно или допълнително оборудване. Всяка характеристика е проектирана и конструирана да увеличава удоволствието от автомобила ви.

 • КОМФОРТ И УДОБСТВО
  КОМФОРТ И УДОБСТВО

  Интериорът на Range Rover е оборудван с нови предни и задни седалки, осигуряващи четириместен комфорт с петместна мултифункционалност. Комфортът е увеличен чрез опционалната четиризонова климатична система и йонизация на въздуха в купето. Аудиосистемата Meridian™ и конфигуруемото амбиентно осветление допринасят за релаксиращата атмосфера.

Мултифункционалност

Комфорт и удобство

Проходимост

Динамика

УСТОЙЧИВОСТ

 • ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА STOP/START
  ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА STOP/START

  Всички силови агрегати на Range Rover включват технологии за ниски нива на CO₂. Усъвършенстваната интелигентна система Stop/Start подобрява разхода на гориво, а режим ЕКО гарантира, че Range Rover се движи по-икономично, като автоматично прилага серия от действия - от омекотяване на педала за газта и смяната на предавките до изключване на отопляемите странични огледала.

 • АЛУМИНИЕВА АРХИТЕКТУРА
  АЛУМИНИЕВА АРХИТЕКТУРА

  Дизайнът на Range Rover включва до x процента рециклирани материали от производствения процес на ламарината на каросерията. Това води до големи предимства в динамиката и по-ниски емисии на CO₂ в жизнения цикъл на автомобила.

 • ПОДХОД КЪМ ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ
  ПОДХОД КЪМ ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ

  Ние сме поели ангажимент да произвеждаме автомобили, които използват по-устойчиви материали, произвеждат по-малко отпадъци и употребяват по-малко природни ресурси. В съответствие с това Range Rover е проектиран да бъде 85 процента рециклируем и 95 процента възстановим.

Функции за безопасност

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Точките ISOFIX в задните седалки улесняват монтирането на детски седалки. Те осигуряват и здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност.

 • ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
  ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Цялостната система от въздушни възглавници на Range Rover осигурява отлична защита за всички пътници в автомобила.

 • ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ
  ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ

  Обтегачите на предпазните колани предлагат допълнителна защита, като намаляват движението напред в случай на челен сблъсък.

 • АВТОНОМНА СПИРАЧКА
  АВТОНОМНА СПИРАЧКА

  Спомага за предотвратяването на сблъсъци с други автомобили или пешеходци, като задейства спирачките, за да смекчи тежестта на евентуалния удар.

 • ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ НА СЦЕПЛЕНИЕТО
  ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ НА СЦЕПЛЕНИЕТО

  Тази система оптимизира сцеплението и стабилността, като контролира превъртането на колелата чрез намаляване на въртящия момент към колелото и прилагане на спирачките, ако е необходимо.

 • АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ
  АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ

  Функцията Авариен Спирачен асистент разбира кога натискате спирачките бързо, но без необходимата сила, за да увеличи максимално силата на спирачките. Съответно тя увеличава спирачния натиск чрез ABS помпата, за да осигури своевременно спиране.