ПАКЕТ COUNTRY

ВЗЕМЕТЕ НАЙ-КАЛНИТЕ СИ БОТУШИ

ВИЖТЕ ВИДЕО
ПАКЕТ COUNTRY

Прегърнете природните стихии и направете всяко пътуване наистина незабравимо.

ПАКЕТЪТ COUNTRY ВКЛЮЧВА:
COUNTRY
НАДГРАЖДАНИЯ<sup>1</sup>
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРЕДНИ И ЗАДНИ КЛАСИЧЕСКИ КАЛОБРАНИ
Намаляват пръските и защитават боята на Defender от отломки и замърсяване, като същевременно допълват екстериорния дизайн на автомобила.
РАЗДЕЛИТЕЛНА ПРЕГРАДА ЗА БАГАЖНИКА – ПЪЛНОРАЗМЕРНА
Преградата разделя багажното отделение от купето.
ПОЛИРАНА ЗАДНА ПРЕДПАЗНА ЛАЙСТНА
Предпазва бронята от драскотини, които могат да се получат при товарене в багажника, или от надиране при офроуд шофиране.
ПРЕНОСИМА СИСТЕМА ЗА ИЗПЛАКВАНЕ
Измийте калта от пътеката. Изплакнете велосипеда си. И почистете ботушите си. Налягането се образува при пълнене от кран или чрез използване на ръчна помпа.
ЗАЩИТА ЗА АРКИТЕ НА КОЛЕЛАТА
Когато се придвижвате през храсталаци, защитата за арките на колелата предлага допълнителна защита под формата на устойчив, висококачествен композитен материал и същевременно допълва разпознаваемия външен вид на Defender.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРЕДЕН РОЛБАР
Увеличена защита на предницата на Defender, за да се справяте с предизвикателни терени с увереност.
ФИКСИРАНИ СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ<sup>2</sup>
Влизането в Defender е още по-лесно.
СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ<sup>2</sup>
Добре прибрани под праговете, страничните степенки се изтеглят автоматично при отваряне на вратата. Или при активиране с ключа.
ПОЛИРАНИ СТРАНИЧНИ ПРОТЕКТОРИ<sup>2</sup>
Полираните странични протектори подчертават профила на автомобила и същевременно осигуряват защита на вратите при офроуд шофиране.
КОЙ ПАКЕТ АКСЕСОАРИ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС?

Отговорете на три бързи въпроса относно вашия начин на живот, за да откриете идеалния пакет аксесоари за вас.

ПЪРВИ СТЪПКИ
LIFESTYLE COLLECTION
РАЗГЛЕДАЙТЕ LIFESTYLE COLLECTION
СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА SNOWDEN
Използваща най-новите материали и компоненти от матов ацетат, рамката на тези очила е уникално изработена за активен начин на живот сред природата.
ПИСАЛКА ABOVE AND BEYOND
Тялото на писалката Above and Beyond е проектирано и прецизно изработено от използвана в самолетостроенето алуминиева сплав T6 с твърдо анодизирано покритие, така че да отразява изваяната форма и здравина на нашите най-издръжливи и проходими автомобили.
КОЛЕКЦИЯ COUNTRY
- Чаша за пътуване от неръждаема стомана
- Кожена чанта за уикенд пътувания
- Чадър Land Rover
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ
ПАКЕТ EXPLORER
Оставете своя следа независимо от терена. Пакетът Explorer оборудва Defender с възможности да надскача установените граници и да преодолява най-неизследваните терени.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТ EXPLORER
ПАКЕТ ADVENTURE
Развихрете страстите си в нови територии. Пакетът Adventure оборудва Defender с възможности да ви изведе извън отъпканата пътека в царството на дивата природа.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТ ADVENTURE
ПАКЕТ URBAN
Завладейте бетонната джунгла. С пакета Urban Defender изпъква в градската среда с грабващи окото стил, увереност и стабилност.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТ URBAN
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

1Обновявания ще са налични от средата на 2020 г.

2ФИКСИРАНИ СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ налични само за Defender 110. Несъвместими с ФИКСИРАНИ СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ, СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ, ПОЛИРАНИ СТРАНИЧНИ ПРОТЕКТОРИ.

Информацията, спецификациите, двигателите и цветовете на този уебсайт са базирани на европейските спецификации и може да варират в зависимост от пазари и да бъдат променяни без предизвестие. Някои автомобили са показани с опционално оборудване и монтирани при търговеца аксесоари, които може да не са налични на всички пазари. Свържете се с вашия местен търговец за наличност и цени за вашия местен пазар.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.