ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Не всички опции са налични за всички модели. Моля, свържете се с вашия местен търговец на автомобили Land Rover за повече подробности.

  ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ

  Екстериорни опции

  КОНТРАСТИРАЩ ПОКРИВ


  Подчертайте покрива на своя Range Rover Evoque в унисон или контраст с цвета на каросерията. Можете да избирате от два контрастиращи цвята за покрива, Grey или Black, за още по-забележителен външен вид на автомобила.2

  КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

  ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ

  • УСЕЩАНЕ ЗА СВЕТЛИНА И ПРОСТРАНСТВО
   УСЕЩАНЕ ЗА СВЕТЛИНА И ПРОСТРАНСТВО

   При стилове на каросерията купе и пет врати опционалният изцяло стъклен фиксиран панорамен покрив подсилва усещането за простор в купето на автомобила и го облива в естествена светлина, като същевременно предоставя неограничен поглед върху заобикалящата среда.

  • ВАШАТА ПАЛИТРА
   ВАШАТА ПАЛИТРА

   За да персонализирате своя Range Rover Evoque, можете да избирате от широка гама цветове и материали, включително зърнеста кожа или кожа Oxford.

  • УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ПОКРИТИЯ
   УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ПОКРИТИЯ

   Подчертайте повърхностите с полиран, текстуриран алуминий или алуминий с флорални мотиви, както и с фурнири със слоеве дървесина в цвят Figured Macassar, Dark Grey Oak или Gloss Black.

  АКСЕСОАРИ

  • АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА
   АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА

   Можете да добавяте одобрените екстри на Land Rover по всяко време, от детски седалки и защитни покрития до развлекателни и технологични обновявания.

  • АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА
   АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

   Придайте още по-забележителен външен вид на своя автомобил с привличащи погледа детайли, добавете защита, за да предпазите автомобила от щети при офроуд шофиране.

  • ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ
   ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ

   С комплекта покривни рейки изберете специализирано пренасяне на спортна екипировка и аксесоари за максимално използване на теглителните възможности на Land Rover.

  • ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ
   ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ

   Персонализирайте външния вид на своя автомобил Land Rover с алуминиеви джанти и подчертайте тяхната визия със стилни и брандирани аксесоари.