Опционални пакети

  Екстериорни опции

  Екстериорни опции

  Екстериорни опции

  ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

  Изпълвайки купето на Range Rover Sport със светлина, опционалният фиксиран или плъзгащ се панорамен покрив подсилва усещането за простор и връзка с външния свят. Той се предлага в най-различни цветове, за да е в унисон с екстериорния цвят на каросерията на автомобила или в контрастиращия цвят Narvik Black.

  Конфигурирайте свой модел

  Интериорни опции

  • ИНТЕРИОРНИ ПОКРИТИЯ
   ИНТЕРИОРНИ ПОКРИТИЯ

   Изберете от гама интериорни покрития, включително дърво, алуминий и карбонови влакна. Покритията може да са уникални за конкретни модели.

  • ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
   ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ

   За да се гарантира, че този автомобил изглежда толкова добре, колкото се и шофира, се предлагат гама цветови решения, включително съвременните, нови Ebony Vintage Tan и Ebony Eclipse.

  • СЕДАЛКИ
   СЕДАЛКИ

   С над 22 степени на движение седалките на вашия автомобил се предлагат с тапицерия от гама материали, включително полуанилинова кожа, и в съвременни, нови цветови решения. Опционалните технологии за масаж, подгряване и охлаждане осигуряват увеличен комфорт.

  LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

  • СИСТЕМА CLICK AND GO
   СИСТЕМА CLICK AND GO

   Тази мултифункционална система за прикрепяне на аксесоари на гърбовете на седалките може да бъде фиксирана между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на таблети, чанти и якета.

  • СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ
   СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ

   Добре прибрани под праговете и изтеглящи се при необходимост, тези елегантни, практични степенки правят влизането и излизането от автомобила по-лесно.

  • АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
   АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА

   Насладете се на гъвкав товарен капацитет и удобство, благодарение на гамата аксесоари за покрива, включително багажник за велосипеди с монтиране на покрива, багажник за пренасяне на оборудване за водни спортове и покривна кутия за спортно оборудване.

  • АКСЕСОАРИ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ
   АКСЕСОАРИ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ

   Оптимизирайте багажното отделение с аксесоари, включително преграда за багаж за разделяне на багажника на две части, както и гумена стелка за предпазване на пода на багажното отделение.