Range Rover SV Coupé е нов повод за празненство в „кръвната линия“ на Range Rover. С дързък силует с две врати това грабващо дъха четири местно купе граби с пълни шепи от своето наследство като в същото време е изключително модерно и в крак със съвремието. С изтънчена изработка и впечатляващи инжинерни иновации Range Rover SV Coupé е най-отличителният, луксозен и ексклузивен Range Rover създаван някога.

  Гери МакГавърн
  Главен Директор Дизайн на Land Rover

  ДИЗАЙН

  МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

  • ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ ПО ПОРЪЧКА
   ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ ПО ПОРЪЧКА

   Както подхожда на такъв рядък автомобил, цветовата палитра на Range Rover Купе е уникална. Всеки избор на дизайнера включва множество цветове за екстериора от основната и премиум колекцията на SVO. В допълнение можем да предложим услуга за координиране на цветовете по поръчка.

  • ВЕЛИКОЛЕПНИ МАТЕРИАЛИ
   ВЕЛИКОЛЕПНИ МАТЕРИАЛИ

   Нашите меки полуанилинови кожи произхождат от кожухарски завод, основан през 1905 г. Там запазват естествената повърхност на кожите - със зърнестата текстура - и включват уникален капитониран дизайн.

  • ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
   ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

   Имате възможността още повече да персонализирате Range Rover SV Купе. От монограмни инициали до персонализирани пластини на праговете и емблема на Range Rover има редица възможности да превърнете автомобила си в колекционерски.

  • ФУРНИРИ
   ФУРНИРИ

   Устойчиви дървени фурнири – Natural Black Ash, Santos Palisander или Nautica – са използвани в целия автомобил. Независимо какъв дървен фурнир изберете, бъдете сигурни, че той ще допринесе за несравнимия дизайн на Range Rover SV Купе.

  • ДОВЪРШВАНЕ НА РЪКА
   ДОВЪРШВАНЕ НА РЪКА

   Десетилетия опит, зорко око за детайлите и ръчно изработени материали - всичко това е изразено в качествената изработка на Range Rover Купе. Всичко, което видите и докоснете, предоставя изтънчено, осезаемо преживяване, което прави всяко пътуване по-приятно.

  • ПЛЕНИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ
   ПЛЕНИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ

   Всяка част от този автомобил е старателно обмислена. Капитонираният дизайн и опцията за контрастни шевове още повече допринасят за усещането за майсторска изработка и прецизност в Range Rover SV Купе.

  ДИНАМИКА

  ПРОХОДИМОСТ