„Надграждайки отличието на Velar за Най-добър автомобилен дизайн в света за 2018 г., SVAutobiography Dynamic с 5,0-литров двигател V8 отвежда финеса и динамиката до нови висоти.“

Майкъл ван дер Санд,
Управляващ директор на Special Vehicle Operations

ДИЗАЙН

Отличителни характеристики на модела

 • ДЖАНТИ
  ДЖАНТИ

  Дизайнът на стандартните 21-инчови ковани алуминиеви джанти спомага за подобряване на прецизната пъргавина и управление на автомобила. Могат да бъдат поръчани и опционални 22-инчови джанти с възможност за избор между две покрития.

 • ЛУКСОЗНИ СЕДАЛКИ
  ЛУКСОЗНИ СЕДАЛКИ

  За максимален лукс уникалните предни седалки с тапицерия от перфорирана кожа Windsor с капитониран дизайн имат 20-степенно регулиране и функции за подгряване, охлаждане, запаметяване и масаж като стандартно оборудване. Задните седалки с възможност за подгряване и регулиране на наклона гарантират максимален комфорт.

 • МОДЕРНА СРЕДА
  МОДЕРНА СРЕДА

  От алуминиеви пера за смяна на предавките до набраздено покритие на въртящия се селектор и копчетата за управление, всеки детайл на този автомобил е изработен да предоставя изключителни нива на лукс и финес.

 • ПРОХОДИМОСТ
  ПРОХОДИМОСТ

  Land Rover винаги е бил синоним на проходимост. Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic не прави изключение. Неговата гама от прецизно конструирани технологии гарантират, че можете да се справите с всичко от трева, чакъл и сняг до кал, коловози и пясък с върховна увереност.

 • АКТИВНА ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА С ПРОМЕНЛИВ ХОД НА КЛАПАНИТЕ
  АКТИВНА ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА С ПРОМЕНЛИВ ХОД НА КЛАПАНИТЕ

  Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic включва Активна изпускателна система с променлив ход на клапаните. Използвайки свръхмодерен софтуер за изчисляване на динамиката на флуидите, олекотената система гарантира въодушевяваща динамика и осигурява отличителния звук на двигателя на автомобила.

 • ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ
  ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

  Предоставяйки абсолютния връх в динамиката, този автомобил предлага изключителна проходимост както върху пътна настилка, така и офроуд. Задвижването на всички колела и функцията Интелигентна динамика на задвижване работят заедно, за да оптимизират теглителната сила и икономията на гориво.

ДИНАМИКА

ФИНЕС

Кратък преглед на двигателите

Двигател Ускорение от 0 до 100 км/ч
за сек.
Максимална скорост (км/ч) Въртящ момент Nm
5,0-литров ДВИГАТЕЛ V8 С КОМПРЕСОР СУПЕРЧАРДЖЪР Целевите данни са базирани на концепцията за дизайн на автомобила, предназначена за производство, поради което подлежат на промяна 4,5 274 680