НОВИЯТ DISCOVERY SPORT

ФУНКЦИОНАЛНИЯТ КОМПАКТЕН SUV

ВИЖТЕ ВИДЕО
ГОРЕ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Discovery Sport
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ДИЗАЙН
ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Освеженият екстериор на Discovery Sport поддържа емблематичния, отличен с награди дизайн и улеснява добавянето на нови технологии.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Новият интериор омекотява средата с богати цветове, заоблени повърхности и без никакъв компромис предоставя издръжливите материали, необходими в един семеен SUV автомобил.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ
ИНТЕЛИГЕНТНО СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ

Отвореният, светъл интериор на Discovery Sport създава усещане за пространство – нещо, което без съмнение искате да запазите дори при пълен автомобил. Интелигентните решения за съхранение на вещи ви позволяват да избегнете хаоса, като същевременно вземете всичко необходимо.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ

Наслаждавайте се на любимите си занимания на открито без да е необходимо да вземате ключовете си. Опционалната гривна Activity Key е здрава, напълно водоустойчива и се носи на ръката. Просто оставете ключовете си надеждно заключени в автомобила и използвайте Activity Key, за да заключвате и отключвате Discovery Sport.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
yt:4aT3pMGC77M
ПРОХОДИМОСТ
ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

Discovery Sport отключва радостта и свободата, които носи офроуд шофирането.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
yt:6HdlD62jMLE
ГАЗЕНЕ

Останете уверени и спонтанни, дори когато шофирате през вода. Сензорите на газене ви помагат да прекосите безопасно водни препятствия, тъй като Discovery Sport ще ви предупреди, ако дълбоките води доближават максималната дълбочина на газене на автомобила.

НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
yt:oqnkhCLbmE0
ТЕГЛЕНЕ

Discovery Sport може да тегли до 2 500 кг Автомобилът може да бъде оборудван с опционален разглобяем теглич или теглич с електрическо изваждане. Можете допълнително да подобрите функционалността на автомобила, като изберете от аксесоарите за пренасяне и теглене.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
yt:G116vB3W8eY
ТЕХНОЛОГИИ
МАТРИЧНИ LED ФАРОВЕ

Част от нашата гама технологии, матричните LED предни фарове съдържат адаптивен светлинен сноп, който се затъмнява и регулира, за да осигури максимална видимост без да заслепява насрещния трафик.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
yt:OdjfEiDzOkk
TOUCH PRO

Touch Pro предоставя необходимата информация и забавление по ясен и интуитивен начин. Вижте навигационните указания и много повече на 10-инчовия сензорен екран. Взаимодействайте с мултисензорни жестове или глас.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Вашият дигитален инструментален панел ви предоставя ясно и без разсейване информация за шофирането, забавление и активни данни за безопасност - включително навигация, телефон и медийно съдържание.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
yt:3jqfwf7sPc
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
С приложението Remote Discovery Sport е готов и в очакване на приключението. Използвайте своя смартфон, за да проверите нивото на горивото, да отключите автомобила и да затоплите или охладите интериора предварително.
ИНОВАЦИИ
Следващото поколение на нашата технология Стандартно задвижване увеличава стабилността и тягата при хлъзгави условия или офроуд шофиране. Стандартно оборудвана с избрани двигатели.
ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
С набор технологии, включително Активно задвижване и Програмируема динамика, Discovery Sport предоставя въодушевяващо задвижване, независимо от пътя или условията на шофиране.
ОФРОУД
Terrain Response 2 ви позволява лесен достъп до нашия над 70-годишен експертен опит, като автомобилът автоматично избира най-подходящия режим за офроуд шофиране.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
От функции за справяне с градския трафик до осигуряване на допълнителна безопасност, имате на разположение изобилие от иновативни технологии като стандартно оборудване, допълнително оборудване или като част от пакет.
КОМФОРТ И УДОБСТВО
Идеален при по-студен климат, отопляемият волан предоставя допълнителен комфорт при шофиране. Активира се лесно чрез сензорен бутон, монтиран на волана.
ДИНАМИКА
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Функцията Адаптивна динамика осигурява прецизна динамика и гъвкава возия чрез следене на позицията на колелата и движенията на каросерията. Електронно управляваните амортисьори оптимизират настройките на окачването и предоставят идеален баланс между комфорт, финес и пъргавина по всяко време.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ

Векторното разпределение на въртящия момент при спиране намалява почти граничното недозавиване чрез контролирано спирачно усилие върху вътрешните колела, предоставяйки овладяно, откликващо движение в завой. С Активния заден блокиращ диференциал вие получавате допълнителното предимство на увеличена тяга в завои и по-голямо сцепление при офроуд шофиране.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
yt:B_y9K6VMH6s
65-ЛИТРОВ РЕЗЕРВОАР ЗА ГОРИВО

Откриването на онези скрити места, които са запазили естественото си очарование, е забавно, но може да бъде и обезсърчаващо, когато се налага да зареждате неколкократно по пътя. Стигнете по-далеч и изследвайте повече с увеличения 65-литров капацитет на резервоара за гориво на Discovery Sport.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
КОМФОРТ И УДОБСТВО
ИНТЕЛИГЕНТНИ НАСТРОЙКИ

Използвайки комбинацията от вашия ключодържател и смартфон, Discovery Sport разпознава вас и вашите предпочитания. При активирана функция за учене, автомобилът допълнително се настройва спрямо вашите нужди - например автоматично задава навигацията спрямо вашия любим маршрут до вкъщи.

yt:PRiXDMH6G3A
СВЪРЗАНОСТ

Discovery Sport съдържа два USB порта и електрически контакт 12 V в обемната кутия. Пътниците на задните седалки имат достъп до електрически контакт 12 V и два USB порта, за да зареждат батериите на устройствата си и могат лесно да ползват таблети, благодарение на системата Click and Go.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
СЕДАЛКИ С ПОДГРЯВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ

За осигуряване на оптимален комфорт по всяко време независимо от външната температура, предните седалки се предлагат с функция подгряване и охлаждане, която позволява на водача и пътника отпред да задават самостоятелно предпочитаната от тях температура.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Аудиосистеми Meridian™ и усъвършенствани алгоритми за обработка на цифрови сигнали гарантират, че ритъмът, силата и темпото на всяка музика се чуват точно така, както са замислени от твореца. Изберете аудиосистема Meridian или - за истински всепоглъщащо преживяване, аудиосистема Meridian със съраунд звук.

РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN
ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Увеличавайки благосъстоянието на водача и пътниците, йонизацията на въздуха в купето с Nanoe™ технология подобрява качеството на въздуха в автомобила, като отстранява алергени, вируси, носени във въздуха бактерии и свързаните с тях миризми.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
БЕЗОПАСНОСТ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ISOFIX
Точките ISOFIX осигуряват здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност в цялото купе.
ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
Цялостната система на Discovery Sport от осем въздушни възглавници за водача и пътниците осигурява отлична защита за всички.
ДИНАМИЧЕН КОНТРОЛ НА СТАБИЛНОСТТА
Намалява въртящия момент на двигателя и прилага спирачно усилие към съответните колела, за да коригира посоката на движение на автомобила като противодейства на недозавиването или прекаленото завиване.
СИСТЕМА ЗА ШОФИРАНЕ
Discovery Sport използва най-новите технологии за безопасност, включително Електронно разпределение на спирачното усилие, която автоматично регулира спирачното усилие към всяка ос, за да намали максимално спирачния път, като същевременно запазва стабилността и способността за управление на автомобила.
АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ
Функцията Авариен Спирачен асистент разбира кога натискате спирачките бързо, но без необходимата сила, за да увеличи максимално силата на спирачките. Тя увеличава спирачния натиск, за да гарантира, че ще спрете навреме. Аварийните светлини се включват автоматично при аварийно спиране.
АВАРИЙНА СПИРАЧКА ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ
Тази опционална функция установява, че може да се случи потенциален челен сблъсък с друго превозно средство и извежда предупреждение за водача да спре. Ако водачът не реагира, Discovery Sport прилага спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък. Функцията Аварийна спирачка е стандартно оборудвана.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd

Nanoe™ е търговска марка на Panasonic Corporation.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.