Range Rover Sport SVR е мощният SUV с най-големи възможности в света.

Джон Едуардс
УПРАВЛЯВАЩ ДИРЕКТОР, LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

  Динамика

  SVR PERFORMANCE

  5,0-литровият бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър и 575 к.с. доставя мощен въртящ момент от 680 Нм, ускорявайки автомобила от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Динамиката е подсилена от интегрираните в предния капак с карбонови влакна въздушни отвори и големите въздухозаборници в бронята за максимално увеличение на въздушния поток към ключови компоненти при използване на пълния потенциал на автомобила.

  ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

  Отличителни характеристики на модела

  • СЕДАЛКИ SVR PERFORMANCE
   СЕДАЛКИ SVR PERFORMANCE

   Осигурявайки изключителна опора и максимален контрол, новите олекотени седалки SVR Performance, тапицирани с кожа Windsor, са отопляеми като стандартно оборудване, и предлагат охлаждане като опция. Те включват релефно лого SVR на подглавниците.

  • ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
   ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

   Седалките SVR Performance са допълнени от ексклузивен дизайн на волана и покрития от сатиниран полиран алуминий, покрития в цвят Grand Black или покрития от карбонови влакна Gloss Carbon Fibre. Присъствието на логото SVR на ключови места служи да напомня на всички в автомобила, че пътуват в нашия най-бърз и най-проходим, мощен SUV.

  • ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
   ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

   Екстериорът на SVR е подчертан от уникален дизайн на предния капак с композитен материал от карбонови влакна, който може да се избере в цвета на каросерията на автомобила или във впечатляващия, изпъкващ Gloss Black Carbon Fibre. Атлетичната стойка на SVR е подчертана още повече от мрежеста предна решетка с лого SVR и нови странични въздухозаборници в цвят Narvik Black. Външният вид се допълва от пикселизирани LED предни фарове с характерни дневни светлини.

  • ДЖАНТИ
   ДЖАНТИ

   SVR съдържа 21-инчови алуминиеви джанти с 5 двойни спици Style 5091 със сатинирано полирано покритие като стандартно оборудване. Опционалните 22-инчови алуминиеви джанти с 5 двойни спици Style 5083 могат да се изберат с покритие в цвят Gloss Black или със сатинирано полирано покритие.

  • АКТИВНА ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА
   АКТИВНА ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА

   Активната изпускателна система е двустепенна с електронно контролирани клапани и издава отличителен гърлен звук. Тя е допълнително подобрена с ексклузивен за модела SVR интегриран четворен ауспух, който се предлага като стандартно оборудване.

  • ШАСИ
   ШАСИ

   Олекотените колела осигуряват увеличена динамика, а пренастроените системи на окачването, амортисьорите и кормилното управление предлагат прецизен контрол и въодушевяващо усещане при шофиране.

  Кратък преглед на двигателите

  Двигател Ускорение0-100 км/ч
  в сек.
  Максимална скоросткм/ч Въртящ момент Нм Градски цикълл/100 км Извънградски цикъл л/100 км Комбиниран цикъл л/100 км CO2 емисии г/км
  V8 5.0 литра БЕНЗИН 575 K.C. 8-степенна автоматична трансмисия КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ Всички данни са неокончателни и подлежат на официално потвърждение. 4.5 283 700 18 9.9 12.8 294

  ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

  • S
  • SE
  • HSE
  • HSE С ПАКЕТ DYNAMIC
  • Autobiography с пакет Dynamic
  • SVR