Ако обичате свободата да създавате свои собствени уникални приключения, туристическо ремарке или каравана Airstream е великолепен начин да изследвате неутъпканите пътеки.

СВЪРЗАНИ ИСТОРИИ

Следвайте маршрута на някои от най-великите приключения, като известните възможности за теглене на Land Rover ще ви дадат увереност да изследвате.

 • АРКТИЧЕСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
  АРКТИЧЕСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

  Автомобилният експерт Бен Самюелсън поема на епично пътешествие от 2 500 мили до Арктика с Range Rover Sport Hybrid, който тегли каравана Airstream.

  Вижте видео
 • ПЛИТЧИНИТЕ НА ИГЛЕН
  ПЛИТЧИНИТЕ НА ИГЛЕН

  Теглейки лодка по 1 000-километрова отсечка от Южноафриканското крайбрежие, Монти Холс отвежда победителите в състезанието на Land Rover на приключение, което се случва веднъж в живота.

  Вижте видео
 • ОТКРИВАНЕ НА ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ
  ОТКРИВАНЕ НА ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ

  Мой Торалардона тества Discovery Sport на Фарьорските острови и помага на местни рибари, като тегли традиционната за региона лодка.

  Научете повече

ОБОРУДВАНЕ ЗА ПОЧИВКА С КАРАВАНА

Аксесоарите за теглене на Land Rover правят приключенията 4x4 с каравана, по-безопасни, по-лесни и по-забавни от всякога.

 • Теглич
  Теглич

  Теглич с фиксирана височина със закрепена с болтове топка на теглича. Предоставя се електрически кабели тип N, 55 мм топка на теглича, капаче, грес и ръкавици. Предлагат се още: тегличи с различна височина, автоматично изваждане и възможност за теглене на тежки товари.

  Научете повече
 • КОМПЛЕКТ ТЕГЛИЧ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗВАЖДАНЕ
  КОМПЛЕКТ ТЕГЛИЧ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ИЗВАЖДАНЕ

  Управляван с помощта на бутон в задната част на багажника, този теглич се изважда/прибира само за 12 секунди и стои зад задната броня, когато не се ползва.

  Научете повече
 • Осветление за регистрационен номер
  Осветление за регистрационен номер

  Предназначено за монтиране на каравани или ремаркета, това допълнително осветление за регистрационен номер се предлага с 4-метров удължител и ластични ленти за закрепване.

  Научете повече
 • 13-ПИНОВИ EЛЕКТРИЧЕСКИ КАБЕЛИ ЗА ТЕГЛЕНЕ
  13-ПИНОВИ EЛЕКТРИЧЕСКИ КАБЕЛИ ЗА ТЕГЛЕНЕ

  Електрически кабели за теглене по европейски стандарт за задно осветление на ремарке и електричество за оборудването в ремаркето, включително електрическо захранване на хладилника и зареждане на акумулатора.

  Научете повече
 • СТОЙКА ЗА IPAD/IPAD 2
  СТОЙКА ЗА IPAD/IPAD 2

  Докато вие се концентрирате върху пътя отпред, децата (и порасналите деца) могат да гледат любимите си филми, благодарение на развлекателната система за пътниците на задните седалки.

  Научете повече
 • БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, КОЙТО СЕ МОНТИРА НА ТЕГЛИЧА
  БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, КОЙТО СЕ МОНТИРА НА ТЕГЛИЧА

  Добавете щрих от Тур дьо Франс или планинско колоездене към вашите приключения с автомобил 4x4. С капацитет за безопасно пренасяне на максимум 3 велосипеда.

  Научете повече

ОТПРИЩЕТЕ МОЩТА НА СВОЯ АВТОМОБИЛ 4x4

Оставете добре утъпкания асфалт и позволете на Land Rover да ви отведе на паметна офроуд ваканция

 • Теглене
  Теглене

  От ремаркета за коне до семейни каравани, нашите автомобили ви дават увереност при теглене както по пътна настилка, така и офроуд.

  Вижте видео
 • ШОФИРАНЕ ПРЕЗ КАЛ
  ШОФИРАНЕ ПРЕЗ КАЛ

  Системата Контрол на сцеплението на Land Rover подава мощност към колелата с най-голямо сцепление, за да можете да поддържате постоянна скорост.

  Научете повече
 • Шофиране по наклон
  Шофиране по наклон

  Системата Контрол при спускане по наклон на Land Rover ви помага да поддържате максимално сцепление - дори и по стръмни и хлъзгави склонове.

  Научете повече