ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

  ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

  ПАНОРАМЕН ПОКРИВ


  Внасяйки естествена светлина в интериора на Range Rover Evoque, панорамният покрив дава усещане за повече светлина и простор в SUV автомобила. Изберете фиксиран или плъзгащ се1 панорамен покрив и покрив в цвета на каросерията, в цвят Silver или в контрастиращ черен цвят.

  КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

  ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ

  • ПОКРИТИЯ
   ПОКРИТИЯ

   Подобрете повърхностите на Range Rover Evoque с облицовката Gradated Linear Aluminium Trim в светъл или тъмен цвят или с фурнира Natural Ash в цвят Grey или Umber.

  • СЕДАЛКИ
   СЕДАЛКИ

   Седалките са налични с регулиране, което варира от 8-степенно ръчно до 10-, 14- и 16-степенно електрическо. Функциите включват запаметяване, масаж, подгряване и охлаждане.

  • ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
   ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ

   Опциите за цвят на седалките включват Ebony, Cloud, Eclipse и Deep Garnet. Облицовката на тавана е налична в цвят Light Oyster или Ebony.

  • ПАКЕТ COLD CLIMATE CONVENIENCE
   ПАКЕТ COLD CLIMATE CONVENIENCE

   Осигурява бърз начин за премахване на обледеняването на предното стъкло. Включва отопляемо предно стъкло, дюзи на чистачките и волан.

  LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

  • АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА
   АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

   Персонализирайте още повече Range Rover Evoque с гама аксесоари за екстериора, които осигуряват вдъхновено от динамиката обновление, включително капаци на огледалата и странични въздуховоди от карбонови влакна, предна и задна защитна кора от неръждаема стомана и предни и задни калобрани.

  • АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА
   АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА

   От допълнителната функционалност, предоставена от гамата Click and Go, до гъвкавостта и практичността, осигурени от разделителите за багаж и осветената лайстна на багажника, изберете идеалните аксесоари, които отговарят перфектно на вашия стил на живот и любими занимания.

  • ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ
   ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ

   Елегантно проектирана да допълва Range Rover Evoque, селекцията спортни аксесоари и аксесоари за пренасяне на багаж и теглене, създадена да увеличи гъвкавостта на товарното пространство, включва багажници за велосипеди и екипировка за водни спортове, покривни рейки, кутии за багаж на покрива и тегличи.

  • ФУНКЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ
   ФУНКЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ

   iPhone® Connect and Charge Dock3 позволява видимост на смартфона, докато се зарежда, използвайки мястото за поставката за чаша на централната конзола. Управлявайте лесно своите плейлисти, подкасти и друго медийно съдържание чрез информационно-развлекателната система на Range Rover Evoque.