КОЛЕКЦИЯ ABOVE AND BEYOND

ВДЪХНОВЕНА ОТ DEFENDER

ВИЖТЕ ВИДЕО
ВЗЕМЕТЕ МОДЕЛА

РАЗРАБОТЕНА В ПАРТНЬОРСТВО С LEGO® TECHNIC. СТРОИТЕЛНИЯТ КОМПЛЕКТ НА LAND ROVER DEFENDER.

НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
ЗА ВСЯКО ИЗЖИВЯВАНЕ

Вдъхновени от издръжливостта и проходимостта на Defender, всеки артикул от нашата колекция е проектиран за приключения. Където и да ви отведат.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ХИБРИДНО ЯКЕ RODINIA
Изключителна функционалност. Устойчиво на пороен дъжд и вятър яке, с технология за бързо разкопчаване на ципа, което го превръща в елек с едно бързо движение.
yt:pyl01e81WEI
ПИСАЛКА ABOVE AND BEYOND
С изключителна изработка. Направена от алуминиева сплав, използвана в самолетостроенето, тя ще пише където пожелаете - под вода, обърната обратно, при екстремни температури.
yt:jMtD4AvEeG0
ВОДОНЕПРОМОКАЕМА РАНИЦА MIROVIA
Осигурява изключителна защита. Големият, водоустойчив ролтоп капак и термозапечатаната шевна конструкция на раницата защитават съдържанието й от природните стихии.
yt:6CF18quxys0
КОЛАН ABOVE AND BEYOND
С най-безопасната и здрава катарама в света ANSI COBRA®, изработен от изключително здрав найлон, този колан има отлични характеристики. Тестван до крайности.
yt:qta-IQ_s_Xk
ТЕРМООБЛЕКЛО С ДВЕ ЛИЦА
Създадено да затопля или охлажда тялото ви, термооблеклото се адаптира към вашата среда. Съдържа вълна мерино и текстил с отлична терморегулация и влагоотвеждащи качества.
yt:i1fncaFcn9Y
ТЕРМОС ABOVE AND BEYOND
Изключително важен за всякакви пътувания, изработен от двустенна неръждаема стомана, с капацитет 500 мл. Здрава конструкция за всякакви среди с паракорд за лесно носене.
yt:KkiaIDisDpo
ПАКЕТИ LIFESTYLE COLLECTION

Взискателните начини на живот са улеснени с правилното оборудване. Създадени за вас, пакетите Lifestyle Collection предоставят гама продукти, които са толкова издръжливи, колкото Defender.

ПАКЕТ EXPLORER
Технически инструменти и оборудване, които наистина отиват отвъд границите. Проектирани с мисъл за завоевание.
ПАКЕТ ADVENTURE
Технически тъкани и практичен дизайн гарантират, че вие сте оборудвани за всяко приключение.
ПАКЕТ COUNTRY
Вдъхновен от живота сред природата, пакетът ви екипира за големи и малки приключения.
ПАКЕТ URBAN
За градския изследовател. С неподвластен на времето дизайн, създаден да бъде функционален и осигуряващ ежедневните неща за всяка среда.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Извлечете повече от вашия свят. С Defender можете да персонализирате автомобила изцяло спрямо вашия начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.
Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.