АКСЕСОАРИ

ВАШИЯТ СВЯТ. ПО ВАШИЯ НАЧИН

zONCQGzyneU
ГОРЕ
ЕКСТЕРИОР
#component-4
ИНТЕРИОР
#component-8
ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ
#component-10
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender
ЕКСТЕРИОР
СТРАНИЧНО МОНТИРАН БАГАЖНИК ЗА ОБОРУДВАНЕ

24-литровият външен странично монтиран багажник за оборудване1 ви позволява да съхранявате вещи безопасно и сигурно извън автомобила. Водоустойчив и заключващ се, той прави съхранението на оборудване лесно и безопасно.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
БАГАЖНИК НА ПОКРИВА ЗА ЕКСПЕДИЦИИ
При дълги и екстремни пътувания е изключително важно да вземете със себе си цялото необходимо оборудване. С динамична товароносимост от 132 кг*, багажникът на покрива за експедиции1 разполага с повече от достатъчно място.
ИЗТЕГЛЯЩА СЕ ОТ ПОКРИВА СТЪЛБА
Подобрявайки достъпа до покрива, изтеглящата се стълба3 улеснява прибирането и съхранението на вашите принадлежности. За допълнителна сигурност стълбата може да се заключва в прибрано положение.
НАДУВАЕМА ВОДОУСТОЙЧИВА ТЕНТА
Насладете се на гледката, без да се притеснявате за времето. Надуваемата водоустойчива тента3 може да се разгъне лесно и има гъвкавостта да бъде монтирана отстрани или отзад на автомобила.
ПРЕНОСИМА СИСТЕМА ЗА ИЗПЛАКВАНЕ
Почиствайте оборудването си лесно с 6,5-литровата преносима система за изплакване с вода под налягане. Включваща маркуч и душ-приставка, тя може да бъде използвана за изплакване на ботуши, велосипеди и неопрени.
БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ
Вземете два велосипеда във всичките си приключения, като изберете от два багажника за велосипеди с монтиране на покрива3.
ИНТЕРИОР
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАНИЦА ЗА СЕДАЛКА
Фиксирана към задната седалка, раницата ви позволява да държите всичките си важни вещи под ръка и същевременно грижливо прибрани. Функционалната 20-литрова раница за седалка се изважда лесно и може да я вземете със себе си, когато излезете от автомобила.
ИНТЕГРИРАН ВЪЗДУШЕН КОМПРЕСОР
Напомпвайте автомобилни гуми, велосипедни гуми, надуваеми дюшеци и други надуваеми предмети по всяко време с интегрирания въздушен компресор, монтиран в багажника на автомобила.
СИСТЕМА CLICK AND GO
Гъвкава многофункционална система за пътниците на втория ред. Тя се фиксира между монтажните елементи на подглавниците с набор от допълнителни елементи за прикрепяне и закачане на вашите таблети, чанти, лаптопи и якета.
ПАКЕТИ PET
Изберете от нашата селекция пакети PET, за да гарантирате безопасно и комфортно пътуване на вашия домашен любимец и същевременно да предпазите интериора на автомобила от замърсяване.
ПАКЕТИ АКСЕСОАРИ

Четири пакета. Неограничени възможности. За да извлечете повече от вашия свят, изберете от опциите по-долу.

ПАКЕТ EXPLORER
Оставете своя следа независимо от терена. Пакетът Explorer оборудва Defender с възможности да надскача установените граници и да преодолява най-неизследваните терени. Открийте идеалния пакет за вас с помощта на нашия въпросник.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТИТЕ ЗА АКСЕСОАРИ
ПАКЕТ ADVENTURE
Развихрете страстите си в нови територии. Пакетът Adventure оборудва Defender с възможности да ви изведе извън отъпканата пътека в царството на дивата природа. Открийте идеалния пакет за вас с помощта на нашия въпросник.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТИТЕ ЗА АКСЕСОАРИ
ПАКЕТ COUNTRY
Вземете най-калните си ботуши. Пакетът Country оборудва Defender с възможности да прегърне природните стихии и да направи всяко пътуване наистина незабравимо. Открийте идеалния пакет за вас с помощта на нашия въпросник.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТИТЕ ЗА АКСЕСОАРИ
ПАКЕТ URBAN
Завладейте бетонната джунгла. С пакета Urban Defender изпъква в градската среда с грабващи окото стил, увереност и стабилност. Открийте идеалния пакет за вас с помощта на нашия въпросник.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАКЕТИТЕ АКСЕСОАРИ
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Извлечете повече от вашия свят. С Defender можете да персонализирате автомобила изцяло спрямо вашия начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

1За монтирането на багажника са необходими покривни релси.
* Когато е оборудван на 110 с офроуд гуми.
3Налични от средата на 2020 г.
Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.
Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.