Опционални пакети

Екстериорни опции

Екстериорни опции

Екстериорни опции

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изпълвайки купето на Range Rover Sport със светлина, опционалният фиксиран или плъзгащ се панорамен покрив подсилва усещането за простор и връзка с външния свят. Той се предлага в най-различни цветове, за да е в унисон с екстериорния цвят на каросерията на автомобила или в контрастиращия цвят Narvik Black.

Конфигурирайте свой модел

Интериорни опции

 • ИНТЕРИОРНИ ПОКРИТИЯ
  ИНТЕРИОРНИ ПОКРИТИЯ

  Изберете от гама интериорни покрития, включително дърво, алуминий и карбонови влакна. Покритията може да са уникални за конкретни модели.

 • ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
  ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ

  За да се гарантира, че този автомобил изглежда толкова добре, колкото се и шофира, се предлагат гама цветови решения, включително съвременните, нови Ebony Vintage Tan и Ebony Eclipse.

 • СЕДАЛКИ
  СЕДАЛКИ

  С над 22 степени на движение седалките на вашия автомобил се предлагат с тапицерия от гама материали, включително полуанилинова кожа, и в съвременни, нови цветови решения. Опционалните технологии за масаж, подгряване и охлаждане осигуряват увеличен комфорт.

LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

 • СИСТЕМА CLICK AND GO
  СИСТЕМА CLICK AND GO

  Тази мултифункционална система за прикрепяне на аксесоари на гърбовете на седалките може да бъде фиксирана между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на таблети, чанти и якета.

 • СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ
  СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ

  Добре прибрани под праговете и изтеглящи се при необходимост, тези елегантни, практични степенки правят влизането и излизането от автомобила по-лесно.

 • АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
  АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА

  Насладете се на гъвкав товарен капацитет и удобство, благодарение на гамата аксесоари за покрива, включително багажник за велосипеди с монтиране на покрива, багажник за пренасяне на оборудване за водни спортове и покривна кутия за спортно оборудване.

 • АКСЕСОАРИ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ
  АКСЕСОАРИ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ

  Оптимизирайте багажното отделение с аксесоари, включително преграда за багаж за разделяне на багажника на две части, както и гумена стелка за предпазване на пода на багажното отделение.