Дизайн

  FIRST EDITION

  FIRST EDITION

  Екстериор

  First Edition предлага ексклузивни елементи на дизайна и характеристики от висок клас, включително емблема First Edition, черен контрастен покрив и плъзгащ се панорамен покрив, матрични лазерни LED предни фарове с характерни дневни светлини и 22-инчови джанти с 9 двойни спици с покритие с ефект „диамант“.

  ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

  FIRST EDITION

  FIRST EDITION

  Интериор

  Интериорът на Range Rover Velar First Edition е изработен на най-високо ниво и включва перфорирана кожа Windsor с облицовка на тавана в цвят Light Oyster/Ebony Alston, облицовка на вратите от карбонови влакна с вплетени медни нишки и емблема First Edition на колони B и на интериорните покрития.

  КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

  Отличителни характеристики на модела

  • 22-ИНЧОВИ ДЖАНТИ С 9 ДВОЙНИ СПИЦИ STYLE 9007 С ПОКРИТИЕ С ЕФЕКТ „ДИАМАНТ“
   22-ИНЧОВИ ДЖАНТИ С 9 ДВОЙНИ СПИЦИ STYLE 9007 С ПОКРИТИЕ С ЕФЕКТ „ДИАМАНТ“

   22-инчови джанти с динамичен дизайн с 9 двойни спици с емблематичното лого на Land Rover в средата.

  • МАТРИЧНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ХАРАКТЕРНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ
   МАТРИЧНИ ЛАЗЕРНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ХАРАКТЕРНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ

   Тези дръзко проектирани матрични лазерни LED предни фарове генерират качество на светлината, близко до това на дневната светлина, осигурявайки отлично осветяване и намалявайки умората на очите. При скорости над 80 км/ч лазерната технология усилва дългите светлини, за да увеличи видимостта на пътя до 550 м. Функцията Адаптивни светлини използва обърната напред камера, за да засича насрещен трафик, и регулира дългите светлини, създавайки „сенки“ около автомобила или превозните средства отпред, така че да продължавате да се възползвате от осветеността на пътя, предоставяна от дългите светлини, без да заслепявате останалите участници в движението.

  • ОТОПЛЯЕМ КОЖЕН ВОЛАН
   ОТОПЛЯЕМ КОЖЕН ВОЛАН

   За върховен комфорт на водача при по-студен климат, Range Rover Velar First Edition се възползва от отопляем волан, тапициран с кожа Windsor.

  • СЕДАЛКИ С 20-СТЕПЕННО РЕГУЛИРАНЕ С ТАПИЦЕРИЯ ОТ ПЕРФОРИРАНА КОЖА WINDSOR С ФУНКЦИЯ ПАМЕТ И МАСАЖ ЗА СЕДАЛКАТА НА ВОДАЧА/ПЪТНИКА ОТПРЕД И ЗАТОПЛЯНЕ/ОХЛАЖДАНЕ НА ПРЕДНИТЕ СЕДАЛКИ
   СЕДАЛКИ С 20-СТЕПЕННО РЕГУЛИРАНЕ С ТАПИЦЕРИЯ ОТ ПЕРФОРИРАНА КОЖА WINDSOR С ФУНКЦИЯ ПАМЕТ И МАСАЖ ЗА СЕДАЛКАТА НА ВОДАЧА/ПЪТНИКА ОТПРЕД И ЗАТОПЛЯНЕ/ОХЛАЖДАНЕ НА ПРЕДНИТЕ СЕДАЛКИ

   Луксозните седалки, тапицирани с кожа Windsor, се отличават с функционалност, която включва 20-степенно регулиране за седалката на водача и пътника отпред с функции памет и масаж, климатизирани предни и отопляеми задни седалки.

  • ЗНАКОВА АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN™ С ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
   ЗНАКОВА АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN™ С ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

   Знаковата аудиосистемата със съраунд звук MeridianTM произвежда мощност от 1 300 W през 22 високоговорителя и двуканален субуфер - безпроблемно обединена чрез технологията TrifieldTM. 12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача с висока резолюция може да получава и извежда огромно количество данни от информационно-развлекателната система и функциите за активна безопасност.

  • HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
   HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

   С мисълта за по-малко разсейване и по-голяма безопасност, изцяло новата система на Land Rover Head-up дисплей II е напълно конфигуруема според предпочитанията и съдържа ярки графики с висока резолюция - това ви позволява да виждате по-лесно всички действия на водача и цялата информация. Новата система включва също видео възможности и може да извежда това, което показва центърът за информация и развлечение като вашата скорост, разпознаване на пътните знаци и навигационни указания.

  Кратък преглед на двигателите

  Двигател Ускорение0-100 км/ч
  в сек.
  Максимална скоросткм/ч Въртящ момент Нм Градски цикъл л/100 км
  (Velar/R-Dynamic)
  Извънградски цикъл л/100 км
  (Velar/R-Dynamic)
  Комбиниран цикъл л/100 км
  (Velar/R-Dynamic)
  CO2 емисии г/км
  (Velar/R-Dynamic)
  D180 КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ 8.9 193 430 6.2 4.9 5,4 142
  D240 КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
  D300 КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ 6.5 241 700 7.4 5.8 6,4 194
  D250 КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
  D380 КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ 5.7 250 450 12.7 7.5 9,4 287