ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
TOP
ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ
#component-4
ДЖАНТИ
#component-7
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ
#component-9
ПРЕДНИ ФАРОВЕ
#component-11
ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ
#component-13
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
#component-16
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

Изберете от разнообразие от пакети, за да подобрите шофьорското си изживяване.

ПАКЕТ EVOQUE BLACK
ПАКЕТ EVOQUE BLACK

Забележителният външен вид на Range Rover Evoque може да бъде допълнително подчертан с пакет Black Exterior. Надписът върху предния капак и задната врата, радиаторната решетка, страничните въздуховоди, предната и задната брони, долната престилка и капаците на огледалата са с покритие в цвят Gloss Black за уверен външен вид.

ПАКЕТ R-DYNAMIC BLACK
ПАКЕТ R-DYNAMIC BLACK

Издигнете екстериора на вашия автомобил до нови висоти. Пакетът R-Dynamic Black Exterior включва всички подобрения, които предлага пакетът Range Rover Evoque Black, с допълнителни акценти в черен цвят за накрайниците на ауспуха и ламелите на предния капак.

ПАКЕТ COLD CLIMATE

Осигурява бърз начин за отмръзяване на предното стъкло. Включва отопляемо предно стъкло, дюзи на чистачките и волан.

ДЖАНТИ
ДЖАНТИ

Изберете от гама джанти за Range Rover Evoque и Range Rover Evoque R-Dynamic. Размерите варират от 17 до 21 инча. С характерни дизайнерски щрихи, всяка добавя свой почерк към цялостния вид на автомобила.

Not all options shown.

8 WHEEL STYLES
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
18-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5074 с покритие в цвят Gloss Sparkle Silver
18-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5075 с покритие в цвят Gloss Sparkle Silver
20-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5076 с покритие в цвят Gloss Mid-Silver с контрастиращ ефект „диамант“ *Налични и в цвят Gloss Sparkle Silver.
20-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5079 с покритие в цвят Gloss Dark Grey с контрастиращ ефект „диамант“ *Налични и в цвят Gloss Sparkle Silver.
20-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5079 с покритие в цвят Gloss Black
21-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5077 с покритие в цвят Gloss Light Silver с контрастиращ ефект „диамант“
21-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5078 с покритие в цвят Gloss Black
21-инчови джанти с 5 двойни спици Style 5078 с покритие в цвят Gloss Silver
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Внасяйки естествена светлина в интериора на Range Rover Evoque, панорамният покрив дава усещане за повече светлина и простор в SUV автомобила. Изберете фиксиран или плъзгащ се¹ панорамен покрив и покрив в цвета на каросерията, в цвят Silver или контрастиращ черен цвят.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРЕДНИ ФАРОВЕ
ПРЕМИУМ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ХАРАКТЕРНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ
Премиум LED предни фарове с характерни дневни светлини² съчетават отличителен дизайн и практичност. Асистентът за автоматично превключване на къси/дълги светлини (AHBA) също е опция. Дългите светлини автоматично превключват на къси, когато бъде засечен насрещен трафик. Те минават обратно на дълги след отминаване на насрещните автомобили.
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ХАРАКТЕРНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ
Осигурява качество на светлината, близко до дневната светлина, и намалява умората на очите. Матричните LED предни фарове с характерни дневни светлини включват функцията Адаптивни фарове, която засича насрещния трафик и регулира дългите светлини, за да може да се възползвате от осветеността на пътя, осигурена от дългите светлини, без да заслепявате останалите участници в движението.
ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ
КОНФИГУРИРУЕМО АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ
КОНФИГУРИРУЕМО АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

С конфигурируемото амбиентно интериорно осветление можете да промените цвета и нюанса в купето, като промените атмосферата според вашето настроение.

ПОКРИТИЯ
ПОКРИТИЯ

Подобрете повърхностите на Range Rover Evoque с облицовката Gradated Linear Aluminium Trim в светъл или тъмен цвят или с фурнира Natural Ash в цвят Grey или Umber.

ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ

Опциите за цвят на седалките включват Ebony, Cloud, Eclipse и Deep Garnet. Облицовката на тавана е налична в цвят Light Oyster или Ebony.

ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ
Персонализирайте още повече своя Range Rover Evoque с уникални детайли, взависимост дали сте избрали Range Rover Evoque или Range Rover Evoque R-Dynamic.
СЕДАЛКИ
Интериорът на Range Rover Evoque включва нови седалки и редица материали, включващи тапицерия от зърнеста кожа или кожа Windsor, първокласни вълнени тъкани Kvadrat, велур Dinamica® и текстил от евкалиптови влакна. Седалки са налични и с функции за запаметяване, масаж, подгряване и охлаждане.
ФУНКЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ
iPhone® Connect и Charge Dock² позволяват видимост на смартфона по време на зареждане, като се използва пространството за чаши в централната конзола. Лесно контролирайте плейлистите, подкастите и други медии чрез информационно-развлекателната система на Range Rover Evoque.
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
ПАКЕТ PET

За да пътува кучето ви толкова комфортно, колкото вас, пакетът Pet включва гумена стелка за багажника и пълноразмерна преграда. Пакетът Pet идеално допълва Range Rover Evoque и спомага за поддържане на автомобила чист, дори ако вашият пътник не е.

yt:63DvSZ6ztdA
НАМЕРЕТЕ АКСЕСОАРИ
АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА
Персонализирайте още повече Range Rover Evoque с гама аксесоари за екстериора, които осигуряват вдъхновено от динамиката обновление, включително капаци на огледалата и странични въздуховоди от карбонови влакна, предна и задна защитна кора от неръждаема стомана и предни и задни калобрани.
АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА
От допълнителната функционалност, предоставена от гамата Click and Go, до гъвкавостта и практичността, осигурени от разделителите за багаж и осветената лайстна на багажника, изберете идеалните аксесоари, които отговарят перфектно на вашия стил на живот и любими занимания.
yt:wSclDFBzrdg
ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ
Елегантно проектирана да допълва Range Rover Evoque, селекцията спортни аксесоари и аксесоари за пренасяне на багаж и теглене, създадена да увеличи гъвкавостта на товарното пространство, включва багажници за велосипеди и екипировка за водни спортове, покривни рейки, кутии за багаж на покрива и тегличи.
yt:t_8EOXIgLmk
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

1Налични от юни 2019 г. Избирането на опцията плъзгащ се панорамен покрив ще намали пространството за главата отпред и отзад.

2iPhone® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави. За употреба с iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE и 7. Не са подходящи за ползване с модели iPhone Plus или iPhone X.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.