Дизайн

  ТЕХНОЛОГИИ

  • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
   ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

   Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, Range Rover Evoque включва Touch Pro, нашата информационно-развлекателна система InControl, като стандартно оборудване. Тя безпроблемно свързва вас и вашия автомобил с външния свят.

  • ИНОВАЦИИ
   ИНОВАЦИИ

   Вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight5 и ClearSight Ground View6 за първи път са част от оборудването на Land Rover. Те осигуряват ясна видимост за обикновено ограничени изгледи, предоставяйки по-голяма увереност при шофиране офроуд или в трудни ситуации в града.

  • ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
   ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

   Перфектният баланс между леснопостижима проходимост и финес върху пътни настилки правят Range Rover Evoque удоволствие за шофиране. С набор технологии, включително Активно задвижване7 и Адаптивна динамика8, Range Rover Evoquе предоставя въодушевяващо задвижване, независимо от пътя или условията на шофиране.

  • ОФРОУД
   ОФРОУД

   Съчетаващ финес с офроуд управление, Range Rover Evoque улеснява шофирането при изключително тежки условия, благодарение на Terrain Response 2*, Сензори за газене9 и Контрол при спускане по наклон4.

  • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
   СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

   От функции за справяне с градския трафик до осигуряване на допълнителна безопасност, имате на разположение изобилие от иновативни технологии като стандартно оборудване, допълнително оборудване или като част от пакет. Всяка характеристика е проектирана и конструирана да увеличи насладата от вашия Range Rover Evoque.

  • КОМФОРТ И УДОБСТВО
   КОМФОРТ И УДОБСТВО

   Интериорът на Range Rover Evoque съдържа нови седалки и гама материали, включително зърнеста кожа, кожа Windsor, първокласни вълнени тъкани Kvadrat, велур Dinamica® и евкалиптов текстил. Седалките са налични също с електрическо регулиране, подгряване, охлаждане и функции за запаметяване и масаж.

  Тестван до краен предел

  • Box no. 1
   Box no. 1

   Lorem Ipsum

  • Box no. 2
   Box no. 2

   Lorem Ipsum

  • Box no. 3
   Box no. 3

   Lorem Ipsum

  ПРОХОДИМОСТ

  МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

  ДИНАМИКА

  КОМФОРТ И УДОБСТВО

  БЕЗОПАСНОСТ

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Разположени в задната част на Range Rover Evoque. Точките ISOFIX осигуряват здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност.

  • ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
   ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

   Цялостната система от въздушни възглавници за водача, пътника отпред и пешеходците на Range Rover Evoque осигурява отлична защита за всички пътници в автомобила.

  • ДИНАМИЧЕН КОНТРОЛ НА СТАБИЛНОСТТА
   ДИНАМИЧЕН КОНТРОЛ НА СТАБИЛНОСТТА

   Намалява въртящия момент на двигателя и прилага спирачки към съответните колела, за да коригира посоката на движение на автомобила, като противодейства на недозавиването или прекаленото завиване.

  • СИСТЕМИ ЗА ШОФИРАНЕ
   СИСТЕМИ ЗА ШОФИРАНЕ

   Range Rover Evoque използва най-новите технологии за безопасност, включително Електронно разпределение на спирачното усилие, която автоматично регулира спирачното усилие към всяка ос, за да намали максимално спирачния път, като същевременно запазва стабилността и способността за управление на автомобила.

  • АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ
   АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ

   Функцията Авариен спирачен асистент разбира кога натискате спирачките бързо, но без необходимата сила, за да увеличи максимално силата на спиране. Тя увеличава спирачния натиск, за да гарантира, че ще спрете навреме. Аварийните светлини се включват автоматично при аварийно спиране.

  • АВАРИЙНА СПИРАЧКА ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ
   АВАРИЙНА СПИРАЧКА ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ

   Аварийната спирачка при висока скорост12 засича кога може да се случи потенциален челен сблъсък с друго превозно средство и предупреждава водача да спре. Ако водачът не реагира, Range Rover Evoque прилага спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък.

  УСТОЙЧИВОСТ

  • ПРЕМИУМ ТЕКСТИЛ
   ПРЕМИУМ ТЕКСТИЛ

   Отговорно произведените материали за седалките включват евкалиптов текстил. Първокласната текстилна и велурена тапицерия на седалките включва висококачествен текстил Kvadrat и велур Dinamica®, който е произведен от рециклирани полиестерни влакна и пластмаси.

  • МЕКА ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ
   МЕКА ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

   MHEV13 е мека хибридна система, която събира и съхранява енергията, обикновено губеща се при намаляване скоростта на автомобила, и интелигентно я използва отново, за да подпомогне двигателя да увеличи ефективността. Тя включва усъвършенствана система Stop/Start, която позволява на двигателя да се изключи, докато автомобилът намалява скоростта.

  • УСТОЙЧИВ ДИЗАЙН
   УСТОЙЧИВ ДИЗАЙН

   Процесът на разработка на Range Rover Evoque включва пълна оценка на жизнения цикъл и автомобилът е проектиран да бъде 85% рециклируем/повторно използваем и 95% възстановим в края на жизнения му цикъл. Рециклирани материали са използвани в Range Rover Evoque навсякъде, където е възможно.