ТЕХНОЛОГИИ

УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ ВСЕКИ ИЗВЛИЧА МАКСИМУМА ОТ ПЪТУВАНЕТО

TOP
УДОБСТВА
#component-4
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
#component-6
РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
#component-9
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-12
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
УДОБСТВА

Изобилие от информация и развлечения

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Опционалният 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача с висока резолюция представя информация за шофирането, забавление и данни за активна безопасност, включително навигация, телефон и медийно съдържание, ясно и без разсейване чрез графики с изключителна рязкост.

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Двата опционални 10-инчови сензорни екрана с висока резолюция осигуряват увеличена функционалност и ефективност. Например, можете лесно да гледате навигацията на горния екран и едновременно да си взаимодействате с допълнителни функции като климатична система или медийни приложения на долния екран.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Представя ключови данни за автомобила, включително скорост, предавка и навигационни насоки, на предното стъкло. Той съдържа кристално ясни пълноцветни графики с висока резолюция, позволявайки Ви да виждате цялата информация по-лесно.

ВОЛАН
ВОЛАН

За лесна употреба облицованият с кожа волан съдържа бутони за управление, включително за управление на медия и телефон. А за още по-спортен външен вид воланът R-Dynamic има участъци за хващане, облицовани с перфорирана кожа.

ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ОНЛАЙН МЕДИЯ
Слушайте любимата си музика, радио и подкасти в движение. И всичко това без вашия смартфон. Свържете вашите профили в Deezer и TuneIn към InControl Portal и получавате достъп до вашите медийни файлове от сензорния екран на автомобила. Налична само с Connect Pro.
СВЪРЗАНОСТ
Range Rover Evoque съдържа два USB порта и 12-волтов електрически контакт в обемната кутия. Пътниците на задните седалки могат да използват електрическия контакт или двата опционални USB порта, за да държат устройствата си заредени и удобно да ползват таблетите, благодарение на системата Click and Go.
ПАКЕТ SMARTPHONE
Включващ технологията InControl Apps, този пакет ви позволява да управлявате оптимизирани за автомобил приложения от сензорния екран.
yt:3Nx74AaiaDo
REMOTE
Климатизирайте предварително купето, заключвайте, отключвайте или локализирайте автомобила си и проследявайте пътуванията си от вашия смартфон или смарт часовник. Съвместим с повечето смартфони, Android Wear™ или Apple Watch ®.
РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
MERIDIAN™ AUDIO
Аудио системи Meridian™ Audio и усъвършенствани алгоритми за обработка на цифрови сигнали гарантират, че ритъмът, силата и темпото на всяка музика се чуват точно така, както са замислени от твореца.
IGUIDE
Мобилното ръководство на собственика iGuide ви гарантира, че винаги ще имате отговорите под ръка. Приложението iGuide на Land Rover обяснява всички характеристики и бутони за управление на вашия Range Rover Evoque, които трябва да знаете.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ RANGE ROVER EVOQUE

Изберете от четири модела и два отличителни стила на каросерията, всеки от които предлага уникална индивидуалност и допълнителни характеристики.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.