ДИНАМИКА

ОБИКОЛЕТЕ ГРАДА БЕЗ УСИЛИЕ

TOP
ДВИГАТЕЛИ
#component-4
ГАМАТА
#component-6
ДИНАМИКА
#component-8
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-12
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ДВИГАТЕЛИ

От мощност и удоволствие от шофирането до разход на гориво и разнообразие от двигатели за Range Rover Evoque, включително опцията за Plug-in Hybrid.

ГАМАТА
БЕНЗИНОВ
Нашата гама от бензинови двигатели е идеална, ако пътувате рядко или редовно на по-къси разстояния.
НОВ ДИЗЕЛОВ
Новите ни дизелови двигатели също отделят ниски нива на CO₂ емисии. С по-нисък разход на гориво при по-дълги разстояния и по-висок въртящ момент, те са идеални за по-дълги пътувания, теглене или офроуд.
PLUG-IN HYBRID
Силовият агрегат на P300e разполага с бензинов двигател и електромотор. Шофирайте в хибриден или EV режим. Заредете своя Range Rover Evoque само за 30 минути, като използвате постоянен ток за бързо зареждане.
ДИНАМИКА
ТРАНСМИСИЯ
ТРАНСМИСИЯ

За да гарантира, че винаги сте на оптималната предавка, увеличаваща максимално икономията на гориво и ускорението, 9-степенната автоматична трансмисия на Range Rover Evoque има девет степени през малък интервал. Смяната на предавките е почти незабележима и превключването интелигентно се адаптира към вашия стил на шофиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АРХИТЕКТУРА НА ОКАЧВАНЕТО
АРХИТЕКТУРА НА ОКАЧВАНЕТО

Range Rover Evoque има напълно независима система на окачване с дизайн на задното окачване тип „multi-link“. Невероятно компактната конструкция на системата гарантира, че не се прави компромис със задното товарно пространство.

ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ
ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ

Векторното разпределение на въртящия момент при спиране намалява почти граничното недозавиване чрез контролирано спирачно усилие върху вътрешните колела, предоставяйки овладяно, откликващо движение в завой. С Активния заден блокиращ диференциал Вие получавате допълнителното предимство на увеличена тяга в завои и по-голямо сцепление при офроуд шофиране.

ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
СЕЛЕКТОР SPORTSHIFT
Селекторът SportShift е лесен и интуитивен за работа. Офроуд, той позволява бързо и ефективно включване на предна и задна предавка, което Ви помага при шофиране върху трудни терени като сняг, пясък и кал.
ACTIVE DRIVELINE
Предоставя още по-високи нива на сцепление, стабилност и здравина при предизвикателни условия. При необходимост, Active Driveline¹ контролира разпределението на въртящия момент на задните гуми, използвайки наличното сцепление и свеждайки до минимум плъзгането на колелата.
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА
Опционалната функция Configurable Dynamics Ви позволява да конфигурирате картографирането на дросела, превключвателните точки на скоростната кутия, настройките на волана и окачването, които да отговарят изцяло на Вашите нужди и стил на шофиране.
yt:WbgZkK9Z7J0
АДАПТИВНА ДИНАМИКА
Функцията Adaptive Dynamics, избрана от сензорния екран, Ви осигурява още по-голям контрол върху автомобила с по-плавно управление и по-бързи реакции.
ROLL STABILITY CONTROL
Integrated with Dynamic Stability Control (DSC) to reduce the possibility of rollover, while providing the capability to steer around an obstacle or another road user.
ДИНАМИЧЕН КОНТРОЛ НА СТАБИЛНОСТТА
Намалява въртящия момент на двигателя и прилага спирачки към съответните колела, за да коригира посоката на движение на автомобила като противодейства на недозавиването или прекаленото завиване.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ RANGE ROVER EVOQUE

Изберете от четири модела и два отличителни стила на каросерията, всеки от които предлага уникална индивидуалност и допълнителни характеристики.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

1Наличен само за двигатели D240 и P300.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.