Ваканция със стил

От специални покрития на калниците и полирана неръждаема стомана до усъвършенствани елементи от висококачествени карбонови влакна. Пътувайте елегантно, благодарение на първокласните стилистични подобрения на Land Rover, и усилете изживяването си зад волана.

Научете повече

Първокласно пътуване

Кожени седалки, в които можете да потънете удобно, огромно пространство за краката и светло, просторно купе: Land Rover придава на всяко ваканционно пътуване с автомобил 4x4 усещане за първа класа. Просто си представете следващата си ваканция и се насладете на усещането при шофиране, което ви дава вашият премиум SUV автомобил Land Rover.

Научете повече

СЪВЕТИ ЗА ШОФИРАНЕ НА АВТОМОБИЛ 4x4 ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА

ПАМЕТНИ ВАКАНЦИИ

АСИСТЕНТ ЗА ТЕГЛЕНЕ

Иновативна функция, която предсказва посоката на вашето ремарке при движение на заден ход. Насочващи линии, които могат да бъдат зададени на широчината на ремаркето, се извеждат на екрана на вашата информационно-развлекателна система, за да покажат траекторията.

Вижте видео

Асистентът за закачване при теглене

Тази функция ви помага да монтирате правилно теглича. Графично изображение от цветни точки, представляващо топката на теглича, се извежда на екрана заедно с насочващи линии, показващи предполагаемата траектория на автомобила.

СИСТЕМА ОТ ПРОСТРАНСТВЕНИ КАМЕРИ

Състояща се от пет камери, разположени на предната броня, от долната страна на страничните огледала и дръжката за отваряне на задната врата, системата от пространствени камери изпраща близък 360-градусов изглед на околностите на автомобила на екрана на информационно-развлекателната ви система.

Вижте видео

ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4x4

Каквато и да е почивката ви, Land Rover я прави лесна. Почерпете вдъхновение за следващото си 4x4 приключение с нашия контролен списък аксесоари за ваканцията.

 • ПОЧИВКИ НА МОРЕ
  ПОЧИВКИ НА МОРЕ

  Тръгнете на почивка на море с дъски за сърф на покрива на автомобила и летни плейлисти под ръка. За теглене на лодката ви до пристанището или за обиколка на Френската Ривиера можете да разчитате на Land Rover.

  Научете повече
 • ПОЧИВКИ ПРЕЗ ЗИМАТА
  ПОЧИВКИ ПРЕЗ ЗИМАТА

  Автомобил Land Rover ще ви отведе до сини или черни писти, офроуд, за да видите Северното сияние, или до следващото село с място за спускане с шейни. Всичко това в един ден, ако желаете.

  Научете повече
 • ПОЧИВКИ С КАРАВАНА
  ПОЧИВКИ С КАРАВАНА

  Land Rover произвежда едни от най-мощните автомобили 4x4 в света, като повечето модели теглят с лекота 3,5 тона. Discovery е трикратен носител на титлата Автомобил-влекач на годината. Затова закачете караваната си на автомобила, закрепете велосипедите отзад и се отправете към хоризонта.

  Научете повече
 • ПОЧИВКИ НА КЪМПИНГ
  ПОЧИВКИ НА КЪМПИНГ

  Каране на каяк по реката в слънчев ден, вечеря край лагерния огън и броене на звездите от хамака. Реализирайте потенциала си в стил Беър Грилс с Land Rover и се насладете на следващото си офроуд изживяване.

  Научете повече
 • ПОЧИВКИ ОФРОУД
  ПОЧИВКИ ОФРОУД

  Над и под, през, върху и отвъд. Благодарение на легендарната офроуд проходимост на Land Rover можете да опитомите всяка топография и да отидете на места, до които другите автомобили просто не могат.

  Научете повече
 • ВЕЛОВАКАНЦИИ
  ВЕЛОВАКАНЦИИ

  Планинско колоездене през боровете или колоездене с висока скорост за подобряване на личния ви рекорд: вземете своя доверен кон, за да изследвате нови хоризонти с Land Rover.

  Научете повече

ВЪРХОВНИ ВАКАНЦИИ С АВТОМОБИЛ 4x4

 • ОФРОУД С КАРАВАНА AIRSTREAM
 • ПРИКЛЮЧЕНСКИ УИКЕНД
 • ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ДОЛИНАТА