„Надграждайки отличието на Velar за Най-добър автомобилен дизайн в света за 2018 г., SVAutobiography Dynamic с 5,0-литров двигател V8 отвежда финеса и динамиката до нови висоти.“

  Майкъл ван дер Санд,
  Управляващ директор на Special Vehicle Operations

  ДИЗАЙН

  Отличителни характеристики на модела

  • ДЖАНТИ
   ДЖАНТИ

   Дизайнът на стандартните 21-инчови ковани алуминиеви джанти спомага за подобряване на прецизната пъргавина и управление на автомобила. Могат да бъдат поръчани и опционални 22-инчови джанти с възможност за избор между две покрития.

  • ЛУКСОЗНИ СЕДАЛКИ
   ЛУКСОЗНИ СЕДАЛКИ

   За максимален лукс уникалните предни седалки с тапицерия от перфорирана кожа Windsor с капитониран дизайн имат 20-степенно регулиране и функции за подгряване, охлаждане, запаметяване и масаж като стандартно оборудване. Задните седалки с възможност за подгряване и регулиране на наклона гарантират максимален комфорт.

  • МОДЕРНА СРЕДА
   МОДЕРНА СРЕДА

   От алуминиеви пера за смяна на предавките до набраздено покритие на въртящия се селектор и копчетата за управление, всеки детайл на този автомобил е изработен да предоставя изключителни нива на лукс и финес.

  • ПРОХОДИМОСТ
   ПРОХОДИМОСТ

   Land Rover винаги е бил синоним на проходимост. Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic не прави изключение. Неговата гама от прецизно конструирани технологии гарантират, че можете да се справите с всичко от трева, чакъл и сняг до кал, коловози и пясък с върховна увереност.

  • АКТИВНА ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА С ПРОМЕНЛИВ ХОД НА КЛАПАНИТЕ
   АКТИВНА ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА С ПРОМЕНЛИВ ХОД НА КЛАПАНИТЕ

   Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic включва Активна изпускателна система с променлив ход на клапаните. Използвайки свръхмодерен софтуер за изчисляване на динамиката на флуидите, олекотената система гарантира въодушевяваща динамика и осигурява отличителния звук на двигателя на автомобила.

  • ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ
   ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

   Предоставяйки абсолютния връх в динамиката, този автомобил предлага изключителна проходимост както върху пътна настилка, така и офроуд. Задвижването на всички колела и функцията Интелигентна динамика на задвижване работят заедно, за да оптимизират теглителната сила и икономията на гориво.

  ДИНАМИКА

  ФИНЕС

  Кратък преглед на двигателите

  Двигател Ускорение от 0 до 100 км/ч
  за сек.
  Максимална скорост (км/ч) Въртящ момент Nm
  5,0-литров ДВИГАТЕЛ V8 С КОМПРЕСОР СУПЕРЧАРДЖЪР Целевите данни са базирани на концепцията за дизайн на автомобила, предназначена за производство, поради което подлежат на промяна 4,5 274 680