ДИЗАЙН

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

ТЕХНОЛОГИИ

 • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
  ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

  Вашият смартфон и автомобил могат да ви предоставят изобилие от информация и забавление. Със системата Navigation Pro и опцията Dual View на 10-инчовия сензорен екран може да се извежда пътят отпред, докато пътникът на предната седалка гледа DVD. InControl Apps ви помага да свържете смартфона си безпроблемно към системата, като ви позволява да контролирате съвместими приложения чрез сензорния екран, докато аудиосистемата Meridian™ възпроизвежда музиката ви.

 • ИНОВАЦИИ
  ИНОВАЦИИ

  Осигурявайки по-спортна и по-икономична динамика, 4-цилиндровият, 2,0-литров бензинов двигател Si4 има мощност от 240 к.с. и предоставя максимална ефективност, динамика и икономия на гориво чрез система за непрекъснато променливо повдигане на клапаните в съчетание с променливо газоразпределение на клапаните. Налични са и дизелови опции, включително двигатели със 150 и 180 к.с.

 • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
  ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

  Функцията Адаптивен автопилот поддържа постоянна скорост при по-дълги пътувания и безопасна дистанция с автомобила пред вас. Функцията Адаптивна динамика предлага оптимален баланс между возия и контрол, а Векторното разпределение на въртящия момент предоставя гладко, контролирано завиване. Заедно те осигуряват свързано, уверено шофиране.

 • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
  ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

  Проходимостта, присъща на всеки автомобил Land Rover, ви позволява да преодолявате и най-трудните терени и условия с по-голяма лекота. От Terrain Response до Контрол при спускане по наклон, нашата гама патентовани технологии ви осигурява увереност както при шофиране офроуд, така и при шофиране върху пътна настилка.

 • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
  СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

  Нашите системи в помощ на водача ви позволяват да се концентрирате върху пътя пред вас, като следят различни параметри и ви помагат в конкретни ситуации на шофиране. Например, системата Следене на мъртвата точка на видимост предупреждава водача за приближаващи от двете страни автомобили, Разпознаване на пътните знаци предоставя на водача пълна информация чрез извеждане на пътните знаци на инструменталния клъстер и му помага да реагира по-бързо на ограниченията, а гама технологии, подпомагащи паркирането, премахват стреса от паркирането.

 • КОМФОРТ И УДОБСТВО
  КОМФОРТ И УДОБСТВО

  Нашите автомобили предлагат най-новите свръхмодерни системи за затопляне и охлаждане за максимален комфорт на всички в купето. Независимо какви изненади ще ви поднесе времето, вие ще пристигнете отпочинали и освежени.

КОМФОРТ И УДОБСТВО

ПРОХОДИМОСТ

ТЕСТВАН ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ

 • ОКАЧВАНЕ
  ОКАЧВАНЕ

  Ще бъде трудно да подложим Range Rover Evoque на повече изпитания, отколкото сме направили досега. За да осигури несравнима динамична проходимост, както офроуд така и върху пътна настилка, Range Rover Evoque е подложен на тестове, равняващи се на десетгодишно натоварване, с помощта на нашето свръхмодерно тестово съоръжение.

 • СКОРОСТ НА ВЯТЪРА
  СКОРОСТ НА ВЯТЪРА

  В нашите климатични камери можем да пресъздадем някои от най-трудните ветрови условия, пред които ще се изправи Range Rover Evoque. Не само в условия на силни виелици със скорост 240 км/ч, но и при високи околни температури и ниски въздушни потоци. Единствено като изпитваме системите до границите на техните възможности, ние създаваме истинска надеждност.

 • ГОРЕЩ И СТУДЕН КЛИМАТ
  ГОРЕЩ И СТУДЕН КЛИМАТ

  В реални условия и в нашите климатични камери подлагаме автомобилите на екстремни температури от -40°C до 50°C. След това основните функции и системи се подлагат на строг контрол за съответствие с нашите взискателни стандарти. Затова дори и в най-отдалечената планина или пустиня, комфортът и свързаността никога не са далеч.

 • ОФРОУД
  ОФРОУД

  От заледените земи в Арйеплог, Швеция, до безмилостните пустинни пясъци в Дубай, ние гарантираме, че легендарната ни проходимост на всякакви терени е присъща на всеки автомобил. Прототипите се разработват върху приблизително 8 500 км от най-трудните офроуд маршрути.

ДИНАМИКА

УСТОЙЧИВОСТ

По-екологичните характеристики на Range Rover Evoque произтичат от цялостен подход към намаляване на въздействието върху околната среда през целия жизнен цикъл на автомобила.

 • МОДЕРНИ ОЛЕКОТЕНИ МАТЕРИАЛИ
  МОДЕРНИ ОЛЕКОТЕНИ МАТЕРИАЛИ

  Благодарение на използваните основни материали за олекотяване на автомобила като магнезий за напречната греда и алуминий за предния капак, Evoque е най-лекият Range Rover досега. Дори ламинираното предно стъкло е с намалено тегло за подобрена икономия на гориво и динамика.

 • ТЕХНОЛОГИЯ STOP / START
  ТЕХНОЛОГИЯ STOP / START

  Всички двигатели включват интелигентна технология Stop/Start, която автоматично изключва двигателя, когато автомобилът спре, и го стартира отново веднага щом педалът на спирачката бъде освободен или педалът на съединителя бъде натиснат докрай при механична трансмисия. Това спомага за намаляване на разхода на гориво и CO2 емисиите.