INCONTROL CONNECTIVITY

БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ МЕЖДУ ВАШИЯ LAND ROVER, ВАШИЯ СМАРТФОН И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ
ВИЖТЕ ВИДЕО
ВЪРНЕТЕ СЕ КЪМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА LAND ROVER INCONTROL?

TOP
CONNECT PRO

Налична само с Land Rover Touch Pro. Услугата Connect Pro* включва InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium и Pro Services и е създадена да усъвършенства изживяването Ви във и извън Вашия автомобил, като позволява на всички в автомобила да се наслаждават на пътуването и едновременно да останат свързани със света.

Вижте видео
yt:3FB6ZSKamGs
ФУНКЦИИ НА CONNECT PRO
PRO SERVICES
Pro Services са гама уникални, свързани навигационни услуги, налични като част от пакета Connect Pro за Touch Pro.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп във Вашия автомобил, което позволява на пътуващите в него да свържат до 8 устройства към интернет.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
REMOTE PREMIUM
Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, приложението Land Rover Remote Ви позволява да си взаимодействате с Вашия Land Rover от всяко място по света.**
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
INCONTROL APPS
InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.*
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
CONNECT

Connect Ви предлага три ключови функции: InControl Apps, която позволява съвместими приложения за смартфон да се използват от сензорния екран на автомобила, Wi-Fi Hotspot, която изгражда мрежа в автомобила за до 8 устройства, и Remote Premium, която Ви позволява да си взаимодействате с Вашия автомобил дистанционно.

ФУНКЦИИ НА CONNECT
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп във Вашия автомобил, което позволява на пътуващите в него да свържат до 8 устройства към интернет.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
REMOTE PREMIUM
Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Premium Ви позволява да си взаимодействате с Вашия Land Rover от разстояние.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
INCONTROL APPS
InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
PROTECT

Protect включва функции Remote, Land Rover Optimised Assistance и SOS Emergency Call. Проверявайте нивото на горивото дистанционно, намирайте автомобила си в претъпкан паркинг, записвайте пътуванията си и наблюдавайте стъклата и вратите от смартфона си. Land Rover Optimised Assistance предава Вашето местоположение и диагностични данни за автомобила на компанията, която ще го транспортира до сервиз в случай на повреда. При по-сериозен инцидент SOS Emergency Call може да изпрати информация на службите за аварийна и спешна помощ, включително Вашето местоположение, както и да Ви свърже по телефона.**

ФУНКЦИИ НА PROTECT
REMOTE ESSENTIALS
Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Essentials Ви позволява да се свързвате с вашия Land Rover от всякъде, например, за да проверите вратите или нивото на горивото.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
Ако автомобилът ви се повреди, можете да се обадите директно на екипа на Land Rover Assistance, като натиснете бутона от лявата страна на конзолата над главата или от екрана Assistance на приложението за смартфон Remote.
SOS EMERGENCY CALL
Ако претърпите инцидент и въздушните възглавници се разгънат, SOS Emergency Call може да изпрати информация на службите за аварийна и спешна помощ, включително Вашето местоположение, както и да Ви свърже по телефона.
SECURE TRACKER

Ако някой влезе с взлом или премести вашия Land Rover незаконно, Secure Tracker предупреждава Вас и центърът за проследяване на откраднати автомобили, спомагайки за локализиране и връщане на автомобила възможно най-бързо.

*При новия Range Rover Velar InControl Apps е налична само с пакета Smartphone, не Connect Pro.
**При новия Range Rover Velar Remote Premium е налична само с пакет Remote.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места

НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Намерете най-близкия до вас търговец на Land Rover
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за Land Rover
Запазете тест драйв
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец