СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА И LAND ROVER

LAND ROVER УЧАСТВА В СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА
от ноември В КИНАТА

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
SVR – ВЪЛНУВАЩА СПОРТНА ДИНАМИКА

RANGE ROVER SPORT SVR ОТВЕЖДА ЛУКСА И ДИНАМИКАТА ДО НОВИ ВИСОТИ СЪС ЗАШЕМЕТЯВАЩО УПРАВЛЕНИЕ И МОЩНОСТ НА ПЪТЯ И ОФРОУД

РАЗГЛЕДЙТЕ SVR

SVR разширява възможностите за проходимост на автомобила Неговата динамика на пътя е просто наелектризираща.

ДЖОН ЕДУАРДС
УПРАВЛЯВАЩ ДИРЕКТОР НА SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

НАШЕТО ДНК

<span style="text-transform: capitalize; ">SVAutobiography</span> – НЕСРАВНИМ ЛУКС
Луксозният дизайн, премиум покрития и ненадминат комфорт на SVAutobiography създават несравнимо усещане при шофиране.
РАЗГЛЕДАЙТЕ АВТОМОБИЛИТЕ SVAUTOBIOGRAPHY
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Лукс, динамика и проходимост, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover.
РАЗГЛЕДАЙТЕ АВТОМОБИЛИТЕ SVО
ШАСИ
Олекотените колела осигуряват увеличена динамика, а пренастроените системи на окачването, амортисьорите и кормилното управление предлагат прецизен контрол и въодушевяващо усещане при шофиране.
АКТИВНА ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА
Активната изпускателна система е двустепенна с електронно контролирани клапани и издава отличителен гърлен звук. Тя е допълнително подобрена с ексклузивен за модела SVR интегриран четворен ауспух, който се предлага като стандартно оборудване.
ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
Екстериорът на SVR е подчертан от уникален дизайн на предния капак с композитен материал от карбонови влакна, който може да се избере в цвета на каросерията на автомобила или във впечатляващия Gloss Black Carbon Fibre. Атлетичната стойка на SVR е подчертана още повече от мрежеста предна решетка с лого SVR и нови странични въздухозаборници в цвят Narvik Black. Външният вид се допълва от пикселизирани LED предни фарове с характерни дневни светлини.
СЕДАЛКИ SVR PERFORMANCE
Осигурявайки изключителна опора и максимален контрол, новите олекотени седалки SVR Performance, тапицирани с кожа Windsor, са отопляеми като стандартно оборудване, и предлагат охлаждане като опция. С релефно лого SVR на подглавниците тези елегантни седалки са налични в четири цветови комбинации и с перфорация във формата на диамант.
SVR АВТОМОБИЛИ

Автомобилите на SVO са не само изработени по поръчка с оригинални части на Land Rover, но се покриват и от пълна гаранция от производителя, която гарантира качеството им за години напред.

RANGE ROVER SPORT SVR


Създаден на базата на технологията на Land Rover с изцяло алуминиева самоносеща конструкция, Range Rover Sport SVR е изграден върху здрава, твърда структура, но олекотената архитектура на автомобила е предпоставка за по-добра динамика. Уверен и стабилен, автомобилът просто настоява да бъде шофиран.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ АВТОМОБИЛ
НАМЕРЕТЕ НИ СЕГА
Намерете най-близкото дилърство на Land Rover до вас
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Land Rover
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

© 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Каскадите са изпълнени от професионалисти в контролирана среда. Моля не опитвайте това.
Екипът на Special Vehicle Operations (SVO) работи съвместно с професионални каскадьори по време на снимките на Смъртта може да почака, за да осигури максимални условия за безопасност. Автомобилите са снабдени с рол кейдж, система за гасене на пожари и други предпазни средства. Всичко това гарантира по-голяма издръжливост на всъдеходите, както и защита по време на заснемането за каскадьорите.