ДИНАМИКА

ИЗБЕРЕТЕ ДЪЛГИЯ ПЪТ ДО ДОМА

TOP
ДВИГАТЕЛИ
#component-4
ДИНАМИКА
#component-8
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-13
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Discovery Sport
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ДВИГАТЕЛИ

От мощност и удоволствие от шофирането до разход на гориво и разнообразие от двигатели за Discovery Sport, включително опцията за Plug-in Hybrid.

ГАМА ДВИГАТЕЛИ
БЕНЗИНОВ
Нашият 2.0 литров 4-цилиндров двигател с турбокомпресор от 200 к.с. предлага ниско отделяне на вредни емисии емисии. Отлично ускорение и безпроблемно изпреварване са налични с бензиновия двигател с турбокомпресор от 249 к.с.
НОВ ДИЗЕЛОВ
Новите ни дизелови двигатели също отделят ниски нива на CO₂ емисии. С по-нисък разход на гориво при по-дълги разстояния и по-висок въртящ момент, те са идеални за по-дълги пътувания, теглене или офроуд.
PLUG-IN HYBRID
Discovery Sport Plug-in Hybrid комбинира 3-цилиндров 1.5-литров бензинов двигател с електродвигател, за да осигури обща мощност от 300 к.с. С 1.5-литров бензинов PHEV P300e AWD Auto можете да шофирате в режим Хибрид или EV режим.
ДИНАМИКА
ТРАНСМИСИЯ
ТРАНСМИСИЯ

За да гарантира, че винаги сте на оптимална предавка - увеличаваща максимално икономията на гориво и ускорението, 9-степенната автоматична трансмисия на Discovery Sport има близко разположени предавателни съотношения. Смяната на предавките е почти незабележима и превключването интелигентно се адаптира към вашия стил на шофиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АРХИТЕКТУРА НА ОКАЧВАНЕТО
АРХИТЕКТУРА НА ОКАЧВАНЕТО

Предназначена за офроуд, системата на напълно независимо окачване е с многораменно окачване отзад.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Векторното разпределение на въртящия момент при спиране намалява почти граничното недозавиване чрез контролирано спирачно усилие върху вътрешните колела, предоставяйки овладяно, откликващо движение в завой. С Активния заден блокиращ диференциал Вие получавате допълнителното предимство на увеличена тяга в завои и по-голямо сцепление при офроуд шофиране

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
yt:B_y9K6VMH6s
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
ACTIVE DRIVELINE
Извън пътя, Active Driveline осигурява още по-високи нива на сцепление, стабилност и спокойствие. Докато е на пътя, системата осигурява подобрено завиване и намалява разхода на гориво.
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА
Избрани характеристики като окачване и кормилно управление могат да бъдат конфигурирани индивидуално от сензорния екран на Discovery Sport спрямо вашите лични предпочитания.
ADAPTIVE DYNAMICS
С Adaptive Dynamics, Discovery Sport осигурява още по-голям контрол върху автомобила с по-плавно управление и по-бързи реакции.
ДИНАМИЧЕН КОНТРОЛ НА СТАБИЛНОСТТА
Интегриран с динамичен контрол на стабилността (DSC), за да се намали възможността от преобръщане, като същевременно предоставя възможност за преодоляване на препятствия или други участници в движението.
Динамичният контрол на стабилността
Динамичният контрол на стабилността (DSC) следи динамичното поведение на Discovery Sporte и се намесва за максимално увеличаване на стабилността. DSC намалява въртящия момент на двигателя и прилага спирачки към съответните колела, за да коригира посоката на движение на автомобила като противодейства на недозавиването или прекаленото завиване.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ DISCOVERY SPORT

Изберете от четири модела и два отличителни стила на каросерията, всеки от които предлага уникална индивидуалност и допълнителни характеристики.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

*Only available with 5 seat variants.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.