Опционални пакети

  Екстериорни опции

  Екстериорни опции

  Екстериорни опции

  ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

  Изпълвайки купето на Range Rover със светлина, опционалният фиксиран или плъзгащ се панорамен покрив подсилва усещането за простор и връзка с външния свят. Той се предлага в най-различни цветове, за да е в унисон с екстериорния цвят на каросерията на автомобила или в контрастиращите цветове Narvik Black или Indus Silver.

  Конфигурирайте свой модел

  Интериорни опции

  • ПОКРИТИЯ
   ПОКРИТИЯ

   Изберете измежду седем нови фурнира, включително Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut и Black Burr Ash.

  • СЕДАЛКИ
   СЕДАЛКИ

   Проектирани и създадени с цел максимален комфорт, седалките в Range Rover са с възможност за избор на тапицерия от фина кожа или текстил. Усъвършенстваната функционалност на седалките включва опционалната горна раменна опора и функция за масаж с „горещи камъни“.

  • ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ
   ИНТЕРИОРНИ ЦВЕТОВЕ

   Купето на Range Rover въплъщава най-доброто от съвременния живот. Топлотата на дървените фурнири, великолепните метални покрития и меката кожа се съчетават, за да създадат усещане за дом. Налична е широка гама от цветови комбинации и висококачествени материали за седалките, удовлетворяващи всеки вкус.

  • ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА
   ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРА

   За персонализация на вашия Range Rover се предлага богата гама от допълнителни опции. От пакети Entertainment до пакет Connect Pro, предлагащ 4G Wi-Fi, и пакет Smartphone, позволяващ синхронизация на повечето смартфони, има пакет, който ще удовлетвори нуждите ви.

  LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

  • СИСТЕМА CLICK AND GO
   СИСТЕМА CLICK AND GO

   Тази мултифункционална система за прикрепяне на аксесоари на гърбовете на седалките може да бъде фиксирана между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на таблети, чанти и якета.

  • СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ
   СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ

   Добре прибрани под праговете и изтеглящи се при необходимост, тези елегантни, практични степенки правят влизането и излизането от автомобила по-лесно.

  • АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА
   АКСЕСОАРИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ НА ПОКРИВА

   Насладете се на гъвкав товарен капацитет и удобство, благодарение на гамата аксесоари за покрива, включително багажник за велосипеди с монтиране на покрива, багажник за пренасяне на оборудване за водни спортове и покривна кутия за спортно оборудване.

  • АКСЕСОАРИ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ
   АКСЕСОАРИ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ

   Оптимизирайте багажното отделение с аксесоари, включително преграда за багаж и разделителна преграда за багаж за разделяне на багажника на две части, както и гумена стелка за предпазване на пода на багажното отделение.