Дизайн

Динамика

Технологии

 • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
  ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

  Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, автомобилната информационно-развлекателна система Touch Pro Duo включва най-интуитивните и авангардни интегрирани технологии, за да ви гарантира, че можете да извлечете максималното от пътуването.

 • ИНОВАЦИИ
  ИНОВАЦИИ

  Гамата фини и икономични двигатели на Range Rover Sport предоставя силна динамика. Изберете от селекцията модерни бензинови и дизелови двигатели или новия Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)—нашия най-иновативен силов агрегат досега.

 • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
  ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

  Изключителното сцепление и кормилно управление утвърждават Range Rover Sport като нашия най-динамичен SUV. С редица внимателно проектирани технологии той предоставя въодушевяващо задвижване, независимо от пътя и условията на шофиране.

 • ОФРОУД ДИНАМИКА
  ОФРОУД ДИНАМИКА

  Образцовата офроуд проходимост на Range Rover Sport произлиза от комбинацията между системата за задвижване на всички колела (AWD) и уникалните, иновативни технологии за движение по всякакви терени.

 • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
  СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

  От справяне с градския трафик до осигуряване на допълнителна безопасност за вас и вашите пътници - на разположение са многобройни иновативни технологии като стандартно или допълнително оборудване. Всяка е проектирана и създадена да осигурява удобство, лесно ползване и комфорт по време на пътуването ви.

 • КОМФОРТ И УДОБСТВО
  КОМФОРТ И УДОБСТВО

  Range Rover Sport издига комфорта на водача и пътника отпред на най-високите нива. Внимателно проектиран, съвременният интериор идва с нови предни седалки, предлагащи увеличена опора и опцията да ги изберете с тапицерия от полуанилинова кожа.

Мултифункционалност

Комфорт и удобство

Проходимост

УСТОЙЧИВОСТ

 • ИКОНОМИЧНОСТ
  ИКОНОМИЧНОСТ

  Силовите агрегати на Range Rover Sport съдържат технологии за ниски CO₂ емисии като модерната, интелигентна система Stop/Start. Системата изключва двигателя при спиране и го стартира отново, когато вдигнете крака си от педала на спирачката, с което подобрява разхода на гориво с между 5 и 7 процента. Допълнителният режим ECO използва софтуер, за да гарантира, че автомобилът се движи по-икономично и ефективно.

 • АЛУМИНИЙ
  АЛУМИНИЙ

  Алуминиевата конструкция на каросерията на Range Rover Sport съдържа рециклиран материал, което води до намаляване на теглото, подобрена икономия на гориво, по-ниски емисии и ползи по отношение на динамиката.

 • ПОДХОД КЪМ ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ
  ПОДХОД КЪМ ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ

  Като екологично отговорна компания ние сме поели ангажимент да произвеждаме автомобили, които използват по-устойчиви материали, произвеждат по-малко отпадъци и употребяват по-малко природни ресурси. В съответствие с това Range Rover Sport е проектиран да бъде 85 процента рециклируем и 95 процента възстановим. Ние също така инвестираме в свръхмодерни предприятия, където можем да произвеждаме автомобилите си още по-икономично - като използваме по-малко вода и енергия, генерираме по-малко отпадъци и излъчваме по-малко въглерод.

Функции за безопасност

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Точките ISOFIX в задните седалки улесняват монтирането на детски седалки. Те осигуряват и здрава връзка между детската седалка и автомобила за увеличена безопасност.

 • ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
  ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Цялостната система от въздушни възглавници на Range Rover Sport осигурява отлична защита за всички пътници в автомобила.

 • ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ
  ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ

  Обтегачите на предпазните колани предлагат допълнителна защита, като намаляват движението напред в случай на челен сблъсък.

 • LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
  LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

  Range Rover Sport се отличава с обгръщащи външни LED фарове като стандартно оборудване. LED светлините са проектирани да издържат до края на експлоатационния живот на автомобила и да използват по-малко енергия.

 • СПОРТНА КОМАНДНА ПОЗИЦИЯ НА ВОДАЧА
  СПОРТНА КОМАНДНА ПОЗИЦИЯ НА ВОДАЧА

  Спортната командна позиция на водача на Range Rover Sport осигурява по-уверено, завладяващо шофиране. Издигнатата позиция ви осигурява подобрена видимост, допринасяйки за по-голяма безопасност и сигурност.

 • АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ (EBA)
  АВАРИЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ (EBA)

  Функцията Авариен Спирачен асистент разбира кога натискате спирачките бързо, но без необходимата сила, за да увеличи максимално силата на спирачките. Съответно тя увеличава спирачния натиск чрез ABS помпата, за да осигури своевременно спиране.