ПРОХОДИМОСТ

RANGE ROVER EVOQUE ПРОДЪЛЖАВА ТРАДИЦИИТЕ

TOP
ОФРОУД
#component-4
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
#component-8
ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПРОХОДИМОСТ
#component-10
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-12
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ОФРОУД

Съчетаващ финес с офроуд управление, Range Rover Evoque улеснява шофирането при изключително тежки условия.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Осигурява уверено шофиране офроуд или върху пътна настилка. Върху хлъзгави повърхности като трева и сняг въртящият момент може да бъде балансиран между предните и задните колела за максимално увеличение на сцеплението.

yt:3hdqIY51uKQ
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Съобразете се с изискванията на терена, като оптимизирате Range Rover Evoque с един от петте режима на шофиране. Terrain Response 2 следи условията на шофиране и отвежда тази отличена с награди система на следващо ниво, като систематично избира най-подходящия за Вас режим на шофиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗАДАДЕНА СКОРОСТ ПО ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН
СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗАДАДЕНА СКОРОСТ ПО ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН

Тази свръхмодерна система ви дава възможност да зададете и поддържате постоянна скорост при трудни условия. Действаща като стандартен автопилот, Системата за поддържане на зададена скорост по пресечен терен3функционира при скорости от 1,8 до 30 км/ч.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СЕНЗОРИ ЗА ГАЗЕНЕ
СЕНЗОРИ ЗА ГАЗЕНЕ

Ултразвукови сензори, разположени в страничните огледала, засичат и Ви предупреждават, ако нивото на водата приближи водещата в класа максимална дълбочина на газене от 600 мм. на Range Rover Evoque. Опционалната функция Сензори за газене може също да Ви помогне безопасно да прекосявате вода и би могла да се окаже безценна за преодоляване на наводнени пътища.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ТЕГЛЕНЕ
ТЕГЛЕНЕ

Range Rover Evoque може да тегли до 1 500 кг. Автомобилът може да бъде оборудван с опционален разглобяем теглич или теглич с електрическо изваждане. Можете да увеличите още повече функционалността на автомобила, като изберете Land Rover оборудване - аксесоари.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
GRADIENT RELEASE CONTROL
Благодарение на опционалния ClearSight ground view¹ можете да виждате ефективно "през" предния капак и да извеждате множество външни изгледи, включително под автомобила и изглед към джантите, докато шофирате.
yt:ScgtUC2hr9g
АСИСТЕНТ ЗА ИЗКАЧВАНЕ НА НАКЛОН
Уверява Ви, че превозното средство няма да тръгне назад при наклон.
СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ПОТЕГЛЯНЕТО ПО НАСТИЛКИ С НИСКО СЦЕПЛЕНИЕ
Осигурява оптимален контрол на въртящия момент, когато потегляте от място при хлъзгави повърхности. Системата за подпомагане на потеглянето по настилки с ниско сцепление е активна, докато Range Rover Evoque достигне скорост от 30 км/ч, след което автомобилът се връща обратно на избрания режим на шофиране.
КОНТРОЛ ПРИ СПУСКАНЕ ПО НАКЛОН
Контролът при спускане по наклон подпомага с контролирано спускане по трудни склонове. Системата поддържа постоянна скорост и прилага спирачно усилие поотделно за всяко колело.
ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПРОХОДИМОСТ
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
GRADIENT RELEASE CONTROL
Range Rover Evoque utilises Gradient Release Control, which prevents the vehicle accelerating too quickly on a steep incline after you release the brake.
ADVANCED TOW ASSIST
Опционалната функция Усъвършенстван aсистент за теглене ви позволява да контролирате посоката на ремаркето при движение на заден ход. С помощта на въртящия диск системата контролира управлението на волана на Range Rover Evoque, за да постигне желаната траектория на ремаркето чрез сензорния екран.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ RANGE ROVER EVOQUE

Изберете от четири модела и два отличителни стила на каросерията, всеки от които предлага уникална индивидуалност и допълнителни характеристики.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

1Налично като част от 360-градусовата пространствена камера.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.