Дизайн

Технологии

Динамика

 • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
  ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

  Уникална за Land Rover, новата информационно-развлекателна система InControl, Touch Pro Duo, изглежда и функционира като никоя друга. Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, тя включва най-интуитивните и авангардни интегрирани технологии, за да ви гарантира, че можете да извлечете максималното от пътуването.

 • ИНОВАЦИИ
  ИНОВАЦИИ

  Range Rover Velar предлага икономично, фино и откликващо задвижване от усъвършенстваната си серия двигатели V6 и 4-цилиндровите двигатели Ingenium. С олекотена алуминиева архитектура, той е създаден с подход, който цели да сведе до минимум вредното въздействие върху околната среда, като отчита целия жизнен цикъл на автомобила. Той използва повече рециклирани материали, произвежда по-малко вредни емисии и има по-нисък разход на гориво.

 • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
  ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

  Уверено, комфортно и истински приятно шофиране. Иновации като системите Адаптивна динамика и Електронно въздушно окачване осигуряват плавно и меко шофиране по неравен терен, подобрена проходимост по пътна настилка и по-високо качество на возията. Управлението на Range Rover Velar е пъргаво, откликващо и бързо, осигурявайки стабилно и свързано завиване.

 • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
  ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

  За уверено офроуд шофиране по най-различни терени Range Rover Velar включва функцията Контрол при спускане по наклон (HDC) като стандартно оборудване наред с опционалната Terrain Response 2. Същевременно избор от интелигентни системи за постоянно задвижване на четирите колела (4WD) на Land Rover осигурява несравнима проходимост на всякакви терени, при всякакви метеорологични условия.

 • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
  СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

  Range Rover Velar разполага с множество системи в помощ на водача като стандартно и допълнително оборудване за подобрено усещане при шофиране. Включващи най-иновативните инженерни и автомобилни технологии, тези характеристики ще ви помогнат да се справите с лекота с повечето ситуации на шофиране в трафика, на магистрала, по пътищата и дори през нощта.

 • КОМФОРТ И УДОБСТВО
  КОМФОРТ И УДОБСТВО

  Седалките, изработени с изключително майсторство, включват тапицерия от материя Luxtec и велур, перфорирана кожа Windsor или първокласен текстил и велур. Предлагат се и климатизирани предни седалки с функция памет и отопляеми задни седалки с регулиране на наклона.

Комфорт и удобство

Проходимост

Тестван до краен предел

 • Полубезехова камера
  Полубезехова камера

  В нашата полубезехова камера излагаме купето на най-различни честоти и вибрации, за да се уверим, че изцяло новият Range Rover Velar винаги звучи фино.

 • Скорост на вятъра
  Скорост на вятъра

  Единствено като изпитваме системите до границите на техните възможности, ние създаваме истинска надеждност. В нашите климатични камери можем да пресъздадем някои от най-трудните ветрови условия, пред които бихте могли да се изправите.

 • Екстремни температури
  Екстремни температури

  В реални условия и в нашите климатични камери подлагаме автомобилите на екстремни температури от -40°C до 50°C. Затова дори и в най-отдалечените места, комфортът и спокойствието никога не са далеч.

 • Офроуд
  Офроуд

  От заледените земи в Арйеплог, Швеция, до безмилостните пустинни пясъци в Дубай, ние гарантираме, че легендарната ни проходимост на всякакви терени е присъща на всеки автомобил.

Функционалност

Безопасност

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Точките ISOFIX в задните седалки на Range Rover Velar улесняват монтирането на детски седалки. Те осигуряват и здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност.

 • ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
  ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Цялостната система от шест въздушни възглавници на Range Rover Velar осигурява отлична защита за всички пътници в автомобила.

 • ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ
  ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ

  Обтегачите на предпазните колани се активират, когато бъде засечено внезапно намаляване на скоростта. Като придържат пътника плътно прилепнал за седалката, те осигуряват защита и сигурност за водача и пътниците в случай на сблъсък.

 • СПОРТНА КОМАНДНА ПОЗИЦИЯ НА ВОДАЧА
  СПОРТНА КОМАНДНА ПОЗИЦИЯ НА ВОДАЧА

  Спортната командна позиция на водача на Range Rover Velar осигурява по-уверено, завладяващо шофиране. Издигнатата позиция ви осигурява подобрена видимост, допринасяйки за по-голяма безопасност и сигурност.

 • СИСТЕМИ ЗА ШОФИРАНЕ
  СИСТЕМИ ЗА ШОФИРАНЕ

  Range Rover Velar използва най-новите технологии за безопасност, включително Електронен контрол на сцеплението (ETC), която оптимизира сцеплението, и Електронно разпределение на спирачното усилие (EBD), която автоматично регулира спирачното усилие към всяка ос, за да сведе до минимум спирачния път.

 • АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ
  АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ

  Функцията Авариен Спирачен асистент разбира кога натискате спирачките бързо, но без необходимата сила, за да увеличи максимално силата на спирачките. Съответно тя увеличава спирачния натиск чрез ABS помпата, за да осигури своевременно спиране.