ВАКАНЦИЯ ОФРОУД
НАЗАД КЪМ ПРЕГЛЕД
Оставете града зад гърба си и прегърнете своя вътрешен Беър Грилс през тази ваканция. С Land Rover можете да опитомите и трудния релеф и да отидете на места, до които другите автомобили просто не могат.
СВЪРЗАНИ ИСТОРИИ

Харесвате ли да пътувате по неутъпканите пътеки? Разгледайте някои от любимите ни офроуд приключения, за да почерпите вдъхновение за следващата си ваканция.

УНИКАЛНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
В първото си участие в рали пилотът Брайън Палмър сбъдва мечтата си да се състезава в сериите Defender Challenge. Може ли да победи претендентите за титлата?
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:un46HMajiiA
НАРЪЧНИК ЗА ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА
Инструктори-експерти от Land Rover Experience резюмират как да шофирате като професионалист в зимно време.
ВЗЕМЕТЕ НАРЪЧНИКА
РЕЗЕРВАТ ШАМВАРИ
Четирима приятели се присъединяват към посланика на марката Land Rover Монти Холс, за да помагат в текущата работа по опазване на дивата природа на фондация Born Free в резерват Шамвари.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:w9yCynfk5ZY
ОСНОВНИ АКСЕСОАРИ ЗА ОФРОУД ШОФИРАНЕ

Когато преминавате през гори, реки, пустини или планини: поддържайте автомобила си в отлична форма и направете пътуването си възможно най-лесно и приятно с основите аксесоари на Land Rover за офроуд шофиране.

КАЛОБРАНИ
Намалете пръските и осигурете защита за боята на автомобила си от отломки и мръсотия. Създадени да допълнят екстериорния стайлинг.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КОЛЕЛА
Създаден от Autoglym специално за автомобили Land Rover. Отстранява праха от спирането и мръсотията от пътя, като поддържа джантите ви в отлично състояние.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПРЕГРАДА ЗА БАГАЖ (ОТ ПОДА НА БАГАЖНИКА ДО ТАВАНА)
Защитава пътниците от случайно изсипване на багажа при шофиране по неравни терени. В съответствие с регламентите ECE-17.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ШНОРХЕЛ
Идеален за прашни среди, този шнорхел вкарва по-чист въздух в двигателя и спомага за предотвратяване на запушването на филтъра. Закрепва се на колона А на автомобила и използва съществуващите фиксинги за въздуховодите.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
СТРАНИЧНИ ФОРМОВАНИ ПРОТЕКТОРИ НА КАРОСЕРИЯТА
Защитават панелите на вратите от случайна повреда от съседни автомобили. Тези формовани протектори се предлагат като комплект от 4 части и се боядисват от дилъра, за да отговарят на цвета на каросерията на автомобила ви.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НЕПРОМОКАЕМИ КАЛЪФИ ЗА СЕДАЛКИТЕ
Защитете купето от крака с полепнал пясък и влажна коса с тези висококачествени калъфи за седалките. Налични са в различни цветове.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА УМЕНИЯТА ВИ ЗА ОФРОУД ШОФИРАНЕ

Офроуд шофирането не означава само стръмни хълмове и пълзене по скали. Запознайте се с нашите съвети за офроуд шофиране и как да се справяте с различни терени.

ШОФИРАНЕ ПО ПЯСЪК
Независимо дали шофирате по крайбрежието или в пустинята, запознайте се с нашите експертни съвети за шофиране по пясък.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ВОДА
Нашата технология със сензори за газене премахва стреса от шофирането през вода и връща забавлението в офроуд шофирането.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ШОФИРАНЕ ПРЕЗ КАЛ
Системата Контрол на сцеплението на Land Rover подава мощност към колелата с най-голямо сцепление, за да можете да поддържате постоянна скорост.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ВАКАНЦИИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ 4X4
НАЗАД КЪМ ПРЕГЛЕД
ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover
ЗАМОВИТИ БРОШУРУ
Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover