DISCOVERY SPORT

ФУНКЦИОНАЛНИЯТ КОМПАКТЕН SUV. СЕГА НАЛИЧЕН И С PLUG-IN HYBRID

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА В 360
РАЗГЛЕДАЙТЕ PLYG-IN HYBRID ТЕХНОЛОГИЯТА

CO2 емисии g/km
Едва 46

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100км
От 2.0

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации една до друга.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Discovery Sport.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до Вас
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВА ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover
дизайн
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

Discovery Sport е дръзка интерпретация на ДНК-то на Discovery.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ХАРАКТЕРИСТИКИ
ХАРАКТЕРИСТИКИ

Отличителни контури, перфектно балансирани пропорции и характерен дизайн отличават Discovery Sport.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

Фурнирите предоставят възможност да отличите интериора на Discovery Sport още повече. Предлага се в избор от пет покрития.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport е чиста интерпретация, подчертаваща емблематичния дизайн на автомобила. Независимо дали сте в градската джунгла или шофирате из планините, Discovery Sport ще Ви приближи до следващото приключение със стил.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R-Dynamic е дързък и спортен. В допълнение към стандартните характеристики на Discovery Sport R‑Dynamic, HSE включва 20-инчови джанти Style 5089 и електрически седалки, регулируеми в 14 посоки с памет.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
P290 BLACK
За тези, които търсят повече мощ. Discovery Sport P290 Black Edition разполага с 2,0-литров бензинов двигател и, специално за P290 Black Edition, система Active Driveline за още по-сигурно управление.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ
5+2 СЕДАЛКИ
5+2 СЕДАЛКИ

157 литраС достатъчно пространство за Вас и шестима приятели, стандартният за бранша "мокър" обем е 157 литра. Това се равнява на "сух" капацитет от 115 литра, измерен чрез твърди блокове.


5 СЕДАЛКИ
5 СЕДАЛКИ

1179 литраОпаковайте цялото допълнително оборудване, от което се нуждаете. Стандартната конфигурация с 5 седалки Ви осигурява "мокър" обем от 1179 литра* , с използваем "сух" капацитет от 963* литра.


4 СЕДАЛКИ
4 СЕДАЛКИ

1302 литраСгънете една от задните седалки и се възползвайте от допълнителен "мокър" обем от 1302 литра* . Това се равнява на използваем "сух" капацитет от 1 085* литра, позволявайки Ви да опаковате и онези няколко допълнителни неща.


3 СЕДАЛКИ
3 СЕДАЛКИ

1548 литраПътувайте с двама приятели без да правите компромис с ничии вещи. Тази конфигурация на Discovery Sport позволява "мокър" обем от 1 548* литра, с използваем "сух" капацитет от 1 330* литра.


2 СЕДАЛКИ
2 СЕДАЛКИ

1794 литраС изваден втори ред седалки лесно можете да вземете по-големи предмети. Капацитетът нараства до 1 794* литра. "Сухият" капацитет достига 1 574* литра.


„Мокрият“ обем е стандарт в бранша и се измерва чрез пълнене на товарното пространство с течност. „Сухият“ обем се измерва чрез твърди блокове (200 x 50 x 100 мм) и показва практичното пространство в автомобила.

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT
Водещото в класа товарно пространство отзад е идеално за важните семейни вещи, но как виждате покрай своите пътници и тяхното оборудване? С вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight можете да се радвате на безпрепятствен изглед, независимо кой или какво има зад вас.
АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
Наслаждавайте се на любимите си занимания на открито без да е необходимо да вземате ключовете си. Опционалната гривна Activity Key е здрава, напълно водоустойчива и се носи на ръката. Просто оставете ключовете си надеждно заключени в автомобила и използвайте Activity Key, за да заключвате и отключвате Discovery Sport.
МАТРИЧНИ LED ФАРОВЕ
Част от нашата гама технологии, матричните LED предни фарове съдържат адаптивен светлинен сноп, който се затъмнява и регулира, за да осигури максимална видимост без да заслепява насрещния трафик.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
Изберете от редица функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-лесно и по-безопасно. С много налични иновативни технологии ще откриете, че всички функции са проектирани да увеличат шофьорското Ви изживяване, като същевременно осигуряват повече безопасност.
ТЕХНОЛОГИИ
PIVI И PIVI PRO

Стандартните характеристики Pivi включват:

-10-инчов сензорен екран
-Цифрово радио
-Изцяло обновен интерфейс
-Apple CarPlay® 5
-Android Auto™ 6
-Remote 7

Преминете на Pivi Pro 4 и ще бъдете придружени от най-новия изкуствен интелект в автомобила, предоставящ функции като навигационната система със самостоятелно обучение за изцяло свързано пътуване.

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

Изберете от множество различни изгледи, включително 3D навигация на цял екран, информация за шофиране или проверете коя песен се възпроизвежда, всичко това се случва на новия 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност.

Опционалният преден дисплей 8 проектира ключова информация на предното стъкло. Лесно следете скоростта, положението на предавките и навигацията на Вашия автомобил на пълноцветния дисплей.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN SURROUND

Напълно автентично изживяване като в концертна зала. Водачът и пътниците са обгърнати от пълнотата и яснотата на изпълненията чрез набор от странични, предни и задни високоговорители. А всичко това е интегрирано безпроблемно с помощта на технологията Trifield ™, така че можете да седнете и да усвоите всеки детайл.


14 високоговорителя и двуканален субуфер, усилвател с мощност 650W.

ОБНОВЯВАНИЯ НА СОФТУЕРА
Вашият автомобил постоянно се обновява чрез актуализации на софтуера 9 . Информационно-развлекателната система, телематиката и различните модули за управление на автомобила могат да бъдат актуализирани дистанционно, за да се гарантира оптимална работа. Това означава, че Вашият автомобил постоянно се подобрява.
ПАКЕТ ONLINE
Пакетът Online 10 предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии 11
- Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Опционалното зареждане с безжично устройство с усилвател на телефонния сигнал Ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или зарядно устройство. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за по-добър сигнал и разговори.
СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР
Опционалната система Nanoe ™ за йонизация на въздуха в купето подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайки бутона PURIFY, специално проектираният филтър улавя фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени във въздуха като прах и полени.
ПРОХОДИМОСТ
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Осигурява уверено шофиране офроуд или върху пътна настилка. Върху хлъзгави повърхности като трева и сняг въртящият момент може да бъде балансиран между предните и задните колела за максимално увеличение на сцеплението.

TERRAIN RESPONSE 2
Съобразете се с изискванията на терена, като оптимизирате Discovery Sport с един от четирите режима на шофиране. Terrain Response 2 следи условията на шофиране и отвежда тази отличена с награди система на следващо ниво, като систематично избира най-подходящия за Вас режим на шофиране.
ГАЗЕНЕ
Останете уверени и спонтанни, дори когато шофирате през вода. Сензорите на газене Ви помагат да прекосите безопасно водни препятствия, тъй като Discovery Sport ще Ви предупреди, ако дълбоките води доближават максималната дълбочина на газене на автомобила.
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТЕГЛЕНЕ
Discovery Sport може да тегли до 2 500 кг. Опционално може да се монтира и разглобяем теглич или ектрически. Можете допълнително да подобрите гъвкавостта на автомобила, като изберете от редица аксесоари за теглене.
CLEARSIGHT GROUND VIEW
Идеален за офроуд и справяне с неравен терен. Предлага се с 3D съраунд камера, с ClearSight Ground View 9 можете ефективно да видите „под“ капака на Discovery Sport и да наблюдавате множество външни изгледи, включително под автомобила, докато шофирате.
ДИНАМИКА
PLUG-IN HYBRID

Перфектен за градски пътувания, както и за семейни приключения, Discovery Sport Plug-in Hybrid осигурява изцяло електрическо шофиране без емисии и може да се зарежда с постоянен DC ток.

РАЗГЛЕДАЙТЕ PLYG-IN ХИБРИД ТЕХНОЛОГИЯТА
ДВИГАТЕЛИ
От мощност и удоволствие от шофирането до разход на гориво и разнообразие от двигатели за Discovery Sport, включително опцията за Plug-in Hybrid.
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА
Избрани характеристики като окачване и кормилно управление могат да бъдат конфигурирани индивидуално от сензорния екран на Discovery Sport спрямо вашите лични предпочитания.
ACTIVE DRIVELINE
Налична ексклузивно на Discovery Sport P290 Black Edition. Извън пътя, Active Driveline осигурява още по-високи нива на сцепление, стабилност и спокойствие. Докато е на пътя, системата осигурява подобрено завиване и намалява разхода на гориво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ФУНКЦИОНАЛНИЯТ КОМПАКТЕН SUV. Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Land Rover Discovery Sport.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ DISCOVERY SPORT
Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ГАЛЕРИЯ
Вниманието към детайлите винаги е било в основата на нашите автомобили. Discovery Sport не може да остане незабелязан.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
СПЕЦИФИКАЦИИ
Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Discovery Sport като изберете опции, пакети и аксесоари за екстериора и интериора.

ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ

Разгледайте нашата колекция брандирани продукти, която ще Ви помогне да се подготвите за всяко приключение. Брандирани подаръци, облекло и аксесоари - всички те са вдъхновени от нашите автомобили.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации една до друга.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Discovery Sport.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до Вас
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВА ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

Вижте данните по WLTP.

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

*Данните са валидни са напълно прави седалки, а не наклонени.

1Клиентите, които носят варифокални или бифокални лещи, могат да имат проблеми с настройването на цифровия режим на огледалото. Стандартният режим на огледалото обаче може да се използва по всяко време.

2Колата ви е пригодена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-available/#apple-carplay за повече информация.

3Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

4Land Rover Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover. Land Rover Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

5Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

6Изисква соларно стъкло за някои пазари. Навигационните упътвания на предното стъкло се появяват само когато Pivi Pro е инсталиран в автомобила.

7Актуализациите ще изискват връзка с интернет.

8Може да се прилага политика за употреба. Включва едногодишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Land Rover.

9ClearSightGround View зависи от 3D surround камерата. Изображението не е на живо. Проверете околността за повече безопасност. Съгласно местните разпоредби.


Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време. Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Land Rover за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions

Nanoe ™ е търговска марка на Panasonic Corporation.