МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

НОВИЯТ DISCOVERY SPORT – ИДЕАЛЕН ЗА ВАШИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ

TOP
БАГАЖНИК
#component-4
КОМФОРТ И УДОБСТВО
#component-7
БЕЗОПАСНОСТ
#component-10
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
#component-13
ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ
#component-15
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-21
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Discovery Sport
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
БАГАЖНИК

Discovery Sport осигурява оптимално използване на пространството, като пътниците се наслаждават на най-високите нива на комфорт и съхранение.

5+2 СЕДАЛКИ
5+2 СЕДАЛКИ

157 литраС достатъчно пространство за Вас и шестима приятели, стандартният за бранша "мокър" обем е 157 литра. Това се равнява на "сух" капацитет от 115 литра, измерен чрез твърди блокове.


5 СЕДАЛКИ
5 СЕДАЛКИ

1179 литраОпаковайте цялото допълнително оборудване, от което се нуждаете. Стандартната конфигурация с 5 седалки Ви осигурява "мокър" обем от 1179 литра* , с използваем "сух" капацитет от 963* литра.

4 СЕДАЛКИ
4 СЕДАЛКИ

1302 литраСгънете една от задните седалки и се възползвайте от допълнителен "мокър" обем от 1302 литра* . Това се равнява на използваем "сух" капацитет от 1 085* литра, позволявайки Ви да опаковате и онези няколко допълнителни неща.

3 СЕДАЛКИ
3 СЕДАЛКИ

1548 литраПътувайте с двама приятели без да правите компромис с ничии вещи. Тази конфигурация на Discovery Sport позволява "мокър" обем от 1 548* литра, с използваем "сух" капацитет от 1 330* литра.

2 СЕДАЛКИ
2 СЕДАЛКИ

1794 литраС изваден втори ред седалки лесно можете да вземете по-големи предмети. Капацитетът нараства до 1 794* литра. "Сухият" капацитет достига 1 574* литра.

„Мокрият“ обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на товарното пространство с течност. „Сухият“ обем се измерва чрез твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

КОМФОРТ И УДОБСТВО
ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT
ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Водещото в класа товарно пространство отзад е идеално за важните семейни вещи, но как виждате покрай своите пътници и тяхното оборудване? С вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight можете да се радвате на безпрепятствен изглед, независимо кой или какво има зад вас.

yt:ekTZu2pQNCc
РЕЗЕРВОАР ЗА ГОРИВО
РЕЗЕРВОАР ЗА ГОРИВО

Откриването на онези скрити места, които са запазили естественото си очарование, е забавно, но може да бъде и обезсърчаващо, когато се налага да зареждате неколкократно по пътя. Стигнете по-далеч и изследвайте повече с 67-литровия бензинов резервоар за гориво или с увеличения 65-литров дизелов резервоар за гориво.

POWERED TAILGATE
С автоматичната врата на багажника можете лесно да я отворите или затворите с ключодържателя, вътрешния бутон или с помощта на дискретни бутони разположени на задната врата.
CABIN AIR IONISATION
Увеличавайки благосъстоянието на водача и пътниците, йонизацията на въздуха в купето с Nanoe™ технология подобрява качеството на въздуха в автомобила, като отстранява алергени, вируси, носени във въздуха бактерии и свързаните с тях миризми.
ИНТЕЛИГЕНТНО СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ
Отвореният, светъл интериор на Discovery Sport създава усещане за пространство - нещо, което без съмнение искате за запазите дори при пълен автомобил. Интелигентните решения за съхранение на вещи Ви позволяват да избегнете хаоса, като същевременно вземете всичко необходимо.
АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
Наслаждавайте се на любимите си занимания на открито без да е необходимо да вземате ключовете си. Опционалната гривна Activity Key е здрава, напълно водоустойчива и се носи на ръката. Просто оставете ключовете си надеждно заключени в автомобила и използвайте Activity Key, за да заключвате и отключвате Discovery Sport.
БЕЗОПАСНОСТ

Създаден за оптимална безопасност, Discovery Sport включва множество функции, за да защити вас и вашите пътници.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ISOFIX
Точките ISOFIX осигуряват здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност в цялото купе.
ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
Цялостната система на Discovery Sport от осем въздушни възглавници за водача и пътниците осигурява отлична защита за всички.
СИСТЕМА ЗА ШОФИРАНЕ
Discovery Sport използва най-новите технологии за безопасност, включително Електронно разпределение на спирачното усилие, която автоматично регулира спирачното усилие към всяка ос, за да намали максимално спирачния път, като същевременно запазва стабилността и способността за управление на автомобила.
МАТРИЧНИ LED ФАРОВЕ

Част от нашата гама технологии, матричните LED предни фарове съдържат адаптивен светлинен сноп, който се затъмнява и регулира, за да осигури максимална видимост без да заслепява насрещния трафик.

yt:OdjfEiDzOkk
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
АВАРИЙНА СПИРАЧКА
Ако се очаква сблъсък и след визуално предупреждение не е предприето действие, спирачките ще се задействат автоматично. Работи с автомобили при скорост от 5 до 80 км/ч и пешеходци или велосипедисти при скорост от 5 до 60 км/ч.
АСИСТЕНТ ЗА ПРИДЪРЖАНЕ В ЛЕНТАТА
Идеален при хлъзгави пътни условия, Асистентът за придържане в лентата засича кога автомобилът неволно се отклонява от пътната лента и прилага коригиращ въртящ момент на волана, подтиквайки ви да насочите автомобила обратно в лентата.
АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ
Прави маневрирането лесно. Включете на Задна, или изберете от опциите на екрана, графики и аудио ще Ви предупреждават, когато се приближите до даден обект.
АВТОПИЛОТ С ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА
Поддържайте текущата си скорост без да е необходимо непрекъснато да използвате педала на газта и задайте предварително максималната скорост на автомобила.
ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

Изберете от редица пакети, за да подобрите шофьорското си изживяване

ПАКЕТ PARK
ПАКЕТ DRIVE
ПАКЕТ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ
Когато функцията е активирана, Discovery Sport ще търси подходящо паркомясто. Автомобилът ще управлява волана за заемате на и излизане от мястото.
ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА 360°
Дава ви пълна увереност, когато маневрирате в тесни пространства. Сензори, разположени отзад, отпред и от двете страни на автомобила, предоставят звукови и визуални сигнали в реално време, за да ви укажат колко сте близо до дадено препятствие.
СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА ЗАД АВТОМОБИЛА
Предупреждава ви за автомобили, пешеходци или други опасности, приближаващи от двете страни на автомобила. Особено полезна при излизане на заден ход от паркомясто дори и ако задният изглед е ограничен.
СЛЕДЕНЕ ЗА СВОБОДНО ИЗЛИЗАНЕ
Подпомага безопасността на пътниците, когато излизат от Discovery Sport, като предупреждава за приближаващи опасности, например преминаващи автомобили и велосипедисти.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ
Пакетът Drive съдържа три характеристики. Адаптивен автопилот ще поддържа безопасна дистанция с автомобила отпред, ако той забави ход или спре, когато шофирате с постоянна скорост или пътувате в бавно движещ се трафик. Ако автомобилът отпред спре, вие ще спрете плавно.
АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА
Ако Discovery Sport засече друг автомобил във вашата мъртва точка, когато започнете да сменяте платното, в съответното странично огледало светва предупредителен светлинен индикатор и въртящ момент на волана ви подтиква да насочите автомобила далеч от потенциален сблъсък.
АВАРИЙНА СПИРАЧКА ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ
Тази опция издава вкючва визуално предупреждение за опасност от челен сблъсък. Ако след визуално предупреждение не е предприето действие, спирачките ще се задействат автоматично. Аварийната спирачка е включена в стандартната версия.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ
Пакетът Drive съдържа три характеристики. Адаптивен автопилот ще поддържа безопасна дистанция с автомобила отпред, ако той забави ход или спре, когато шофирате с постоянна скорост или пътувате в бавно движещ се трафик. Ако автомобилът отпред спре, вие ще спрете плавно.
СЕНЗОРИ ЗА ГАЗЕНЕ
Премахват стреса при пресичане на водни препятствия. Сензорите за газене извеждат в реално време нивото на водата около автомобила и ви предупреждават, ако нивото приближава максималната дълбочина на газене на Discovery Sport.
ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА 360°
Използвайки четири цифрови камери, дискретно поставени около Discovery Sport, Ви се предоставя 360-градусов изглед на сензорния екран, с множество ъгли на камерата, достъпни едновременно.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ DISCOVERY SPORT

Изберете от четири модела и два отличителни стила на каросерията, всеки от които предлага уникална индивидуалност и допълнителни характеристики.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

*Данните са представителни за седалки, които са изцяло напред и не са наклонени.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите само когато са безопасни за тях. Водачите трябва да се уверят, че имат пълен контрол над превозното средство по всяко време.

Nanoe™ е търговска марка на Panasonic Corporation.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.