МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

RANGE ROVER EVOQUE Е НАИСТИНА МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Вижте видео
TOP
БАГАЖНИК
#component-4
КОМФОРТ И УДОБСТВО
#component-7
БЕЗОПАСНОСТ
#component-10
СТАНДАРТНИ СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
#component-13
ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ
#component-15
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-20
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
БАГАЖНИК

Range Rover Evoque осигурява оптимално използване на пространството, докато пътниците се наслаждават на най-високите нива на комфорт и съхранение.

5 СЕДАЛКИ
5 СЕДАЛКИ

591 литраСтандартният в бранша максимален обем е 591 литра. Това се равнява на използваем капацитет от 472 литра, измерен чрез твърди блокове. Или казано по-просто, можете да пътувате лесно с четирима приятели.

4 СЕДАЛКИ
4 СЕДАЛКИ

908 литраСгънете една от задните седалки и се възползвайте от допълнителен обем от 908 литра. Това ще ви позволи да вземете допълнителен багаж, от който се нуждаете, с достъпен използваем капацитет от 746 литра.

3 СЕДАЛКИ
3 СЕДАЛКИ

1,066 литраПри тази конфигурация капацитетът на товарното пространство се увеличава до 1 066 литра, когато има двама пътници. Използваемият капацитет достига 882 литра.

2 СЕДАЛКИ
2 СЕДАЛКИ

1,383 литраВъзползвайте се максимално от наличното товарно пространство, когато пътувате с един пътник, осигуряващо максимален обем от 1 383 литра и използваем капацитет от 1 156 литра

Максималният обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на товарното пространство с течност. Използваемият обем се измерва с твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

КОМФОРТ И УДОБСТВО
ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Въведена за първи път при Land Rover и една от многото иновативни характеристики, които правят Range Rover Evoque удоволствие за шофиране. Тази опционална технология предоставя отлична видимост на пътя зад Вас независимо от пътниците на задните седалки или предметите в багажното отделение¹.

yt:nwoQr49L0J0
POWERED GESTURE TAILGATE
Задната врата, управлявана с жестове, ви позволява да я отваряте и затваряте без да е нужно да докосвате Range Rover Evoque.
CABIN AIR IONISATION
Увеличавайки благосъстоянието на водача и пътниците, опционалната Йонизация на въздуха в купето с Nanoe™ технология подобрява качеството на въздуха в автомобила, като отстранява алергени, вируси, носени във въздуха бактерии и свързаните с тях миризми.
ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ
Увеличените възможности за съхранение на вещи на Range Rover Evoque могат да се адаптират лесно спрямо вашите нужди. Отделенията в предните врати сега имат общ капацитет от 9,6 литра - имате на разположение достатъчно място за съхранение на най-важните ви вещи, вода и леки закуски.
ACTIVITY KEY
Наслаждавайте се на любимите си занимания на открито без да е необходимо да вземате ключовете си. Опционалната гривна за ръката Activity Key е здрава и напълно водоустойчива. Просто оставете ключовете си в автомобила и използвайте Activity Key, за да заключвате и отключвате вашия Range Rover Evoque.
yt:H6kTLylF4Jk
БЕЗОПАСНОСТ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ISOFIX
Разположени в задната част на Range Rover Evoque. Точките ISOFIX осигуряват здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност.
ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
Цялостната система от въздушни възглавници за водача, пътника отпред и пешеходците на Range Rover Evoque осигурява отлична защита за всички пътници в автомобила.
СИСТЕМИ ЗА ШОФИРАНЕ
Range Rover Evoque използва най-новите технологии за безопасност, включително Електронно разпределение на спирачното усилие, което автоматично регулира спирачното усилие към всяка ос, за да намали максимално спирачния път, като същевременно запазва стабилността и способността за управление на автомобила.
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Матричните LED предни фарове с характерни дневни светлини съдържат адаптивен лъч. Това увеличава максимално броя сегменти на дългите светлини за отлична видимост и едновременно хвърля сянка върху насрещния трафик, спомагайки за предотвратяване на заслепяването.

yt:siVnemmhnzk
СТАНДАРТНИ СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
Вижте видео
АВАРИЙНА СПИРАЧКА
Ако се очаква сблъсък и след визуално предупреждение не е предприето действие, спирачките ще се задействат автоматично. Работи с автомобили при скорост от 5 до 80 км/ч и пешеходци или велосипедисти при скорост от 5 до 60 км/ч.
АСИСТЕНТ ЗА ПРИДЪРЖАНЕ В ЛЕНТАТА
Засича кога автомобилът неволно се отклонява от пътната лента и прилага коригиращ въртящ момент на волана, подтиквайки ви да насочите автомобила обратно в лентата.
ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА ПРЕДЕН И НА ЗАДЕН ХОД
По-лесно маневриране. Изберете задна предавка или активирайте от сензорния екран, като графики на екрана и звукови сигнали ще ви укажат близостта ви до препятствия.
ЗАДНА КАМЕРА
Предоставя по-добра видимост при движение на заден ход. Range Rover Evoque и неговата проектирана траектория се извеждат на сензорния екран за подпомагане на паркирането.
ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

Choose from a range of packs to enhance your driving experience.

PARK PACK
DRIVE PACK
DRIVER ASSIST PACK
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ
Пакетът Park съдържа четири характеристики. Асистентът за паркиране улеснява успоредното и перпендикулярното паркиране, като управлява автомобила за заемане на/излизане от паркомясто. Графики и предупреждения ви напътстват при маневрирането.
ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА 360°
Дава ви пълна увереност, когато маневрирате в тесни пространства. Сензори, разположени отзад, отпред и от двете страни на автомобила, предоставят звукови и визуални сигнали в реално време, за да ви укажат колко сте близо до дадено препятствие.
СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА ЗАД АВТОМОБИЛА
Предупреждава ви за автомобили, пешеходци или други опасности, приближаващи от двете страни на автомобила. Особено полезна при излизане на заден ход от паркомясто.
СЛЕДЕНЕ ЗА СВОБОДНО ИЗЛИЗАНЕ
Подпомага безопасността на пътниците, когато излизат от Range Rover Evoque, като предупреждава за приближаващи опасности, например преминаващи автомобили и велосипедисти.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ
Пакетът Drive включва три характеристики. Адаптивен круиз контрол ще поддържа безопасна дистанция до автомобила отпред, ако той забави ход или спре, когато шофирате с постоянна скорост или пътувате в бавно движещ се трафик. Ако автомобилът отпред спре, вие ще спрете плавно.
АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА
Ако Range Rover Evoque засече друг автомобил във вашата мъртва точка, когато започнете да сменяте платното, в съответното странично огледало светва предупредителен светлинен индикатор и въртящ момент, приложен на волана, Ви подтиква да насочите Range Rover Evoque далеч от приближаващия автомобил.
АВАРИЙНА СПИРАЧКА ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ
Ако установи, че може да се случи потенциален челен сблъсък с друго превозно средство, системата извежда предупреждение за водача да спре. Ако водачът не реагира, Range Rover Evoque прилага спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък. Аварийната спирачка при висока скорост е готова за действие и активна при скорост от 10 км/ч до 160 км/ч.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ С ПОДПОМАГАНЕ НА КОРМИЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ
Пакетът Driver Assist съдържа и характеристики, които могат да бъдат открити както в Пакета Park, така и в Пакета Drive. Адаптивен круиз контрол с подпомагане на кормилното управление ви помага да останете в своята лента и да поддържате безопасна дистанция до автомобила отпред. Двигателят, спирачките и кормилното управление реагират автоматично.
360° ПРОСТРАНСТВЕНА КАМЕРА
Използвайки четири цифрови камери, дискретно поставени около Range Rover Evoque, системата Ви предоставя 360-градусов изглед на сензорния екран, с множество ъгли на видимост, достъпни едновременно.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ RANGE ROVER EVOQUE

Изберете от четири модела и два отличителни стила на каросерията, всеки от които предлага уникална индивидуалност и допълнителни характеристики.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

1Клиентите, които носят варифокални или бифокални лещи, могат да имат проблеми с настройването на цифровия режим на огледалото. Стандартният режим на огледалото обаче може да се използва по всяко време.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.