ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
ГОРЕ
ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

Забележителният външен вид на Discovery Sport може да бъде допълнително подчертан с пакет Black Exterior. Елементите в цвят Gloss Black включват радиаторната решетка и капаците на огледалата, както и надписа на предния капак и задната врата. Предлага се за Discovery Sport и за Discovery Sport R-Dynamic.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ
ДЖАНТИ

Изберете от гамата джанти за Discovery Sport и за Discovery Sport R-Dynamic. Размерите варират от 17 до 21 инча. С характерни дизайнерски щрихи, всяка добавя свой почерк към цялостния вид на автомобила.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Фиксираният панорамен покрив, наличен в цвета на каросерията или в контрастен черен цвят, внася естествена светлина в интериора на Discovery Sport и създава усещане за повече яркост и повече пространство.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРЕМИУМ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Премиум LED предни фарове с характерни дневни светлини комбинират впечатляващ дизайн с практични възможности. С добавянето на Асистент за автоматични къси светлини, дългите светлини автоматично превключват на къси, когато бъде засечен насрещен трафик, за да се избегне заслепяването. Те превключват обратно на дълги след отминаване на насрещните автомобили.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Осигуряват качество на светлината, близко до дневната светлина, и намаляват умората на очите. Матричните LED предни фарове с характерни дневни светлини съдържат адаптивен светлинен сноп. Отчитайки наличието на насрещни превозни средства, адаптивният сноп гарантира, че се възползвате от осветяването на дългите светлини без да разсейвате другите участници в движението.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ
ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Добавете личен щрих в интериора на Discovery Sport и задайте настроението с Програмируемото амбиентно осветление. Чрез тази опционална характеристика, можете да изберете от десет цвята, за да разнообразите тона в интериора.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МАСАЖ И КЛИМАТИЗАЦИЯ

За оптимален комфорт и пълно отпускане седалките на Discovery Sport предлагат и двете функции масаж и климатизация. Задайте предпочитаната си температура независимо от своя пътник чрез опционалните седалки с подгряване и охлаждане.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПОКРИТИЯ
Отразете своята индивидуалност и подчертайте повърхностите на Discovery Sport с гамата от четири фурнира и покрития за интериора.
СЕДАЛКИ
Седалките са налични с управление, което варира от 8-степенно ръчно до 12- и 14-степенно електрическо. Функциите включват запаметяване, масаж, подгряване и охлаждане.
ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
Изборът на цветови решения за седалките включва цвят Ebony и Light Oyster, а при Discovery Sport R-Dynamic – опцията за контрастни шевове в цвят Mars Red.
ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА
Персонализирайте допълнително своя Discovery Sport с уникални детайли, в зависимост от своя избор на Discovery Sport или Discovery Sport R-Dynamic.
ТЕХНОЛОГИИ

От Head-up дисплея и Connected Navigation Pro до системата за подпомагане потеглянето по настилки с ниско сцепление и Асистента за мъртвата точка на видимост, интуитивните и иновативни технологии на Discovery Sport правят пътуването ви още по-приятно, свързано и информирано.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
НАМЕРЕТЕ АКСЕСОАРИ
КАПАЦИ НА ОГЛЕДАЛАТА
Капаците за огледала с покритие в цвят Noble Chrome са сред екстериорните аксесоари, предназначени да подчертаят външния стил на Discovery Sport.
СГЪВАЕМА ЧАНТА ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
С аксесоари като сгъваемата чанта на домашен любимец можете да пригодите интериора и багажното пространство на Discovery Sport да отговори на всички ваши нужди.
ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ
Идеални за транспортиране на спортно оборудване за дейности на открито и на по-големи предмети, аксесоарите за пренасяне осигуряват повече гъвкавост и капацитет за побиране на вещи.
ФУНКЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ
В допълнение към интериорния стайлинг можете да персонализирате и технологиите и функционалните характеристики на Discovery Sport, за да отговорят на точните ви нужди.
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Discovery Sport
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия оторизиран търговец на Land Rover за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.