От начало до край, всяка ваканция с автомобил 4x4 създава усещане за пътуване в първа класа, благодарение на характеристиките на интериора на премиум SUV автомобила на Land Rover.

Луксозен интериор

Луксозен интериор

РАЗКОШНИ СЕДАЛКИ

Отопляемите предни и задни седалки на Land Rover с тапицерия от мека, еластична, ръчно шита кожа предлагат несравнимо удоволствие. Опционалните задни седалки Бизнес клас са с електроуправляемо регулиране на наклона, вградена памет и функция масаж с три режима.

Луксозен интериор

Луксозен интериор

ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА

Автомобилите Land Rover са едни от най-просторните на пътя, както за водача, така и за пътниците. Всички луксозни SUV автомобили Land Rover предлагат пространство за краката над средното, а автомобилите Range Rover включват допълнително пространство от 186 мм за задния ред като стандартно оборудване.

Пътувайте в стил

Пътувайте в стил

ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

InControl Connect на Land Rover предлага гама услуги, включително приложения, дистанционно управление и Wi-Fi свързаност. InControl Apps позволява достъп до контакти, медийни файлове и календар за оптимизирано преживяване. InControl Remote Premium ви позволява да откриете местонахождението на автомобила си чрез вашия смартфон, да следите най-важните функции на автомобила и да настройвате дистанционно климатроника. И накрая, превърнете своя Land Rover в Wi-Fi точка за достъп за максимум осем устройства, която осигурява постоянна свързаност на вас и вашите пътници при дълги пътувания.

Пътувайте в стил

Пътувайте в стил

НЕОБЯТНИ ГЛЕДКИ

Насладете се на светли и просторни пътувания, благодарение на откриващия живописни гледки панорамен покрив. Водачите се възползват от неограничена естествена дневна светлина, а пътниците могат да се взират във великолепното синьо небе и да видят Голямата мечка след залез.

Пътувайте в стил

Пътувайте в стил

ПЕРФЕКТНА ОБСТАНОВКА

Пътувайте уютно в зимния сумрак или на хлад под яркото лятно слънце. Създайте идеалната атмосфера за всяко пътуване, благодарение на интериорното осветление според настроението и опционалния четиризонов персонален климатроник.

Първокласно забавление

Първокласно забавление

ОТЛИЧЕН ЗВУК

Благодарение на първокласната аудиосистема Meridian, ще чувате детайли от любимите си песни, за които никога не сте знаели, че са в записа: поемане на дъх преди високия тон, трептенето на педала на китарата, електрическата тишина преди аплодисментите.

Опционалната аудиосистема със съраунд звук Meridian включва 11 високоговорителя и субуфер и е съвместима с радио, CD плейър и MP3.

Първокласно забавление

Първокласно забавление

МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА INCONTROL TOUCH PRO

Изцяло новата мултимедийна система InControl Touch Pro е най-модерната система на Land Rover към днешна дата. Характеристиките й включват интуитивен 10,2-инчов мултисензорен екран, навигационна система от следващо поколение с информация за трафика в реално време, интелигентно гласово разпознаване, безпроблемна телефонна свързаност и основен екран с възможност за пълна персонализация. Системата Dual View* позволява на водача и пътника отпред да гледат напълно независимо съдържание на 10-инчовия сензорен екран.

*WhiteFire. е регистрирана търговска марка на Unwired Technology LLC и всяка употреба на такива марки от страна на Land Rover е лицензирана.

Първокласно забавление

Първокласно забавление

ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ПРЕДНИТЕ И ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Изберете от екстри като сензорен екран с технологията Dual View, която позволява на водача и пътника отпред да гледат различно съдържание. А за да са доволни пътниците отзад, изберете опционалната Развлекателна система за пътниците на задните седалки, която включва 8- или 10,2-инчов монитор на подглавника за любими DVD-та, телевизия и игри.