Опции и аксесоари

ВИЖТЕ ВИДЕО

Екстериорни опции

Екстериорни опции

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Можете да изберете опциите с фиксиран или плъзгащ се панорамен покрив; те създават усещане за повече пространство в автомобила. За да подчертаете допълнително екстериора на автомобила, можете да изберете черен контрастиращ покрив или в цвета на каросерията.

Интериорни опции

 • ПОКРИТИЯ
  ПОКРИТИЯ

  Предлага се набор от различни покрития, включително от карбонови влакна с вплетени медни нишки и Aluminium, Shadow Aluminium и фурнир Argento Pinstripe High Gloss, които се разполагат красиво над подлакътниците на вратите. Те могат да бъдат избирани и с различен цвят, за да добавят още повече характер на интериора.

 • СЕДАЛКИ
  СЕДАЛКИ

  Предлага се набор от седалки с електрическо 8-, 18- и 20-степенно управление с разнообразие от функционалности като запаметяване, масаж, подгряване и охлаждане на предните седалки. Комфортът е от първостепенно значение.

 • ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
  ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ

  Изборът ви на цвят за интериора е допълнително изражение на вашата индивидуалност. Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster и Acorn се предлагат за седалките и облицовката на тавана.

 • ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА
  ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА

  Изборът на пакет Interior Luxury или Interior Luxury Plus увеличава комфорта и стила в красиво оборудваното купе на Range Rover Velar.

Интериорни опции

Интериорни опции

Интериорни опции

ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

Тази система може да бъде управлявана индивидуално от водача, пътника отпред и пътниците на двете странични седалки на втория ред. Включва допълнителни въздушни отвори на колона В.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

Интериорни опции

Интериорни опции

ЗАКЛЮЧВАЩА СЕ ЖАБКА С ОХЛАЖДАНЕ

Предназначена да охлажда жабката и да поддържа съдържанието й при температура, близка до тази в купето, функцията подава охладен въздух от климатичната система вътре в жабката.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

Интериорни опции

Интериорни опции

КОНФИГУРУЕМО АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Тази функция ви позволява да избирате цвета и нюанса, за да променяте атмосферата в купето според настроението си. Налични са общо десет цвята, вариращи от Ice White до Moonlight и Racing Red.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

ОПЦИИ И LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ

 • ПАКЕТ CAPABILITY
  ПАКЕТ CAPABILITY

  Този пакет се състои от: 22-инчови джанти Dynamic Baratheon, черни покривни рейки, напречни рейки, малка спортна покривна кутия за багаж, багажник за велосипеди с монтиране на покрива - планински велосипед Land Rover, странични степенки с електрическо изтегляне и предни и задни калобрани.

 • ПАКЕТ SPORT
  ПАКЕТ SPORT

  Този пакет се състои от: 22-инчови джанти Dynamic Baratheon, странични степенки с електрическо изтегляне, черен надпис/черни капаци на огледалата и заден спойлер.

 • СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ
  СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ

  Тези елегантни, практични степенки правят влизането и излизането от автомобила по-лесно. Добре прибрани под праговете, страничните степенки автоматично се изтеглят веднага щом вратата се отвори или когато се активират от ключодържателя. Когато вратата се затвори, те се прибират автоматично. Страничните степенки са чувствителни на препятствия и няма да се изтеглят при настройки за офроуд или нисък обсег. Автоматичният режим може да бъде изключен, за да се получи достъп до покрива при затворени врати. Страничните степенки с електрическо изтегляне са съвместими с предни калобрани и имат покритие от неръждаема стомана с лазерно гравиран брандинг на Range Rover Velar.

 • СИСТЕМА ЗА АКСЕСОАРИ CLICK AND GO
  СИСТЕМА ЗА АКСЕСОАРИ CLICK AND GO

  Гамата Click and Go е многофункционална система за гърбовете на седалките за пътниците на втория ред. Функционалната основа Click and Go се фиксира между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на таблети, чанти, ризи или якета. Всеки допълнителен елемент за прикрепяне се продава отделно. Основата може лесно да се свали, когато не е в употреба.