ТЕХНОЛОГИИ

СВЪРЗАНОСТТА НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-ЛЕСНА

WATCH THE FILM
TOP
УДОБСТВА
#component-4
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
#component-6
ПРИЛОЖЕНИЯ
#component-9
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-12
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Discovery Sport
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
УДОБСТВА

Богатство от информация и забавления.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Вашият дигитален инструментален панел ви предоставя ясно и без разсейване информация за шофирането, забавление и активни данни за безопасност - включително навигация, телефон и медийно съдържание.

TOUCH PRO
TOUCH PRO

Touch Pro предоставя необходимата информация и забавление по ясен и интуитивен начин. Вижте навигационните указания и много повече на 10-инчовия сензорен екран. Взаимодействайте с мултисензорни жестове или глас.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Представя ключови данни за автомобила, включително скорост, предавка и навигационни насоки, на предното стъкло. Той съдържа кристално ясни пълноцветни графики с висока резолюция, позволявайки ви да виждате цялата информация по-лесно.

ВОЛАН
ВОЛАН

За лесна употреба облицованият с кожа волан съдържа бутони за управление, включително за управление на медия и телефон. А за по-спортен външен вид, воланът на Discovery Sport R-Dynamic съдържа елементи в цвят Noble Chrome.

ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
INCONTROL
С технологии като 4G Wi-Fi точка на достъп вашите пътници могат веднага да получат стрийминг на любимите си шоу програми, клипове и песни, докато интуитивният интерфейс на InControl ви позволява да останете информирани и фокусирани върху пътя.
СВЪРЗАНОСТ
Останете свързани със света, където и да сте. С пакета Online сте сигурни, че пътниците ви се забавляват непрекъснато, а вие можете да останете информирани с пакета Smartphone, безпроблемно интегриращ свързани устройства с вашия Discovery Sport.
REMOTE
Климатизирайте предварително купето, заключвайте, отключвайте или локализирайте автомобила си и проследявайте пътуванията си от вашия смартфон или смарт часовник. Съвместим с повечето смартфони, Android Wear™ или Apple Watch®.
ПРИЛОЖЕНИЯ
AUDIO
Уверете се, че вашият Discovery Sport предоставя емоционално аудио преживяване на всички ваши пътници с аудиосистемата Meridian™ 380W. Десетте високоговорителя разположени в купето гарантират богато аудио преживяване за всички.
IGUIDE
Мобилно ръководство на собственика, iGuide ви гарантира, че винаги ще имате отговорите под ръка. Приложението Land Rover iGuide обяснява всички характеристики и бутони за управление на вашия Discovery Sport, които трябва да знаете.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ DISCOVERY SPORT

Изберете от четири модела и два отличителни стила на каросерията, всеки от които предлага уникална индивидуалност и допълнителни характеристики.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Android™ and Android Wear™ is a trademark of Google Inc.

Apple® and Apple Watch® is a registered trademark of Apple Inc., registered in the US and other countries.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.